Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καληνύχτα τσούπρες!!!! θα δω την απάντηση αύριο

Καληνυχτα κοριτσακι θα τα πουμε αυριο εαν βρεις χρονο!!;);)

τι να πω και εγω βρε αθηνα που θελω και πρεπει να χασω 6 κιλα τα οποια ειναι στην κοιλια και περιφερεια ολα και χανονται παααρα πολυ δυσκολα?????

θα λιωσεις στη γυμναστικη!!!!απλααααααααααααααααα!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

οοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι διατροφη πρεπει να ξεκινησω γιατι εχω θεμα με το ζαχαρο και τοπαρουσιαζω σαπο την αρχη της εγκυμοσυνης!!!

ναι πολλααααααααααααααααα 1 κιλο!!!:rolleyes:

και μη με βρισεις!!!

καλε αμα χασει η αθηνα κιλα...πααααααααειιιιιιιιιιιιι την χασαμε μετααααααααααα...!!!!:D;)

εγω εχω αλλα 10 το κερατο μου...ω ναι ..ναι..ναι...Αθηνουλα μου πηρα 23 στην εγκυμοσυνη...κ με διατροφη που κανω..χανω σιγα σιγα...με δοατροφολογο ετσι;

εχασα 4.5, κ εχω αλλα ολοκληρα 10 κιλα..για να φατσω τα 58 που ξεκινησα κ την εγκυμοσυνη....δροοοοοοοοομοοοοοοο μακρυυυυυυυυυυυυυυ....

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

σας ειπα γεια; δεν σας ειπα..

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΠΡΑΚΙΑ!:D

Παω να κανω ενα τσιγαρακι στο μπαλκονακι...κ ξαναρχομαι λεμεεεεεεεεεεεε....

Ποπινσαρααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; μηπως εισαι εδωωωωωωωω;;;;;;;;;;;;;

:roll:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

καλως την!!!

και εγω πανω απο 20 κιλα πηρα αλλα τα περισσοτερα τα εχασα με την γεννα και τον θηλασμο ομως μου εχουν μεινει 6 ακομα...για να πω την αληθεια δεν προσπαθω και ιδιαιτερα αλλα πρεπει ν αρχισω γιατι αμα μου μεινουνε χαθηκαααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

απορω γιατι τα μαστουρια πληρωνουν τοσα λεφτα σε κοκα ηρωινη και παραισθησιογωνα.ενα βαζακι ντοστινεξ των 8 εχει τα ιδια αποτελεσματα και το γραφει και το ικα!!!!!!!!δραμα κοριτσια.τα παιξα τελειως. θα παιξα τελειως.

Διαφημίσεις

καλως την.το τελειωσα το χαπι αλλα ακομα το στηθος μου δεν εχει συνελθει.σταζει ενα διαφανο υγρο και με πονανε οι μασχαλες.εσυ καλα?τι εγινε με το δοντι?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...