Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κοβεται Ελινακι μου να σου πω εγω τον τροπο που δεν πηρα χαπι αλλα το εκοψα???μου πηρε περισσοτερο καιρο βεβαια αλλα γλιτωσα αυτο το χαλι!!οταν πλεον εφτασα στο ml που λες εκανα το εξης εαν η τελευταια ητανε πριν 3 ωρες την επομενη εβγαλα στις 4 ωρες μετα στις 5 κλπ κλπ κλπ!!

μεχρι που εφτασα να βγαζω τοσο λιγο που απλα χαζολερωνα τον πατο και μετα τελος!!!!;)

:shock::shock::shock::shock: γιατι 8 καλη μου??δεν ειναι πολλα??τουλαχιστον το στηθος το εδεδσες??εβαλες μικροτερο σουτιεν??

και εγω το ιδιο εκανα και επιασε μια χαρα!;);)

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοβεται Ελινακι μου να σου πω εγω τον τροπο που δεν πηρα χαπι αλλα το εκοψα???μου πηρε περισσοτερο καιρο βεβαια αλλα γλιτωσα αυτο το χαλι!!οταν πλεον εφτασα στο ml που λες εκανα το εξης εαν η τελευταια ητανε πριν 3 ωρες την επομενη εβγαλα στις 4 ωρες μετα στις 5 κλπ κλπ κλπ!!

μεχρι που εφτασα να βγαζω τοσο λιγο που απλα χαζολερωνα τον πατο και μετα τελος!!!!;)

:shock::shock::shock::shock::shock: γιατι 8 καλη μου??δεν ειναι πολλα??τουλαχιστον το στηθος το εδεδσες??εβαλες μικροτερο σουτιεν??

εβαλα αλλη ταλαιπωρια αυτο.και βγαζει ενα διαφανο πραγμα.

6-11-10 στις 6 το απογευμα.και μετα λιγοι και καλοι σε ενα εστιατοριο λιγο πιο περα απο την εκκλησια.γενικα και στη βαφτιση λιγοι θα ειμαστε 40-50 ατομα.

με το καλο καλη μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μαυρο μωρε στην βαπτιση????ε τι να πω!περι ορεξεως!

να παρεις μπολερο γιατι ποτε δεν ξερεις

το μαύρο που έχει είναι ελάχιστο. κατά βάση είναι γκρι- μοβ ροζουλί

πώς λέμε μπορντοροδοκοκκινο ένα πράμα??? αυτο!!!!!:lol::lol::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

κολλησες απο την μοιραρακη???πουλας και χαλια?χιχιχιχι...

οσο για τις τιμες που ρωτησες εγω τα πηρα 150, 180, 100

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

πως φαινεται η γυναικα που ντυνεται!!!:P:p

εσαρπα ειναι...

:oops::oops::oops: αυτο τελος παντων.και βεβαια ντυνομαι για ποια με περνας?επειδη δηλαδη ειδες 5-6 φορες τα μεμε μου?ποιος σου εδωσε τετοιο δικαιωμα?ειμαι πολυ κοκετα σε αυτη τη φαση της ζωης μου γιτι κυκλοφορω και πολυ!!!!!!!!να σκεφτεις οτι μεσα στο 2010 εχω βαλει φορεμα αλλη μια φορα!!!!!!!!!!

πως φαινεται η γυναικα που ντυνεται!!!:P:p

εσαρπα ειναι...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: έτσι ακριβώς όπως το λές είναι... στα νιάτα μου ήμουν κλασικό αγοροκόριτσο. με μια φόρμα και τα μαλλιά αλογοουρά είχαμε δεν είχαμε γυμναστική.

αφού έμπαινα στα μαγαζιά και έλεγα ρούχα για βάπτιση πρωινή ώρα είμαι η μαμά και μου δείχνανε κάτι τουαλέτες..:shock::shock::shock: μπαααα αυτού του είδους τα φορέματα μ αρέσει να τα βλέπω σε άλλες και να τις καμαρώνω, σ εμένα όχι δεν είναι το στυλ μου..

ευχαριστω.αιμιλια θα τη λεμε.

τί ωραίο όνομα!!!! με το καλό ψυχή μου

U6Vip2.png

αθηνα πανε τα μεμε μου.τωρα θα με θες μονο για την προσωπικοτητα μου!!!!!!!!!!!!!

:(:(:(:(:( τι να κανω θα το αντεξω!!!

Αντε μαρη Μοιραρακη εσυ!!!!:tongue::tongue:

:mad::mad::mad::mad::mad:ο μικρος τα εχει παρει κρανιο και δεν κοιμαται!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...