Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μην φωναζεις καλε!ξυπνησε ο μικρος και πηγα...

μακαρι να γινεις γρηγορα καλα...εγω συνεχιζω με τον οδοντιατρο κανω αλλαγες τωρα και δεν ποναω τοσο πολυ βεβαια συνεχιζω και τα φαρμακα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που εισαι?ελα πισωωωωωωωωω!τωρα που δεν βλεπετε τα μεμε μου φυγατε ολες?το ειχα υποψιαστει οτι με θελετε μωνο για το κορμι μου!!!!!!!!

πού το κατάλαβες???? Περαστικά σου! Το παιδί όμως δεν είπες τί γίνεται? έφαγε?

αντε να μαζευομαστε σιγα σιγαααααααααααααα

τί να μαζευόμαστε που είναι μια ώρα δύσκολη. Προσωπικά τα έχω φτύσει τόσο πολυ σήμερα που αυτήν την στιγμή η κουζίνα μου είναι σαν να έχει πέσει βόμβα κι εγώ αρνούμαι πεισματικά να την μαζεψω. κι αύριο μέρα είναι:rolleyes:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Απο το νιουζιτ.τζιαρ ...

pipila10_393_355.jpg

* html .col_2_00, * html .col_1_00 { margin: 3px ! important; padding: 1px; }

Καλούνται οι καταναλωτές - γονείς που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν.

Ανακλήθηκε από την αγορά μας πιπίλα καουτσούκ, με την εμπορική επωνυμία "CHICCO Physio Soft Gommoto Soother 0+ - (Orthodontic Chicco System)", με αριθμό παρτίδας 1009120051/12/2009, που παρασκευάζεται από την ιταλική επιχείρηση "Artsana SpA" με απόφαση του ΕΦΕΤ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των προληπτικών Προγραμμάτων Επισήμου Ελέγχου για την Ποιότητα και την Ασφάλεια των τροφίμων, διαπίστωσε υπέρβαση, ως προς τις νιτροζώσιμες ουσίες, σε ψευδοθήλαστρο (πιπίλα) και απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος από την ανωτέρω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Το συγκεκριμένο προϊόν στην Ελλάδα διακινήθηκε μέσω της εταιρείας "Β & Μ. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε." (Ανδ. Μεταξά 6, Κ. Κηφισιά).

Απο το νιουζιτ.τζιαρ ...

pipila10_393_355.jpg

* html .col_2_00, * html .col_1_00 { margin: 3px ! important; padding: 1px; }

Καλούνται οι καταναλωτές - γονείς που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν.

Ανακλήθηκε από την αγορά μας πιπίλα καουτσούκ, με την εμπορική επωνυμία "CHICCO Physio Soft Gommoto Soother 0+ - (Orthodontic Chicco System)", με αριθμό παρτίδας 1009120051/12/2009, που παρασκευάζεται από την ιταλική επιχείρηση "Artsana SpA" με απόφαση του ΕΦΕΤ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των προληπτικών Προγραμμάτων Επισήμου Ελέγχου για την Ποιότητα και την Ασφάλεια των τροφίμων, διαπίστωσε υπέρβαση, ως προς τις νιτροζώσιμες ουσίες, σε ψευδοθήλαστρο (πιπίλα) και απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος από την ανωτέρω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Το συγκεκριμένο προϊόν στην Ελλάδα διακινήθηκε μέσω της εταιρείας "Β & Μ. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε." (Ανδ. Μεταξά 6, Κ. Κηφισιά).

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Τι λες τωρα ρε φιλεναδα?

αυτες τις πιπιλες μας τις εδωσαν απο το Ιασω, βεβαια δε τη πολυχρησιμοποιησα ,

κατα τάλλα φτιαχνονται για τα παιδια μας και θεωρουνται ασφαλη προιοντα και καλα να ειναι μονο αυτη

Συμπεθερα τ'ακουςςςςςςςςςςςςςςςςς

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: τραγικό!!!!!!

μόνο οι 0+ άραγε? ό,τι χρησιμοποιήσαμε χρησιμοποιήσαμε σιγά μην έχω και το κουτί να δω ποιά παρτίδα ήταν. τώρα είμαστε στο 4+ να υπάρχει θέμα και μ' αυτές? μήπως να περνα την εταιρεία?

U6Vip2.png

παλι μονη μου ειμαι?τι κανετε?εγω ετσι κι ετσι.ολο νυσταζω και χωρις λογο ειμαι πτωμα.αντε να δουμε αυριο θα ειμαι καλα? το παιδακι μου ψιλοτρωει.δοξα το θεο.πιανει και το μπιμπερο με τα χερακια και αμα δεν θελει αλλο το σπρωχνει!!ρε κοριτσια αυτην την πιπιλα την εδειναν δωρο στο λητω.οχι οτι την πολυ εφαγε αλλα την εχω για αμμεση χρηση.θα φαει πεταμα σιγουρα.κατα τα αλλα αυτα.παω για υπνο γιατι δεν αντεχω.φιλακιαααααα!

Διαφημίσεις

κι εμενα μου την εδωσαν με το κουτι της παμπερς,αλλα δεν μου αρεσε κι ετσι μονο μια δυο φορες την εδωσα του μικρου και μετα την εβαλα στο συρταρι

εγω χρησιμοποιω της nuk

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...