Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Βρε ζουζουνες με κανετε και συγκινουμε απο σημερα....

Ευτυχως ψυχολογικα ειμαι καλα... εκανα και το μαλλι πρωι πρωι... μακιγιαζ τελικα δεν θα κανω... :lol: να μην ειμαι και σαν καρναβαλι οταν με δει ο γιος μου...

Καλημερα καλημερα σε ολα τα κοριτσακια....

Και ευχομαι συντομα ολες να περιμενετε να παρετε αγκαλιτσα το μωρακι σας....

ωωωωωωωωωωωωωωωωω εγινες μια εκπληκτικη μαμα!!!!

δεν πειραζει ασε το μακιγιαζ για μετα!!!

ο καιρος πως ειναι????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με το καλο βρε μαχουλα και μ ενα πονο!!! αντε το αντρακι πολυ μας παιδεψε...ωχουυυυυ!! τι εννοεις εφτιαξες το μαλλι πρωι πρωι:lol::lol: μπουκλα και τετοια?

Ηρθε κομμωτρια σπιτι μου.... μαλλι υπερπαραγωγη..:lol:

a84026bdda.png

καλα ειμαι!!!!σημερα εχω γιατρο.θα δω το μπεμπουλινι μου.

Αχ τι καλα!!!!!!Την προηγουμενη εβδομαδα ειχε παει μια φιλη μου στο γιατρο της για να δει κι αυτη το μωρακι της.Ειστε περιπου στις ιδιες εβδομαδες!!!Καλα...ειδα τις φωτο του υπερηχου!!!!!!Θα παθεις πλακα!!!!Ηταν σχηματισμενο μωρακι!!!Ειχε χερακια ποδαρακια.....ηταν απιστευτο!!!!

Παρε και ενα κουτι zewa μαζι σου!!!:lol::lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Αχ τι καλα!!!!!!Την προηγουμενη εβδομαδα ειχε παει μια φιλη μου στο γιατρο της για να δει κι αυτη το μωρακι της.Ειστε περιπου στις ιδιες εβδομαδες!!!Καλα...ειδα τις φωτο του υπερηχου!!!!!!Θα παθεις πλακα!!!!Ηταν σχηματισμενο μωρακι!!!Ειχε χερακια ποδαρακια.....ηταν απιστευτο!!!!

Παρε και ενα κουτι zewa μαζι σου!!!:lol::lol::lol::lol:

Συμφωνω παρε παρε πολλα μαζι σου καθε φορα ειναι διαφορετικα!!!:D:D:D

το κοτοπουλακι θα επηξε στη δουλεια!!! αθηνουλαααααα???? θελεις να γινουμε φιλες???? εεεεεε???:tongue:

αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπες σε καποιο απο τα κοριτσια και θα με βρεις!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ηρθε κομμωτρια σπιτι μου.... μαλλι υπερπαραγωγη..:lol:

Αυτη εισαι κοριτσαρα μου!!!!Μα δεν γινοταν να σε δει αχτενιστη ο μπεμπης!!!!Δεν γινοταν!!!!

Οσο για το μακιγιαζ αστο για μετα την γεννα!!!Πετα μονο δυο πινελιες ρουζ στα μαγουλα να εισαι ροδαλη ροδαλη!!!!:D:D:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Χθες είχα πάει σε μια φίλη που είναι κι αυτή

στις μέρες της να γεννήσει κι έφτιαχνε νύχι γαλλικό!!!...Καλά κάνετε, να είστε κούκλες!:D:D

τι κανεις?εχω καιρο να σε πετυχω.χαθηκαμε.

Καλημερααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

επιτελους σας πετυχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαχη καλσε σημερα δεν ηταν να γεννησεις;;;;;;;;;;;;; :P

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Τι κανεις κουκλα;

επιτελους συντονιστηκαμε σημερα...

εμπαινα κ καμια δεν εβρισκα!

μια χαρα την βρισκω την φιλη σου με το γαλλικο..χαχαχα...εγω ειμαι μεσα στην παρανυχιδα ολε..!:lol:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...