Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα αυτοσχεδιασει.σκοπος ειναι εκεινη τη μερα να μεινεις αξεχαστη...τι σημασια εχει ο τροπος που θα μεινεις?χαλαρωσε και ανοιξου σε πρωτοποριακες ιδεες και τεχνοτροπιες!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: αρχίζω να ανησυχώ.....

κατι μεγαλο και ομορφο!!!

μμμμμ με το "μεγάλο" κάπου πήγε το μυαλό μου.. τώρα όμορφο??? όπως το πάρει κανείς... :lol::lol::lol::tongue::tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

εσυ θα την φτιαξεις????
εγω κοριτσακι μου δεν φτιαχνω.δημιουργω!!!!!!!!!!η δουλεια μου ειναι τεχνη και την υπηρετω.θημαστε το λαζαρο απο το εισαι το ταιρι μου?αν ειναι να περπατας και να μη γυρναει ο κοσμος να σε κοιταει...αν ειναι να μην μαζευεις ψιλα και ζαρζαβατικα στο περασμα σου...αν ειναι το κεφαλι σου να μην ειναι γροθια στο κατεστημενο δεν κανουμε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!συμφωνεις ελπιδα?

εγω κοριτσακι μου δεν φτιαχνω.δημιουργω!!!!!!!!!!η δουλεια μου ειναι τεχνη και την υπηρετω.θημαστε το λαζαρο απο το εισαι το ταιρι μου?αν ειναι να περπατας και να μη γυρναει ο κοσμος να σε κοιταει...αν ειναι να μην μαζευεις ψιλα και ζαρζαβατικα στο περασμα σου...αν ειναι το κεφαλι σου να μην ειναι γροθια στο κατεστημενο δεν κανουμε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!συμφωνεις ελπιδα?

ατακες που εχουν μεινει στην ιστορια!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

:shock::shock::shock::shock: αυτό τώρα τί είναι? ερώτηση παγίδα??

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...