Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:D:D:D:D

:tongue::tongue::tongue:

αντεεεεεεεεεεεεεε εδω τιποτα!!

:D:D:D:D ααααααααααααααχ τι εχουμε να τραβηξουμε!!!

Χαπακι αμα αυριοσου ειναι γκρινιαρης και νευρικος απο το εμβολιο θα ειναι σου το ειπε ο παιδιατρος???

απο την ωρα που το κανουν μετα απο 24 ωρες ηρεμουν και αυτο δεν συμβαινει παντα!!!

ναι μου ειπε,οπως και για πυρετο...εμενα παντως μετα το εμβολιο κοιμοτανε ατελειωτα...ξυπνησε για μια ωριτσα και μετα ξανακοιμηθηκε,απο γκρινια λιγα πραγματα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπνοσακο φυσικα!!και εμενα τα ιδια κανει και γυρναει και οριζοντια και μετα νευριαζει και σκουζει στον υπνο του!!!:D:D

τωρα μιλας σωστα οχι πριν που ζητουσες ανταλλαγματα!!

λογο κρισης καλε ζηταω ανταλλαγματα...πως θα ζησω κι εγω ,πως θα παρω πανες στο παιδι μου,τζαμπα θα βγαζω τα ζιζια μου εξω?????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ δεν μπορω να σου πω λυπαμαι!!!:tongue::tongue:
καλα λοιπον.να εισαι ευτυχισμενη με αυτη σου την επιλογη.προχωρα το δρομο που διαλεξες.να ξερεις ομως τα ξενα μεμεδια ειναι μαχαιρια.:shock:

Διαφημίσεις

τυχερη εισαι.εγω πλεον αν βγαλω 100 κανω παρτι.και η μικρη τρωει 200-220

σε καθε γευμα.το σκ τελειωνει και το κατεψυγμενο.αστα.το σκ θα αρχισουμε ξενο.θα δινω και δικο μου βεβαια κι οσο αντεξω.

ουτε εμας φτανει φαντασου οτι το μωρο τρωει περιπου 150 μη σου πω και λιγο παραπανω και εγω τωρα εχω μονο 125...και περιμενω να περασει το δυωρο και αν προλαβω να ξαναβγαλω...εγω πιστευα οτι θα βγαζω πιο πολυ που θα μπορω να εχω μια καβατζα αλλα τιποτα ...και τα 120 τα βγαζω αν δεν τον εχω θηλασει...

στην αρχη ποσο εβγαζες?

λες να αυξηει σιγα σιγα?

προσπαθω να τρωω σουπες μπας και δω λιγο παραπανω

76IGp3.png

ουτε εμας φτανει φαντασου οτι το μωρο τρωει περιπου 150 μη σου πω και λιγο παραπανω και εγω τωρα εχω μονο 125...και περιμενω να περασει το δυωρο και αν προλαβω να ξαναβγαλω...εγω πιστευα οτι θα βγαζω πιο πολυ που θα μπορω να εχω μια καβατζα αλλα τιποτα ...και τα 120 τα βγαζω αν δεν τον εχω θηλασει...

στην αρχη ποσο εβγαζες?

λες να αυξηει σιγα σιγα?

προσπαθω να τρωω σουπες μπας και δω λιγο παραπανω

δεν χρειαζεται σουπα αρκει οτι ειναι υγρο.νερο χυμοι γαλα.στην αρχη ειχα πολυ.θηλαζα και στι καπακι εβγαζα180!!!!ετσι εκανα τραπεζα γαλακτος.μεχρι που μου ηρθε περιοδο.μετα αστα να πανε.

δεν χρειαζεται σουπα αρκει οτι ειναι υγρο.νερο χυμοι γαλα.στην αρχη ειχα πολυ.θηλαζα και στι καπακι εβγαζα180!!!!ετσι εκανα τραπεζα γαλακτος.μεχρι που μου ηρθε περιοδο.μετα αστα να πανε.

μακαρι να εβγαζα κι εγω τοσο....πινω και υγρα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...