Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

και το θεικο....πρεπει να ανεβηκε και στο ρηλαξ του μωρου....βρηκα πανω στην πανα ενα ποντικοκουραδο
:shock::shock::shock:ωχ παναγια μου.μακαρι να το βρητε συντομα.εγω ειμαι χαλια.πηρα ντοστινεξ να κοψω το γαλα και ειμαι σαν κοτοπουλο.οτι παρενεργειες γραφει το κουτι τις εχω παθει ολες.εμετους ζαλαδες πονοκεφαλο πονοκοιλο ιδρωνω εχω δεκατα.σαν μαστουρωμενη ειμαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:shock::shock::shock:ωχ παναγια μου.μακαρι να το βρητε συντομα.εγω ειμαι χαλια.πηρα ντοστινεξ να κοψω το γαλα και ειμαι σαν κοτοπουλο.οτι παρενεργειες γραφει το κουτι τις εχω παθει ολες.εμετους ζαλαδες πονοκεφαλο πονοκοιλο ιδρωνω εχω δεκατα.σαν μαστουρωμενη ειμαι.

Γλυκο μου κοριτσακι, χαλι περνας...Κανε οσο μπορεις υπομονη.Για ποσο καιρο θα πρεπει να τα παιρνεις τα χαπια αυτα?

Και πως και πηρες αποφαση να το σταματησεις το γαλα?

καλησπερα κουκλιτσες που εισαστε?

εγω ειμαι χαλια σημερα...δεν κοιμηθηκα καθολου χθες βραδυ...μπηκε ενα ποντικακι μεσα στο σπιτι και το ψαχναμε ολη νυχτα ...το οποιο δεν εχουμε βρει ακομα και ειμαι μεσα στο αγχος μην παει στο μωρο

δεν φαντάζεσαι πόσο σε νιώθω!!!!!

τα ιδια χαλια!!!ποναω και δεν με βοηθαει η αντιβιωση και παιρνω και παυσιπονο...

εσυ τι κανεις?

τί έγινε πώς είσαι εσύ με το δόντι σήμερα?

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: καλά πώς σου ήρθε τώρα αυτό???? βασικά, δικαίωμά σου δεν έχω να πώ τίποτα αλλά ξέρω γω λίγο απότομο μου ήρθε δεν είχα καταλάβει οτι θες να το κόψεις...

και να σκεφτείς ότι αυτα τα χάπια μου τα είπε ο γυναικολόγος σήμερα να κόψω το γάλα μου γιατι η μικρή δοκιμάζει τα δόντια της στις θηλές μου .. α παπαπαπαπαπαπα άσε όποτε κοπεί. το μετάνιωσα!

τί κάνετε οι λοιπές????

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

εγω πηγα σημερα στον οδοντιατρο και μου εδωσε και αλλο χαπι αφου δεν ξεπονεσε το δοντι...ποναω ακομη αλλα ευτυχως οχι τοοοοσο πολυ με επιασε φαινεται η αντιβιωση επιτελους...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλα ρε πατε καλα?δεν ειχα πλεον γαλα η κακομοιρα γι αυτο το εκαψα.καλα που μιλαω τοσο καιρο στο βροντο?σημερα να μου γλυκομιλατε γιατι δεν ειμαι καλα.ασε το στηθος που εχει αρχισιε και βγαζει ενα διαφανο υγρο:?ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

εγω πηγα σημερα στον οδοντιατρο και μου εδωσε και αλλο χαπι αφου δεν ξεπονεσε το δοντι...ποναω ακομη αλλα ευτυχως οχι τοοοοσο πολυ με επιασε φαινεται η αντιβιωση επιτελους...
αποψε θα.ποναμε σετ!!!!!!!!εγω οτι τρωω το βγαζω.ειμαι σαν να εχω παρει πρεζα!!!!!!!!!ζαλιζομαι τρομερα.

καλα ρε πατε καλα?δεν ειχα πλεον γαλα η κακομοιρα γι αυτο το εκαψα.καλα που μιλαω τοσο καιρο στο βροντο?σημερα να μου γλυκομιλατε γιατι δεν ειμαι καλα.ασε το στηθος που εχει αρχισιε και βγαζει ενα διαφανο υγρο:?ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

να το πεις στο γιατρο σου και μπορει να τα κοψεις αν δεις οτι χειροτερευεις...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

δεν φαντάζεσαι πόσο σε νιώθω!!!!!

τί έγινε πώς είσαι εσύ με το δόντι σήμερα?

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: καλά πώς σου ήρθε τώρα αυτό???? βασικά, δικαίωμά σου δεν έχω να πώ τίποτα αλλά ξέρω γω λίγο απότομο μου ήρθε δεν είχα καταλάβει οτι θες να το κόψεις...

και να σκεφτείς ότι αυτα τα χάπια μου τα είπε ο γυναικολόγος σήμερα να κόψω το γάλα μου γιατι η μικρή δοκιμάζει τα δόντια της στις θηλές μου .. α παπαπαπαπαπαπα άσε όποτε κοπεί. το μετάνιωσα!

τί κάνετε οι λοιπές????

αν δεν τα παρεις δεν κοβετε.εγω δεν εχω πολυ αλλα δεν τα γλιτωσα.αστα να πανε.

τι να σου πω.εγω ειχα λιγο 20-30 μλ και δεν κοβοτανε.

αν συνεχισεις και το βγαζεις με το θηλαστρο θα βγαινει διαρκως λιγοτερο οπου στο τελος θα βγαζεις ουτε 5μλ οποτε το παρατας μετα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...