Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι καλε?μια χαρα θα ηταν!και εμενα το φορεμα κοκτειλ ηταν με πορτοκαλι αν θυμαστε και πηγαινε μονο χρυσο...

να πας να το παρεις να εισαι μια θεααααααααα

ναι θα πώ στο καμάρι μου ξέρεις αγάπη μου θα δώσω άλλα 150 να πάρω και 2ο φόρεμα μήπως δείχνω καλύτερη και φυσικά 2 ζευγάρια παπούτσια και 2 τσαντάκια και κείνος με το χαμόγελο στα χείλη θα μου πει βεβαίως αγάπη μου ό,τι θες εσύ.... δεν το βλέπω εδώ με τα 220 και κόντεψε να πνιγεί.

U6Vip2.png

ναι θα πώ στο καμάρι μου ξέρεις αγάπη μου θα δώσω άλλα 150 να πάρω και 2ο φόρεμα μήπως δείχνω καλύτερη και φυσικά 2 ζευγάρια παπούτσια και 2 τσαντάκια και κείνος με το χαμόγελο στα χείλη θα μου πει βεβαίως αγάπη μου ό,τι θες εσύ.... δεν το βλέπω εδώ με τα 220 και κόντεψε να πνιγεί.

αντρες παιδι μου!δεν μας καταλαβαινουν!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

εχεις μυαλο τελικα!!!!ακριβως αυτα!

ναι πού και πού τρώω αλεπού για πρωινό και κόβει το μυαλό μου.. :tongue: :tongue: :tongue:

εμενα οχι????θα κλαψωωωωω:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

αφού βρε κουτό εσύ ξέρω πώς είσαι, σ έχω δει σε φωτογραφία, τούτην ούτε ζωγραφιστή δεν την έχω δει... γι αυτό έχω αγωνία να δώ θα μου αρέσει? αν δεν μου αρέσει πάει το προξενιό.. κατάλαβες τώρα? :D:D

U6Vip2.png

παιδια ειμαι χαλια.τι τα ηθελα τα χαπια.στο επομενο ουτε για αστειο.

ρε συ μήπως να έπαιρνες το γιατρό τηλέφωνο να του το λεγες???? ξερω γω βρε παιδάκι μου είναι λογικό να είσαι τόοοοσο χάλια πια? η Λία που το έκοψε με χάπια δεν μου είχε παραπονεθεί για παρενέργειες...

U6Vip2.png

ναι πού και πού τρώω αλεπού για πρωινό και κόβει το μυαλό μου.. :tongue: :tongue: :tongue:

αφού βρε κουτό εσύ ξέρω πώς είσαι, σ έχω δει σε φωτογραφία, τούτην ούτε ζωγραφιστή δεν την έχω δει... γι αυτό έχω αγωνία να δώ θα μου αρέσει? αν δεν μου αρέσει πάει το προξενιό.. κατάλαβες τώρα? :D:D

τρως αλεπου????ωραια ζωοφιλη εισαι!!ντροπη σου...

οκ τοτε το δεχομαι αν ειναι ετσι...βεβαια τωρα κουρευτηκα και εχω καρε μαλλι αλλα εξακολουθω και ειμαι θεα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ρε κοριτσια εγω και τα 2 τα πηρα 160 με τις εκπτωσεις.και 55 τα παπα.τσαντα σιγα μην κρατησω.το κινητο στην τσαντα της μαμας.το θεωρω χαζο να δοσω τοσα λεφτα για μια φορα.γιατι εγω αυτο το φορεμα που θα το ξανα βαλω?ειχα παρει μια τουαλετα στο γαμο μηπως με κουρασει το νυφικο.340 ευρω.τελικα το νυφικο δεν ηθελα να το βγαλω απο πανω μου.κοντεψα να το φορεσω

και την επομενη μερα.τωρα αυτη η τουαλετα ηταν υπερβολη για απογευμα και για ενα αλο εστειατοριο.παει.δεν θα τη βαλω ποτε.

Διαφημίσεις

ρε συ μήπως να έπαιρνες το γιατρό τηλέφωνο να του το λεγες???? ξερω γω βρε παιδάκι μου είναι λογικό να είσαι τόοοοσο χάλια πια? η Λία που το έκοψε με χάπια δεν μου είχε παραπονεθεί για παρενέργειες...

εγω παντως οσες φιλες μου το πηραν ειχαν αυτες ακριβως τις παρενεργειες..

αλλα μετα απο 2 ημερες το εκοψαν...πες το στον γιατρο σου..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

να σου πώ δεν πας να ξαπλώσεις λέω γω? μην ταλαιπωρείς κι άλλο τον εαυτό σου.
εχω υπερενταση γμτ.ασε που ξαπλωμενη ζαλιζομαι περισσοτερο.εχω το νου μου κα στη μικρη.γι αυτην στενοχωριεμαι πιο πολυ.με κοιταγε η καιμενη με το βλεμα της απελπισιας.ηταν σα να μου ζηταει βοηθεια.

ρε κοριτσια εγω και τα 2 τα πηρα 160 με τις εκπτωσεις.και 55 τα παπα.τσαντα σιγα μην κρατησω.το κινητο στην τσαντα της μαμας.το θεωρω χαζο να δοσω τοσα λεφτα για μια φορα.γιατι εγω αυτο το φορεμα που θα το ξανα βαλω?ειχα παρει μια τουαλετα στο γαμο μηπως με κουρασει το νυφικο.340 ευρω.τελικα το νυφικο δεν ηθελα να το βγαλω απο πανω μου.κοντεψα να το φορεσω

και την επομενη μερα.τωρα αυτη η τουαλετα ηταν υπερβολη για απογευμα και για ενα αλο εστειατοριο.παει.δεν θα τη βαλω ποτε.

εγω 60 τα παπα και 30 η τσαντα..το ηθελα ολοκληρωμενο!

και εγω δεν ξερω που και αν θα τα ξαναβαλω ποτε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τρως αλεπου????ωραια ζωοφιλη εισαι!!ντροπη σου...

οκ τοτε το δεχομαι αν ειναι ετσι...βεβαια τωρα κουρευτηκα και εχω καρε μαλλι αλλα εξακολουθω και ειμαι θεα...

θα σου πηγαίνουν έχεις και πλούσιο μαλλί. δεν στενοχωρήθηκες που τα έκοψες? εγώ έκλαιγα 2 μέρες όταν τα έκοψα

κι εγώ καρέ σκεφτόμουν αλλά θα μου πει και η κομμώτρια την γνώμη της.

μια χαρά σε κόβω! ουτε τουαλέτα ούτε μπιντέ ούτε τίποτα...

U6Vip2.png

εγω παντως οσες φιλες μου το πηραν ειχαν αυτες ακριβως τις παρενεργειες..

αλλα μετα απο 2 ημερες το εκοψαν...πες το στον γιατρο σου..

κι εγω την κυριακη το σταματαω.αν αντεξω ως τοτε.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...