Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

τζαααααααααααα....καλησπερα και απο αυτο το τοπικ!!!!

τι σας ειπε ο γιατρος????

γλυκουλα εσυ γιατι πονας????

το ελινακι ειναι επισης χαλια με τα χαπια...τα τελειωνει μαλλον αποψε!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατί έτσι το παιδί?

έλα ρε ακόμα?

γιατι δεν ειχε ορεξη να κοιμηθει αλλα να παιξει!!!απλα χωρις κατι να του φταιει...

με πονεσε πολυ ο γιατρος και τωρα ποναω αρκετα και μου ειπε και να συνεχισω και τα χαπια μεχρι να ξεπονεσω εντελως...αστα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τζαααααααααααα....καλησπερα και απο αυτο το τοπικ!!!!

τι σας ειπε ο γιατρος????

γλυκουλα εσυ γιατι πονας????

το ελινακι ειναι επισης χαλια με τα χαπια...τα τελειωνει μαλλον αποψε!!!!

γεια σου...

εγω ποναω απο το δοντι μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

λοιπόν τα νέα από τον γιατρό:

η κοριτσάρα μας είναι 69cm 7 κιλούθια είναι μια χαρά σε όλα της. το μόνο που μου είπε για το βάρος της ότι θα ήθελε να έχει μια σταθερή άνοδο γιατί ενώ στην αρχή πήρε φορά ξαφνικά τον περασμένο μήνα πήρε μόνο 200 γρ και αυτόν 300γρ. θα ήθελε τον επόμενο να πάρει τουλάχιστον πάλι 300. κατά τ άλλα την κατατάσει στα λεπτοκαμωμένα παιδιά και αυτό θα φανεί περισσότερο με τον καιρό.

του έκανε εντύπωση που ήδη κάνει κινήσεις μπουσουλίματος, στηρίζεται μπρούμυτα στα πόδια της (όχι στα γόνατα, σαν να έχουμε σκύψει εμείς και ακουμπάνε το πάτωμα με τα χέρια εμπρός μας) ετοιμάζονται και τα πάνω δοντάκια μας και από αύριο ξεκινάμε μοσχαρόσουπα και κοτόσουπα με ό,τι λαχανικά θέλουμε εκτός από ντομάτα, παντζάρια και κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι. αυτά!!!!!!!

U6Vip2.png

ελπιδα μια χαρα το παιδακι σου...θα σου ξεπεταχτει γρηγορα απο οτι φαινεται...μπορει να μην εχω παιδια αλλα εχω μεγαλωσει 3 ανηψια και ολο και κατι ξερω!!!!

γλυκουλα τι προβλημα εχεις με το δοντι σου????

Διαφημίσεις

λοιπόν τα νέα από τον γιατρό:

η κοριτσάρα μας είναι 69cm 7 κιλούθια είναι μια χαρά σε όλα της. το μόνο που μου είπε για το βάρος της ότι θα ήθελε να έχει μια σταθερή άνοδο γιατί ενώ στην αρχή πήρε φορά ξαφνικά τον περασμένο μήνα πήρε μόνο 200 γρ και αυτόν 300γρ. θα ήθελε τον επόμενο να πάρει τουλάχιστον πάλι 300. κατά τ άλλα την κατατάσει στα λεπτοκαμωμένα παιδιά και αυτό θα φανεί περισσότερο με τον καιρό.

του έκανε εντύπωση που ήδη κάνει κινήσεις μπουσουλίματος, στηρίζεται μπρούμυτα στα πόδια της (όχι στα γόνατα, σαν να έχουμε σκύψει εμείς και ακουμπάνε το πάτωμα με τα χέρια εμπρός μας) ετοιμάζονται και τα πάνω δοντάκια μας και από αύριο ξεκινάμε μοσχαρόσουπα και κοτόσουπα με ό,τι λαχανικά θέλουμε εκτός από ντομάτα, παντζάρια και κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι. αυτά!!!!!!!

μια χαρα ειναι η μπουμπου σου!!!!αντε αρχιζεται και εσεις στερεες τροφες...με το καλο!

ρωτησες που οταν σε βλεπει κλαιει η το σταματησε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ελπιδα μια χαρα το παιδακι σου...θα σου ξεπεταχτει γρηγορα απο οτι φαινεται...μπορει να μην εχω παιδια αλλα εχω μεγαλωσει 3 ανηψια και ολο και κατι ξερω!!!!

