Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

δεν το βλεπε ο γιατρός στον υπέρηχο? κι εμένα ανάποδα ήταν. πήρε αυτήν την θέση από τον 7ο μήνα και έμεινε εκέι μέχρι που γεννήθηκε. γι αυτό έκανα και καισαρική με ραντεβουδάκι γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει κάτι.

φυσικα βρε και το ξεραμε απο τον 5ο ηταν ετσι και δεν αλλαξε θεση!!!

απλα βιαζοταν να βγει ο κυριος...ο γιατρος μου περιμενε μεχρι οσο μας επαιρνε μηπως και γυρισει και δεν κανουμε καισαρικη αλλα τιποτα ετσι θα πηγαινα τεταρτη για να κλεισω ραντεβου ωστε αρχες του χρονου να την καναμε αλλα ο κυριος βιαζοταν και μου εσπασαν τα νερα και ειχα και διαστολη και ετσι γεννησα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πάω για παφα πούφα κι έρχομαι.. μην φύγετε

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: μαρηηηηηηηηηη το ξεκινησες παλι????φτου σου!!

απλα βιαζοταν να βγει ο κυριος...ο γιατρος μου περιμενε μεχρι οσο μας επαιρνε μηπως και γυρισει και δεν κανουμε καισαρικη αλλα τιποτα ετσι θα πηγαινα τεταρτη για να κλεισω ραντεβου ωστε αρχες του χρονου να την καναμε αλλα ο κυριος βιαζοταν και μου εσπασαν τα νερα και ειχα και διαστολη και ετσι γεννησα...

αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τον βιαστικο!!!

ναι πηγα στο γιατρο σημερα και μου το σκαλισε και με ποναει τωρα...

:(:(:(:(λυπαμαι!!παρε τα φαρμακακια σου και περασει!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: μαρηηηηηηηηηη το ξεκινησες παλι????φτου σου!!

αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τον βιαστικο!!!

:(:(:(:(λυπαμαι!!παρε τα φαρμακακια σου και περασει!

ναι συνεχιζω ακαθεκτη τα φαρμακα απλα δεν με επιασαν τωρα για να με ανακουφισει λιγο...

εσυ τι κανεις?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι συνεχιζω ακαθεκτη τα φαρμακα απλα δεν με επιασαν τωρα για να με ανακουφισει λιγο...

εσυ τι κανεις?

καλα ειμαι νυσταζω λιγακι!!!!

ήρθα! τί έχασα?

εμας να σε φτυνουμε να μην σε ματιασουμε!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν κατάλαβα το πνεύμα σας κυρία μου????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ουπς! κατάλαβα!

μμμμμμμμμμμμμμμ ναι! :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι νυσταζω λιγακι!!!!

εμας να σε φτυνουμε να μην σε ματιασουμε!!:tongue::tongue::tongue:

κι εγώ νυστάζω σήμερα!

έτσι φτύστε με φτύστε με γιατί ματιάζομαι εύκολα, ήταν τσιγκούνης ο νονός μου :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...