Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

θα σου πηγαίνουν έχεις και πλούσιο μαλλί. δεν στενοχωρήθηκες που τα έκοψες? εγώ έκλαιγα 2 μέρες όταν τα έκοψα

κι εγώ καρέ σκεφτόμουν αλλά θα μου πει και η κομμώτρια την γνώμη της.

μια χαρά σε κόβω! ουτε τουαλέτα ούτε μπιντέ ούτε τίποτα...

βε σε το λενε...ακου μπιντε.μα κανενα επιπεδο πια εδω μεσα?σε τι κοσμο εφερα το παιδι μου?:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα σου πηγαίνουν έχεις και πλούσιο μαλλί. δεν στενοχωρήθηκες που τα έκοψες? εγώ έκλαιγα 2 μέρες όταν τα έκοψα

ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...παντα ειχα μακρυ μαλλι και μονο 2 φορες το εχω κοντυνει οποτε το θεμα μαλλι δεν με νοιαζει καθολου!!!

εγω βασικα της ζητησα να με κανει με καρφακια αλλα δεν το εκανε..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εχω υπερενταση γμτ.ασε που ξαπλωμενη ζαλιζομαι περισσοτερο.εχω το νου μου κα στη μικρη.γι αυτην στενοχωριεμαι πιο πολυ.με κοιταγε η καιμενη με το βλεμα της απελπισιας.ηταν σα να μου ζηταει βοηθεια.

έχεις δίκιο βρε παιδί μου. εδώ στενοχωριέμαι εγώ γιατι φέρνω τον εαυτό μου στη θέση σου δεν θα στενοχωριέσαι εσύ? το μικρο σου όμως είναι μια χαρά θα δεις θα φάει, θα πεινάσει θα φάει, αν δεν ήταν καλά αυτήν την στιγμή δεν θα κοιμόταν.

εγω 60 τα παπα και 30 η τσαντα..το ηθελα ολοκληρωμενο!

και εγω δεν ξερω που και αν θα τα ξαναβαλω ποτε...

εγώ όμως θα το ξαναβάλω και στη γιορτή του άντρα μου, θα το ξαναβάλω και σε κανα ρεβεγιόν στις γιορτές θα το ξαναβάλω και κανα γάμο άμα λάχει, γενικότερα θα το ξαναβάλω κι αν γουστάρω και μέσα στο σπίτι να κάνω την μπουγάδα μου :lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

εγω 60 τα παπα και 30 η τσαντα..το ηθελα ολοκληρωμενο!

και εγω δεν ξερω που και αν θα τα ξαναβαλω ποτε...

σωστη.και πως την κρατησες την τσαντα με το παιδι αγκλια?και το αλλο που σκεφτομεαι ειναι το θεμα μαλλι.εμενα η μικρη οταν δεν φοραω κοκαλακι με ξεμαλλιαζει.μαλλι επανω οπωσδηποτε.

Διαφημίσεις

εγώ όμως θα το ξαναβάλω και στη γιορτή του άντρα μου, θα το ξαναβάλω και σε κανα ρεβεγιόν στις γιορτές θα το ξαναβάλω και κανα γάμο άμα λάχει, γενικότερα θα το ξαναβάλω κι αν γουστάρω και μέσα στο σπίτι να κάνω την μπουγάδα μου :lol::lol::lol::lol:

αν ποτε τα βαλεις για να κανεις μπουγαδα φωναξεμεεεεεεεεεεεεεεε θα ερθω πετωντας να σε δω που θα ξαναβρω τετοιο θεαμα????

και εγω βρε θα τα ξαναβαλω αλλα οχι συντομα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

βε σε το λενε...ακου μπιντε.μα κανενα επιπεδο πια εδω μεσα?σε τι κοσμο εφερα το παιδι μου?:shock:

:lol::lol::lol: ααααα να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη... εγώ είμαι από τον Πειραιά και τον μπιντέ τον λέω μπιντέ δεν ξέρω άλλα λόγια..

ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...παντα ειχα μακρυ μαλλι και μονο 2 φορες το εχω κοντυνει οποτε το θεμα μαλλι δεν με νοιαζει καθολου!!!

εγω βασικα της ζητησα να με κανει με καρφακια αλλα δεν το εκανε..

ε όχι και καρφάκια βρε φιλενάδα κορίτσι πράμα....

για να δούμε η δικιά μου κομμώτρια τί θα κάνει....

U6Vip2.png

σωστη.και πως την κρατησες την τσαντα με το παιδι αγκλια?και το αλλο που σκεφτομεαι ειναι το θεμα μαλλι.εμενα η μικρη οταν δεν φοραω κοκαλακι με ξεμαλλιαζει.μαλλι επανω οπωσδηποτε.

κανονικα στον ωμο βρε..επαιζε και λιγο ο μικρος μετα την εδωσα....

και εγω γι αυτο εκανα κοτσο γιατι ο μικρος τραβαει πολυ μαλλι..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γουλι.αντε μια και εισαι εσυ γουλι με μια λωριδα απο το κουτελο μεχρι τον αυχενα!!!!!και ανταυγειες εννοειτε μοβ.σετ με το φορεμα!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: ααααα να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη... εγώ είμαι από τον Πειραιά και τον μπιντέ τον λέω μπιντέ δεν ξέρω άλλα λόγια..

ε όχι και καρφάκια βρε φιλενάδα κορίτσι πράμα....

για να δούμε η δικιά μου κομμώτρια τί θα κάνει....

θα αυτοσχεδιασει.σκοπος ειναι εκεινη τη μερα να μεινεις αξεχαστη...τι σημασια εχει ο τροπος που θα μεινεις?χαλαρωσε και ανοιξου σε πρωτοποριακες ιδεες και τεχνοτροπιες!!!!!!!!!!!!!!!!

γουλι.αντε μια και εισαι εσυ γουλι με μια λωριδα απο το κουτελο μεχρι τον αυχενα!!!!!και ανταυγειες εννοειτε μοβ.σετ με το φορεμα!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: μόλις ξεροκατάπια!!!!!

U6Vip2.png

θα αυτοσχεδιασει.σκοπος ειναι εκεινη τη μερα να μεινεις αξεχαστη...τι σημασια εχει ο τροπος που θα μεινεις?χαλαρωσε και ανοιξου σε πρωτοποριακες ιδεες και τεχνοτροπιες!!!!!!!!!!!!!!!!

εσυ θα την φτιαξεις????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...