Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: έτσι ακριβώς όπως το λές είναι... στα νιάτα μου ήμουν κλασικό αγοροκόριτσο. με μια φόρμα και τα μαλλιά αλογοουρά είχαμε δεν είχαμε γυμναστική.

αφού έμπαινα στα μαγαζιά και έλεγα ρούχα για βάπτιση πρωινή ώρα είμαι η μαμά και μου δείχνανε κάτι τουαλέτες..:shock::shock::shock: μπαααα αυτού του είδους τα φορέματα μ αρέσει να τα βλέπω σε άλλες και να τις καμαρώνω, σ εμένα όχι δεν είναι το στυλ μου..

τί ωραίο όνομα!!!! με το καλό ψυχή μου

ευχαριστουμε πολυ.κι εσεις κοριτσια να χαιρεστε τα παιδακια σας.

:oops::oops::oops: αυτο τελος παντων.και βεβαια ντυνομαι για ποια με περνας?επειδη δηλαδη ειδες 5-6 φορες τα μεμε μου?ποιος σου εδωσε τετοιο δικαιωμα?ειμαι πολυ κοκετα σε αυτη τη φαση της ζωης μου γιτι κυκλοφορω και πολυ!!!!!!!!να σκεφτεις οτι μεσα στο 2010 εχω βαλει φορεμα αλλη μια φορα!!!!!!!!!!

δεν το ειπα για σενα καλε αλλα για την γλωσσου!!!

και εγω με τα φορεματα και τουαλετες δεν τα παω καλα!

αφου τωρα σκεφτομαι που θα ξαναβαλω τα παπουτσια, ειναι χρυσα πεδιλα 12ποντα...ποτε???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κολλησες απο την μοιραρακη???πουλας και χαλια?χιχιχιχι...

οσο για τις τιμες που ρωτησες εγω τα πηρα 150, 180, 100

εε εντάξει να το βουλώσω τότε γιατι έδωσα 220 και το φυσάω και δεν κρυώνει. δεν έχω ξαναδώσει τόσα χρήματα για φόρεμα. ούτε το γαμησιάτικό μου δεν στοίχισε τόσο!

:(:(:(:(:( τι να κανω θα το αντεξω!!!

Αντε μαρη Μοιραρακη εσυ!!!!:tongue::tongue:

:mad::mad::mad::mad::mad:ο μικρος τα εχει παρει κρανιο και δεν κοιμαται!!!!

γιατί? τί έχει το παιδί?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: έτσι ακριβώς όπως το λές είναι... στα νιάτα μου ήμουν κλασικό αγοροκόριτσο. με μια φόρμα και τα μαλλιά αλογοουρά είχαμε δεν είχαμε γυμναστική.

αφού έμπαινα στα μαγαζιά και έλεγα ρούχα για βάπτιση πρωινή ώρα είμαι η μαμά και μου δείχνανε κάτι τουαλέτες..:shock::shock::shock: μπαααα αυτού του είδους τα φορέματα μ αρέσει να τα βλέπω σε άλλες και να τις καμαρώνω, σ εμένα όχι δεν είναι το στυλ μου.

κι εγω ετσι.μου εδειχναν κατι φορεματα υπερπαραγωγες.δεν ειμαι καθολου αυτου του στυλ.εχω μια ντουλαπο γεματη τζιν.

αφου τωρα σκεφτομαι που θα ξαναβαλω τα παπουτσια, ειναι χρυσα πεδιλα 12ποντα...ποτε???

βρε θηριο.αντεξες ορθια με τον μικρο αγκαλια καβαλα στο 12ποντο?ηρωας.

ααα χρυσό πέδιλο φόρεσες? τί ηλ@θ@ια που είμαι! και να σκεφτείς βρήκα φόρεμα σε ένα πολύ ωραίο βαθύ πράσινο χρώμα με χρυσό κέντημα διακριτικό και το απέρριψα γιατί σκέφτηκα ναι σιγά χρυσό πέδιλο θα βάλω πρωινιάτικα... πάρτα ζ@ον τώρα! φτου!! τί ήταν να το πεις τώρα αυτό?:rolleyes::rolleyes:

U6Vip2.png

κι εγω ετσι.μου εδειχναν κατι φορεματα υπερπαραγωγες.δεν ειμαι καθολου αυτου του στυλ.εχω μια ντουλαπο γεματη τζιν.

εμενα δεν μ αρεσουν τα τζην!δεν εχω ουτε ενα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

έτσι!!!! αααανυπομονώώώώώ να σε δωωωωωω, στο είπα??? :D :D :D

εμενα δεν μ αρεσουν τα τζην!δεν εχω ουτε ενα!!!!

είδες καμμια΄φορά βρε παιδί μου??? εγώ ας πούμε αν μπορούσα να πάω στην βάφτιση με το τζην θα το έκανα άνετα

U6Vip2.png

βρε θηριο.αντεξες ορθια με τον μικρο αγκαλια καβαλα στο 12ποντο?ηρωας.

τα λατρευω τα τακουνιαααααααααααα:D:D:D

ααα χρυσό πέδιλο φόρεσες? τί ηλ@θ@ια που είμαι! και να σκεφτείς βρήκα φόρεμα σε ένα πολύ ωραίο βαθύ πράσινο χρώμα με χρυσό κέντημα διακριτικό και το απέρριψα γιατί σκέφτηκα ναι σιγά χρυσό πέδιλο θα βάλω πρωινιάτικα... πάρτα ζ@ον τώρα! φτου!! τί ήταν να το πεις τώρα αυτό?:rolleyes::rolleyes:

γιατι καλε?μια χαρα θα ηταν!και εμενα το φορεμα κοκτειλ ηταν με πορτοκαλι αν θυμαστε και πηγαινε μονο χρυσο...

να πας να το παρεις να εισαι μια θεααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...