Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ουτε χαμομηλι πινει.δοκιμασα και τιλιο.σκεψου οτι την βουτηξα την πιπιλα του μπιμπερο στη ζαχαρη και παλι ουτε να το φτισει.τρωει λιγο βαζει τα κλαματα και δεν σταματαει.

ε ρε γμτ μου... είναι λίγο ζόρι τώρα στην αρχή. φαντάζομαι κάποια στιγμή από την πείνα τί θα κάνει, θα το φάει.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πες μου κι άλλα πες μου κι άλλα να με φτιάξεις!!!! :D:D

καλά είμαι σήμερα. χθες είχα σαπίσει από τις 10. Εξοντώθηκα στις δουλειές, με εξόντωσε η μικρή τσακώθηκα με τον άντρα μου άστα... σωματικώς και ψυχολογικώς κουρέλι.

σήμερα σηκώθηκα άλλος άνθρωπος. κοιμήθηκα και το μεσημέρι και.....

βρήκα φόρεμα γεο βαγκεο βρήκα φορεμα γεο βαγκεο....:D

η διμετρη κουκλαρα βρηκε φορεμα???

για πες για πες...

εγω αγορασα 3 για να καταληξω πιο θα βαλω τελικα!!!χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

να σου πώ κάτι? ό,τι έγινε έγινε. έτσι θεώρησες σωστό να πράξεις κι εγώ μαζί σου και άμα λάχει δέρνω και όποια σου πάει κόντρα :lol::lol::lol:. μην στενοχωριέσαι. αυτό που προέχει τώρα είναι να συνέλθεις εσύ και να φαει και το μικρό. δοκίμασε αυτό που σου λέω με το χαμομήλι δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
καλε σου λεω το δοκιμασα.χαμομηλι σκετο μετα με 2 μεζουρες γαλα.μετα με ζαχαρη στην πιπιλα.τζιφος.κλαμα να δεις.δεν ηξερα οτι δερνεις!!!!!θα το εχω υπ οψην μου.

για πες για πες...

εγω 2!!!!τελικα το αλλο θα το βαλει η αδελφη μου!!!!!!!!

μπραβο με γεια.κι εγω φορεμα θα βαλω.καφε με περτικαλι και καφε παπουτσι.

το δικό μου έχει αποχρώσεις μαύρο -γκρι - μοβ και σκέφτομαι να πάρω μαύρη γόβα... μόνο που είναι ράντα όχι μανίκι.. λες να το δαγκώσω? έλεγα να πάρω κι ένα μπολερό αλλά δεν μου φτάσαν τα χρήματα που είχα μαζί μου.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλε σου λεω το δοκιμασα.χαμομηλι σκετο μετα με 2 μεζουρες γαλα.μετα με ζαχαρη στην πιπιλα.τζιφος.κλαμα να δεις.δεν ηξερα οτι δερνεις!!!!!θα το εχω υπ οψην μου.

δοκιμασε ν αλλαξεις πιπιλα και τραγουδα της οταν το πινει ....βαζε της λιγο την πιπιλα της να ηρεμησει και μετ παλι το μπιμπερο..ειναι δυσκολο..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

το δικό μου έχει αποχρώσεις μαύρο -γκρι - μοβ και σκέφτομαι να πάρω μαύρη γόβα... μόνο που είναι ράντα όχι μανίκι.. λες να το δαγκώσω? έλεγα να πάρω κι ένα μπολερό αλλά δεν μου φτάσαν τα χρήματα που είχα μαζί μου.
κι εμενα με ραντα ειναι αλλα πηρα πασμηνα.

μαυρο μωρε στην βαπτιση????ε τι να πω!περι ορεξεως!

να παρεις μπολερο γιατι ποτε δεν ξερεις

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

δοκιμασε ν αλλαξεις πιπιλα και τραγουδα της οταν το πινει ....βαζε της λιγο την πιπιλα της να ηρεμησει και μετ παλι το μπιμπερο..ειναι δυσκολο..
δεν εχει φαει ακομα πιπιλα.δεν της αρεσει.μου τη πεταει.εχει κατα φαει τα χερια της.στο τελος θα την καταπιει τη χουφτα την.αποψε εφαγε με το ζορι καμια δεκαρια γουλιες και επεσε ξερη.

Διαφημίσεις

για πες για πες...

πώς τα λες έτσι σήμερα πώς τα λές....:D :D :D :D

μπαα αφού το βρήκα και έκατσε καλά πάνω μου σκέφτηκα να μην κοιτάξω αλλού.

ναι το είδα αφού στο ξανάπα... :rolleyes:

ναι αμέεέέέέέ! να σκεφτείς στο λύκειο πήρα και αποβολή γιατί την έπεσα σε μια 2μετρη νταρντάνα.. έρχονταν μετά τα αγόρια της τάξης και μου έλεγαν... ρε Ελπίδα με την ταδε τα βαλες.. πωπω σε φοβόμαστε τώρα!!!! :tongue:

γι αυτό σου λέω.. όποια σε πειράξει... εγώ!!!! ;)

εγω 2!!!!τελικα το αλλο θα το βαλει η αδελφη μου!!!!!!!!

ρε κορίτσια έτσι από περιέργεια... πόσο τα πήρατε τα φορέματα?????

U6Vip2.png

τι να σου πω.εγω ειχα λιγο 20-30 μλ και δεν κοβοτανε.

Κοβεται Ελινακι μου να σου πω εγω τον τροπο που δεν πηρα χαπι αλλα το εκοψα???μου πηρε περισσοτερο καιρο βεβαια αλλα γλιτωσα αυτο το χαλι!!οταν πλεον εφτασα στο ml που λες εκανα το εξης εαν η τελευταια ητανε πριν 3 ωρες την επομενη εβγαλα στις 4 ωρες μετα στις 5 κλπ κλπ κλπ!!

μεχρι που εφτασα να βγαζω τοσο λιγο που απλα χαζολερωνα τον πατο και μετα τελος!!!!;)

8 χαπια πρεπει να παρω.εχω παρει τα 2.

:shock::shock::shock::shock::shock: γιατι 8 καλη μου??δεν ειναι πολλα??τουλαχιστον το στηθος το εδεδσες??εβαλες μικροτερο σουτιεν??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

δεν εχει φαει ακομα πιπιλα.δεν της αρεσει.μου τη πεταει.εχει κατα φαει τα χερια της.στο τελος θα την καταπιει τη χουφτα την.αποψε εφαγε με το ζορι καμια δεκαρια γουλιες και επεσε ξερη.

θα την συνηθισει τωρα...δεν εχει αλλη επιλογη!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ποτε ειναι η βαπτιση η δικη σας??δεν θυμομουν οτι βαπτιζοσασταν τωρα..
6-11-10 στις 6 το απογευμα.και μετα λιγοι και καλοι σε ενα εστιατοριο λιγο πιο περα απο την εκκλησια.γενικα και στη βαφτιση λιγοι θα ειμαστε 40-50 ατομα.

κι εμενα με ραντα ειναι αλλα πηρα πασμηνα.

τί είναι πασμήνα?????

μην στενοχωριέσαι, θα φάει τελικά τί θα κάνει? τουλάχιστον κοιμήθηκε. ένας καλός ύπνος ισούται με ένα πολύ καλό γεύμα. δεν έχεις ακουσει που λένε ο ύπνος θρέφει τα παιδιά????

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...