Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

χιιχιχιχιι, θα πρεπει να διπλοτσεκαρω τι γραφω!!! :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: το νου σου!!!!!!!

Και βέβαια ο μπέμπης της Μαχούλας είναι και δικός μας!!!

Μακάρι, όλα καλά να πάνε για το κοριτσάκι μας!!!:D:D

Ολα καλα θα πανε!!!!!:D

Ναντιμορακι μουυυυυυυυυυυ....ουουυυυυυυυ!!!!!!!!!

Καλημερα ,καλημερα!!!!!!Καλα ειμαι κοριτσακι μου!!Στο μαγαζι......και σκυλοβαριεμαι!!!!Εχει πεσει η δουλεια λογω του χειμωνα και δεν εχω τι να κανω......ουφ....πουθενα δεν πιανομαι!!!:lol:Οταν πηζω στην δουλεια,θελω απεγνωσμενα να καθισω λιγο και οταν δεν εχω......θελω με κατι να ασχολουμε!!!!:lol:

Εσυ τι μου κανεις?????Οντως πολυ ομορφο το δεντρακι σου!!!!Και του χρονου!!!!Μου εδωσες ιδεα,εν το μεταξυ!!!Οποια θελει να βαλει κι αυτη το δεντρακι της σε φωτο!!!!Να γεμισουμε δεντρακια!!!!:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια.... τι κανετε? εγω ετοιμαζομαι για να παω το βραδακι στο μαιευτηριο... δεν αποφασισε ο μπομπιρας να βγει οποτε και θα τον βγαλουμε με το ζορι...

Ευχαριστω πολυ πολυ που με σκεφτεστε και μου δινετε πολυ πολυ κουραγιο...

a84026bdda.png

Καλημερα κοριτσακια.... τι κανετε? εγω ετοιμαζομαι για να παω το βραδακι στο μαιευτηριο... δεν αποφασισε ο μπομπιρας να βγει οποτε και θα τον βγαλουμε με το ζορι...

καλημερα μαχουλα.....βγαλτε τον με το ζορι γιατι εχεις καταντησει ελεφαντινα πια!!! 3 χρονια εγκυμονουσα!!:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Όντως δεν πιάνεσαι πουθενά!!!:lol::lol::lol:...Καλέ, ξεκουράσου τώρα, γιατί μόλις ανοίξει ο καιρός θα σε χάσουμε πάλι!!!...Αχ, ναι, βάλτε κι εσείς δεντράκια!!!!

Εγω μολις κανει κατι διορθωσεις η αδερφη μου θα σας το δειξω!!!

Πηραμε κατι στολιδια και ο αντρουλης μου ετσι οπως τα εβαλε το χαλασε οποτε δεν ειναι να το δειχνουμε!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Μαχουλαααααααααααααααααααααααααα με το καλοοοο!!!!!!!

Αφου δεν ηθελε με το καλο τωρα θα βγει με το ζορι θελει δεν θελει!!!!:D

Πως εισαι????ψυχολογικα ολα καλα??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μαχουλαααααααααα.......ακομααααααααααα??????????

Αντρες βρε παιδι μου...αντρες!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Υπομονη κοριτσακι μου...λιγο εμεινε!!!!

Σκεψου οτι σε λιγες ωρες θα κρατας το μωρο σου αγκαλια!!!!!!:D:D:D

Αντε βρε Μαχουλα μου και μ ενα πονο!!!!!!

Καλημερα Ελινακι!!!!!!!!!!!!!

Εσυ τι μου κανεις??????

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Βρε ζουζουνες με κανετε και συγκινουμε απο σημερα....

Ευτυχως ψυχολογικα ειμαι καλα... εκανα και το μαλλι πρωι πρωι... μακιγιαζ τελικα δεν θα κανω... :lol: να μην ειμαι και σαν καρναβαλι οταν με δει ο γιος μου...

Καλημερα καλημερα σε ολα τα κοριτσακια....

Και ευχομαι συντομα ολες να περιμενετε να παρετε αγκαλιτσα το μωρακι σας....

a84026bdda.png

Βρε ζουζουνες με κανετε και συγκινουμε απο σημερα....

Ευτυχως ψυχολογικα ειμαι καλα... εκανα και το μαλλι πρωι πρωι... μακιγιαζ τελικα δεν θα κανω... :lol: να μην ειμαι και σαν καρναβαλι οταν με δει ο γιος μου...

Καλημερα καλημερα σε ολα τα κοριτσακια....

Και ευχομαι συντομα ολες να περιμενετε να παρετε αγκαλιτσα το μωρακι σας....

με το καλο βρε μαχουλα και μ ενα πονο!!! αντε το αντρακι πολυ μας παιδεψε...ωχουυυυυ!! τι εννοεις εφτιαξες το μαλλι πρωι πρωι:lol::lol: μπουκλα και τετοια?

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...