Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αν συνεχισεις και το βγαζεις με το θηλαστρο θα βγαινει διαρκως λιγοτερο οπου στο τελος θα βγαζεις ουτε 5μλ οποτε το παρατας μετα...
εδω και 1 εβδομαδα εβγαζα σταθερα 20-30 μλ.ετσι αποφασισα να χαπακωθω:|

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω και 1 εβδομαδα εβγαζα σταθερα 20-30 μλ.ετσι αποφασισα να χαπακωθω:|

τι να σου πω?εγω αυτο εκανα και επιασε!

εκανες πολλες αντλησεις?εγω μια καθε μερα η μια καθε δυο μερες...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τι να σου πω?εγω αυτο εκανα και επιασε!

εκανες πολλες αντλησεις?εγω μια καθε μερα η μια καθε δυο μερες...

εκανα 6-7 την ημερα για να της μαζευω ολα τα γευματα.μετα 4-5 μετα 3-4....μετα ν

τοστινεξ.

και δε με φτανει το χαλι μου και η ταλαιπωρια μου το μικρουλι μου δεν το τρωει το ξενο.δευτερη μερα μενει νυστικο.εχει βαλαντωσει στο κλαμα.το λυπατε η ψυχη μου.

Διαφημίσεις

και δε με φτανει το χαλι μου και η ταλαιπωρια μου το μικρουλι μου δεν το τρωει το ξενο.δευτερη μερα μενει νυστικο.εχει βαλαντωσει στο κλαμα.το λυπατε η ψυχη μου.

λογικο ειναι γιατι του φαινεται διαφορετικο...σιγα σιγα πρεπει να την εκανες την μεταβαση οχι αποτομα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αχ βρε κοριτσάκι μου!!! αυτός ήταν ο λόγος που τελικά δεν το έκοψα εγώ.. λίγο? λίγο τί να κάνουμε. την έβλεπα οτι το ζήταγε και της έδινα ό,τι είχα και μετά συμπλήρωμα ώσπου τώρα τρώει κατά βάση ξένο και κάθε πρωί της δίνω ό,τι έχω εγώ. έχει κοιμηθεί τώρα??? αν δοκίμαζες να της φτιάξεις χαμομηλάκι και μέσα στο χαμομήλι πιο αραιό το γάλα? εκεί δηλαδή που είναι ξερω γω να της βάλεις 8 μεζούρες βάλτης 5.

U6Vip2.png

λογικο ειναι γιατι του φαινεται διαφορετικο...σιγα σιγα πρεπει να την εκανες την μεταβαση οχι αποτομα!
πως να την εκανα σιγα σιγα.αφου δεν ειχα ποσοτητα να της δωσω.σταματησα να κανω αντλησεις γιατι δεν μαζευοταν γευμα.

Διαφημίσεις

καλως το ομορφο κοριτσι μας...

τι κανεις?η μικρη?

πες μου κι άλλα πες μου κι άλλα να με φτιάξεις!!!! :D:D

καλά είμαι σήμερα. χθες είχα σαπίσει από τις 10. Εξοντώθηκα στις δουλειές, με εξόντωσε η μικρή τσακώθηκα με τον άντρα μου άστα... σωματικώς και ψυχολογικώς κουρέλι.

σήμερα σηκώθηκα άλλος άνθρωπος. κοιμήθηκα και το μεσημέρι και.....

βρήκα φόρεμα γεο βαγκεο βρήκα φορεμα γεο βαγκεο....:D

U6Vip2.png

αχ βρε κοριτσάκι μου!!! αυτός ήταν ο λόγος που τελικά δεν το έκοψα εγώ.. λίγο? λίγο τί να κάνουμε. την έβλεπα οτι το ζήταγε και της έδινα ό,τι είχα και μετά συμπλήρωμα ώσπου τώρα τρώει κατά βάση ξένο και κάθε πρωί της δίνω ό,τι έχω εγώ. έχει κοιμηθεί τώρα??? αν δοκίμαζες να της φτιάξεις χαμομηλάκι και μέσα στο χαμομήλι πιο αραιό το γάλα? εκεί δηλαδή που είναι ξερω γω να της βάλεις 8 μεζούρες βάλτης 5.
ουτε χαμομηλι πινει.δοκιμασα και τιλιο.σκεψου οτι την βουτηξα την πιπιλα του μπιμπερο στη ζαχαρη και παλι ουτε να το φτισει.τρωει λιγο βαζει τα κλαματα και δεν σταματαει.

πες μου κι άλλα πες μου κι άλλα να με φτιάξεις!!!! :D:D

καλά είμαι σήμερα. χθες είχα σαπίσει από τις 10. Εξοντώθηκα στις δουλειές, με εξόντωσε η μικρή τσακώθηκα με τον άντρα μου άστα... σωματικώς και ψυχολογικώς κουρέλι.

σήμερα σηκώθηκα άλλος άνθρωπος. κοιμήθηκα και το μεσημέρι και.....

βρήκα φόρεμα γεο βαγκεο βρήκα φορεμα γεο βαγκεο....:D

μπραβο με γεια.κι εγω φορεμα θα βαλω.καφε με περτικαλι και καφε παπουτσι.

πως να την εκανα σιγα σιγα.αφου δεν ειχα ποσοτητα να της δωσω.σταματησα να κανω αντλησεις γιατι δεν μαζευοταν γευμα.

να σου πώ κάτι? ό,τι έγινε έγινε. έτσι θεώρησες σωστό να πράξεις κι εγώ μαζί σου και άμα λάχει δέρνω και όποια σου πάει κόντρα :lol::lol::lol:. μην στενοχωριέσαι. αυτό που προέχει τώρα είναι να συνέλθεις εσύ και να φαει και το μικρό. δοκίμασε αυτό που σου λέω με το χαμομήλι δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

U6Vip2.png

ουτε χαμομηλι πινει.δοκιμασα και τιλιο.σκεψου οτι την βουτηξα την πιπιλα του μπιμπερο στη ζαχαρη και παλι ουτε να το φτισει.τρωει λιγο βαζει τα κλαματα και δεν σταματαει.

επειδη δεν γνωριζει τι ειναι αυτο!!!

πιο ηρεμη μεταβαση εννοω να της εδινες μαζι με το θηλασμο και συμπληρωμα για να το συνηθισει...τωρα πρεπει να κανεις πολλα για να δεις πως θα το συνηθισει...

παρε αλλες πιπιλες που να μοιαζουν με το στηθος σου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...