Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

σκεφτικα οτι θα γεμιζαν ολα οινοπνευμα.σουτιεν μπλουζα κλπκλπ.οι σερβιετουλες ομως δεν λερωνουν.σιγουρια και προστασια.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

δεν μου λες.. έχει και φτερά???? :lol::lol::lol:

ναι ε???

κατι παραπανω θα ξερεις εσυ!!!

φυσικά... η κότα ας πούμε!!! δεν κάθετε σε κλαρί, πουλί δεν είναι? η γαλοπούλα.. τα ίδια... :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

δεν μου λες.. έχει και φτερά???? :lol::lol::lol:

φυσικά... η κότα ας πούμε!!! δεν κάθετε σε κλαρί, πουλί δεν είναι? η γαλοπούλα.. τα ίδια... :tongue:

μου φαινεται δεν ξερεις να ξεχωριζεις τα ζωα!!!!

αυτα ειναι πουλερικα και οχι πουλια!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

οχι τις τα εκοψα.φτεροτη και με τοσο αλκολ που της εριξα θα ειχαμε επισοδια!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol: το φαντάζεσαι???? να κυνηγάς την σερβιέτα στον αέρα...

23 και κλεισαμε οκ?

Δέχομαι!!!!! :tongue:

U6Vip2.png

αεχουμε πλακα σημερα!!!ολο αστεια ημαστε!
χωρις πλακα τωρα τον αυγουστο που ειχα γενεθλια εκελινα τα 32 (μεταξυ μας)πηρε ο ανδρας μου τα κερακια τα εβαλε αναποδα ετσι εσβησα 23!!!!ετσι την εβγαλα καθαρη και φετος.ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?

Διαφημίσεις

χωρις πλακα τωρα τον αυγουστο που ειχα γενεθλια εκελινα τα 32 (μεταξυ μας)πηρε ο ανδρας μου τα κερακια τα εβαλε αναποδα ετσι εσβησα 23!!!!ετσι την εβγαλα καθαρη και φετος.ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?

μην αγχωνεσαι βρε!!!!η καθε ηλικια εχει την χαρη της!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μην αγχωνεσαι βρε!!!!η καθε ηλικια εχει την χαρη της!!!
εσυ εισαι ρομαντικη.εγω ομως που ειμαι πρακτηκος ανθρωπος τι μπορω να κανω με το 33:shock::shock::shock:

μου φαινεται δεν ξερεις να ξεχωριζεις τα ζωα!!!!

αυτα ειναι πουλερικα και οχι πουλια!

εμένα πάντως η πεθερά μου που είναι από χωριό μου λέει να πάω στον κοτοπουλά να μου δώσει ένα πουλί να το ψήσουμε το μεσημέρι.. δεν ξέρω τι λες εσύ.

μπορείς να σβήσεις το 3ε εσύ του χρόνου... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και πουλια ποια ειναι?:oops::oops::oops:

θες να σου απαντήσω τώρα????? :tongue::tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...