ειναι σπασμενο και θα κανω απονευρωση αλλα με ποναει αρκετα και παιρνω αντιβιωση ωστε να μου περασει και μετα ν αρχισει...ξεπονεσε λιγο και αρχισαμε σημερα αλλα μου το ταλαιπωρησε αρκετα και τωρα ποναω παλι..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τα ντεσιμπέλ λίγο να κατεβάσει .... αυτό το παιδί όταν κλαίει μπαίνει η φωνή του από το ένα αφτί βγαίνει από το άλλο και τα σπάει όλα στην πορεία ... :lol::lol::lol:

μια χαρα ειναι η μπουμπου σου!!!!αντε αρχιζεται και εσεις στερεες τροφες...με το καλο!

ρωτησες που οταν σε βλεπει κλαιει η το σταματησε?

το ξέχασα! πώς σου φαίνεται? ήμουν τόσο ικανοποιημένη με την πρόοδό της που το ξέχασα.

Πάντως ο άντρας μου που έχει σπουδάσει παιδοψυχολογία μου είπε οτι αν της έφταιγε κάτι κακό θα έκλαιγε όλη την ώρα και δεν θα με έψαχνε συνεχώς το βλέμμα της.. οπότε μάλλον είχε δίκιο το χαπάκι που μου έλεγε οτι μου έκανε παράπονα..

U6Vip2.png

ειναι σπασμενο και θα κανω απονευρωση αλλα με ποναει αρκετα και παιρνω αντιβιωση ωστε να μου περασει και μετα ν αρχισει...ξεπονεσε λιγο και αρχισαμε σημερα αλλα μου το ταλαιπωρησε αρκετα και τωρα ποναω παλι..

κουραγιο...εχω κανει απονευρωση σε ενα πολυ δυστροπο δοντι...ηταν πολυ σπανια περιπτωση το δικο μου προβλημα τοτε,αλλα ειχα φτασει στο ταβανι απο τους πονους... συγκρινεται αυτος ο πονος με της γεννας?

παντως να ξερεις με την αντιβιωση θα ηρεμησει το δοντι...απο αυριο ισως δει μεγαλη διαφορα.

γιατι δεν ειχε ορεξη να κοιμηθει αλλα να παιξει!!!απλα χωρις κατι να του φταιει...

με πονεσε πολυ ο γιατρος και τωρα ποναω αρκετα και μου ειπε και να συνεχισω και τα χαπια μεχρι να ξεπονεσω εντελως...αστα!

μαρή σε λυπάμαι! πιο καλά το χω να κάνω μια καισαρική επί τόπου παρά να έχω πονόδοντο...:rolleyes:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλα τα ντεσιμπελ τα εχω και εγω!!!!και αποκλειεται να φτανει τον ευθυμιο!!!!

κοκκινιζει ολοκληρος και μετα τον πιανει βηχας απο την πολυ τσιριδα!!!

καλα εισαι απιστευτη που το ξεχασες!!!!χιχιχιχιχι....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κουραγιο...εχω κανει απονευρωση σε ενα πολυ δυστροπο δοντι...ηταν πολυ σπανια περιπτωση το δικο μου προβλημα τοτε,αλλα ειχα φτασει στο ταβανι απο τους πονους... συγκρινεται αυτος ο πονος με της γεννας?

παντως να ξερεις με την αντιβιωση θα ηρεμησει το δοντι...απο αυριο ισως δει μεγαλη διαφορα.

νομίζω σου απάντησα μόλις τώρα :lol: :lol: :lol:

έχω περάσει πόνους φρονιμήτη που η ρίζα είχε αγκαλιάσει το κόκκαλο της γνάθου.. οκ τα υπόλοιπα φαντάσου τα.. γι αυτό σου λέω μια καισαρική τώρα επί τόπου.. ξάπλωσα ήδη :lol::lol:

U6Vip2.png

αλλος πονος ο ενας αλλος ο αλλος!!!!

η γεννα δεν συγκρινεται με τιποτα οσο και αν ποναμε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλα τα ντεσιμπελ τα εχω και εγω!!!!και αποκλειεται να φτανει τον ευθυμιο!!!!

κοκκινιζει ολοκληρος και μετα τον πιανει βηχας απο την πολυ τσιριδα!!!

καλα εισαι απιστευτη που το ξεχασες!!!!χιχιχιχιχι....

τί να κάνω η έρημη ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι...:mrgreen:

U6Vip2.png

τα ντεσιμπέλ λίγο να κατεβάσει .... αυτό το παιδί όταν κλαίει μπαίνει η φωνή του από το ένα αφτί βγαίνει από το άλλο και τα σπάει όλα στην πορεία ... :lol::lol::lol:

σε ποιον εμοιασε αραγεεεεε :-D:grin::-D:grin::-D μηπως τελικα ισχυει αυτο που λενε : οτι κανεις απο το παιδι σου θα το βρεις ???? :-D:grin::-D:grin::-P:razz::-P:razz::-P:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...