Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ελινακι το θηλαστρο οταν το επλενες το σκουπιζες ή το αφηνες να στεγνωσει

εχω ενα ταπερ και το βαζω εκει να στεγνωσουν με τα μπιμπερο.χωρις να βαλω το καπακι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλιτσες που εισαστε?

εγω ειμαι χαλια σημερα...δεν κοιμηθηκα καθολου χθες βραδυ...μπηκε ενα ποντικακι μεσα στο σπιτι και το ψαχναμε ολη νυχτα ...το οποιο δεν εχουμε βρει ακομα και ειμαι μεσα στο αγχος μην παει στο μωρο

76IGp3.png

καλησπερα κουκλιτσες που εισαστε?

εγω ειμαι χαλια σημερα...δεν κοιμηθηκα καθολου χθες βραδυ...μπηκε ενα ποντικακι μεσα στο σπιτι και το ψαχναμε ολη νυχτα ...το οποιο δεν εχουμε βρει ακομα και ειμαι μεσα στο αγχος μην παει στο μωρο

:shock::shock::shock::shock: τι λες βρε Χαπακι μου????πισω απο τις οικιακες συσκευες κοιταξατε???εγω και μονο που το διαβασα τρελλαθηκα ελπιζω να το βρηκατε κοριτσακι μου και να μπορεσεις να κοιμηθεις!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Γλυκουλα τι κανεις???το δοντακι πως εινια σημερα???

τα ιδια χαλια!!!ποναω και δεν με βοηθαει η αντιβιωση και παιρνω και παυσιπονο...

εσυ τι κανεις?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

δεν το εχουμε βρει κοριτσια....τωρα μου εφερε ο γειτονας μια φακα...

περιττο να σας πω οτι παω καθε 2 λεπτα και κοιταω το μωρο....

το βραδυ θα τον παρω στο δωματιο μου

76IGp3.png

:shock::shock::shock::shock: τι λες βρε Χαπακι μου????πισω απο τις οικιακες συσκευες κοιταξατε???εγω και μονο που το διαβασα τρελλαθηκα ελπιζω να το βρηκατε κοριτσακι μου και να μπορεσεις να κοιμηθεις!!!

παντου κοιταξαμε....σκεξου εχουμε τραβηξει την κουζινα και την εχω μεσα στη μεση

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...