Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ασχετο!θα μου πεις τωρα που πειραια μενεις?

εκει κοντά στη θάλασσα που έχει ένα περίπτερο???? αν στρίψεις δεξιά και μετά αριστερά είναι ... πρώτο, δεύτερο.. τρίτο δέντρο ίσα επάνω...

U6Vip2.png

παντως δεν εχεις παραπονο σου φτιαξαμε την διαθεση λιγακι εεεε?????
δεν εχω ποτε παραπονο απο σας.πηρα τη γιατρο της ειπα οτι ποναω της ειπα οτι βγαζω ενα διαφανο υγρο μου εξηγησε τι ειναι(οχι οτι καταλαβα τι μου ελεγε)και μου ειπε να βαλω οινοπνευμα σε 2 πετσετες να της βαλω στο στηθος.να μην το ζουλιξω και να μη βγαλω το σουτιεν.εκανα κι εγω καινοτομια.εβαλα οινοπνευμα σε 2 σερβιετες και τις εβαλα μεσα απο το σουτιεν.οντως ηρεμισα λιγο.κυριακη πρωι θα παρω το τελευταιο χαπι.

δεν εχω ποτε παραπονο απο σας.πηρα τη γιατρο της ειπα οτι ποναω της ειπα οτι βγαζω ενα διαφανο υγρο μου εξηγησε τι ειναι(οχι οτι καταλαβα τι μου ελεγε)και μου ειπε να βαλω οινοπνευμα σε 2 πετσετες να της βαλω στο στηθος.να μην το ζουλιξω και να μη βγαλω το σουτιεν.εκανα κι εγω καινοτομια.εβαλα οινοπνευμα σε 2 σερβιετες και τις εβαλα μεσα απο το σουτιεν.οντως ηρεμισα λιγο.κυριακη πρωι θα παρω το τελευταιο χαπι.

:lol::lol::lol::lol:

μαρή????? τί πράμα είσαι εσύ τέλος πάντων????

καλά έκανες και την πήρες!

U6Vip2.png

εκει κοντά στη θάλασσα που έχει ένα περίπτερο???? αν στρίψεις δεξιά και μετά αριστερά είναι ... πρώτο, δεύτερο.. τρίτο δέντρο ίσα επάνω...

δικο μου ειναι το περιπτερο αυτο!!!!αρα θα σε ξερω δεν μπορει!δεν εχω πολλες γιαγιαδες πελατισσες!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

δεν ειχες πετσετες???

αν σε ανακουφισε παω πασο!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

δικο μου ειναι το περιπτερο αυτο!!!!αρα θα σε ξερω δεν μπορει!δεν εχω πολλες γιαγιαδες πελατισσες!
απο οτι σου εγραψε εκει κολησες?το ισα πανω στο δεντρο δεν σου εκανε κατι?

άι μαρή!!!! 25 χρονών κοριτσόπουλο γιαγια...

γελα οσο θες.γελα αλλα το χαπι μην παρεις.ουτε για αστειο.

έχεις δίκιο. σορρυ. το βουλώνω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

όχι ρε πας καλά??? σου λέω είχα το χαρτάκι επάνω στο τραπέζι και με το που διάβασα τα μαντάτα σου πήγα να δω είναι το ίδιο χάπι? και μόλις είδα οτι είναι το πέταξα επί τόπου. βέβαια εμένα μου είπε να πάρω 2 αλλά άσε δεν παίρνω θα κάνω το Plan b δηλαδή να δέσω σφιχτά το στήθος μου 2-3 μέρες και να μην πίνω πολλά υγρά.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...