Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

τί νέα βρε Χαπάκι? Τα ίδια και τα ίδια. τίποτα δηλαδή. Κρέμα της πήρα του ΓΙΩΤΗ. την έφαγε κάπως καλύτερα στην αρχή και τώρα την τρώει όλη. Φρουτόκρεμα δεν έχουμε πλέον πρόβλημα. Της αρέσουν τα φρούτα και την τσακίζει. Αύριο έχουμε γιατρό.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλα τωρα φυγατε?εγω ειμαι ΧΑΛΙΑ.τα χαπια θα τα περνω αλλες 2 μερες γιατι το στηθος μου ακομα σταζει.κανω καθε μερα εμετο και εχω ζαλαδες.μονο ξαπλα ειμαι καλυτερα.εμπλεξα.το μωρο δεν τρωει σχεδον καθολου ξενο και ειναι μεσα στη γκρινια.εχω σαλταρει.σας αφηνω.παω να ξαπλωσω γιατι ουτε καθιστη δεν αντεχω.φιλακια.

καλα τωρα φυγατε?εγω ειμαι ΧΑΛΙΑ.τα χαπια θα τα περνω αλλες 2 μερες γιατι το στηθος μου ακομα σταζει.κανω καθε μερα εμετο και εχω ζαλαδες.μονο ξαπλα ειμαι καλυτερα.εμπλεξα.το μωρο δεν τρωει σχεδον καθολου ξενο και ειναι μεσα στη γκρινια.εχω σαλταρει.σας αφηνω.παω να ξαπλωσω γιατι ουτε καθιστη δεν αντεχω.φιλακια.

υπομονη γλυκια μου...πιστευω να εισαι συντομα καλα και το μωρακι σου να αρχισει να τρωει για να ηρεμησει

γιατι δεν την δινεις καποιο αλλο,μηπως δεν της αρεσει το συγκεκριμενο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...