Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

δεν ξέρω ρε χαπάκι το λογικό θα ήταν να κάνει χαρές που με βλέπει...

τες πα μην σας βαρένω τώρα. την δευτέρα που έχουμε παιδίατρο θα του το αναφέρω πάντως...

εγω παντως το πιστευω....εμενα ο μικρος οταν κλαιει και τον παρει ο αντρας μου αγκαλια συνεχιζει να κλαιει,αν μετα μου τον δωσει αυτος αλλαζει τροπο κλαμματος γινεται πιο παραπονιαρικος και μετα απο ενα λεπτο σταματαει...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ζαβολιάρα!!!!! :lol:

ναι τον βήχα τον έχει και η δικιά μου η μουσίτσα :D

ΘΕΤΡΙΝΟΙ απο τωρα τα σκατουλικα!!ωραια αμα μας δουλευουν απο τωρα αργοτερα τι θα μας κανουν???:rolleyes:

κακως να λενε μα μα μα μα αλλα αυτος το λεει μαζεμενο λεξουλα δηλ!!!

επειδη μενουμε ολοι μαζι με τους γονεις μου εννοω μαλλον τα εχει μπερδεψει και θα εννοει τον μπαμπα μου!!!

παντως θα πρεπει να το κοιταξω μην μου τα μπλεξει ολα!!!

εντελως!!!!!

να το κοιταξεις μαλλον αυτο θα ειναι θα δεις!!

τι μας δινεις για να γινετε αυτο?

την παρουσια μου φυσικα!!!να περνατε ευχαριστα να μην νιωθετε μοναξια!!:tongue:

ναι μωρε ελπιδακι την προσοχη σου θελει γι αυτο τα κανει...

συμφωνω!!!

κι εγω αρμεχτικα πριν μπω.μια συμβουλη θα σου δοσω τωρα που δεν μας ακουν.μην τις καλομαθεις με τα μεμε σου γιατι μετα σε εχουν δεδομενη.ποσο βγαζεις?

:mad::mad::mad:κακια μαρτυριαρα!!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τα περισσοτερα μωρακια γελανε στον υπνο τους και ο δικος μου το εκανε αλλα τωρα κανει το ποντικι!!!χιχιχι...γραντζουναει την κουνια του...
εμενα παλι κανει ακροβατικα.αλλου την αφηνω αλλου τη βρησκω.κεφαλι κατω χερια πανω αναποδα πατουσακια εξω απο τα καγκελα φρακαρει κολαει το κεφαλι στα πλαγια κια γινετε σα σιγμα τελικο.το χειμωνα μετο κρυο πως θα μενει σκεπασμενη?

Διαφημίσεις

εμενα παλι κανει ακροβατικα.αλλου την αφηνω αλλου τη βρησκω.κεφαλι κατω χερια πανω αναποδα πατουσακια εξω απο τα καγκελα φρακαρει κολαει το κεφαλι στα πλαγια κια γινετε σα σιγμα τελικο.το χειμωνα μετο κρυο πως θα μενει σκεπασμενη?

α και εμενα τα κανει αυτα αλλα εμεις ξερουμε και βγαζουμε τα παπουτσια μας οποτε δεν υπαρχουν!!!!

θα παρουμε υπνοσακους φορμακια που υπαρχουν και θα εχουμε ησυχο το κεφαλι μας!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τα περισσοτερα μωρακια γελανε στον υπνο τους και ο δικος μου το εκανε αλλα τωρα κανει το ποντικι!!!χιχιχι...γραντζουναει την κουνια του...

:D:D:D:D

αστο κοπελια το προσπαθισα κι εγω.δεν παιζει μια.δεν πληρωνουν!

:tongue::tongue::tongue:

εδω παντως βρεχει ηδη!!!

αντεεεεεεεεεεεεεε εδω τιποτα!!

εγω παντως το πιστευω....εμενα ο μικρος οταν κλαιει και τον παρει ο αντρας μου αγκαλια συνεχιζει να κλαιει,αν μετα μου τον δωσει αυτος αλλαζει τροπο κλαμματος γινεται πιο παραπονιαρικος και μετα απο ενα λεπτο σταματαει...

:D:D:D:D ααααααααααααααχ τι εχουμε να τραβηξουμε!!!

Χαπακι αμα αυριοσου ειναι γκρινιαρης και νευρικος απο το εμβολιο θα ειναι σου το ειπε ο παιδιατρος???

απο την ωρα που το κανουν μετα απο 24 ωρες ηρεμουν και αυτο δεν συμβαινει παντα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΘΕΤΡΙΝΟΙ απο τωρα τα σκατουλικα!!ωραια αμα μας δουλευουν απο τωρα αργοτερα τι θα μας κανουν???:rolleyes:

να το κοιταξεις μαλλον αυτο θα ειναι θα δεις!!

την παρουσια μου φυσικα!!!να περνατε ευχαριστα να μην νιωθετε μοναξια!!:tongue:

συμφωνω!!!

:mad::mad::mad:κακια μαρτυριαρα!!!!!:tongue:

τετοια πες και μεμε δεν ξανα βλεπεις σε προειδοποιω.δε σου φτανουν τα δικα μου θες κι αλλα?τι εχει αυτη που δεν το εχω εγω εεεε?

Διαφημίσεις

θα της βαλεις υπνοσακο...ετσι δεν θα εχεις το φοβο μην ξεσκεπαστει

76IGp3.png

Υπνοσακο φυσικα!!και εμενα τα ιδια κανει και γυρναει και οριζοντια και μετα νευριαζει και σκουζει στον υπνο του!!!:D:D

δεν εχει τετοια εχουμε κριση ...πως θα ζησουμε...

τωρα μιλας σωστα οχι πριν που ζητουσες ανταλλαγματα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τετοια πες και μεμε δεν ξανα βλεπεις σε προειδοποιω.δε σου φτανουν τα δικα μου θες κι αλλα?τι εχει αυτη που δεν το εχω εγω εεεε?

ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ δεν μπορω να σου πω λυπαμαι!!!:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ελινακι βγαζω 120 με 150 μλ...αλλα πλεον αυτο ειναι ενα γευμα του μικρου οταν αυξηθει η ποσοστητα που θα θελει να πινει δεν θα φτανει...
τυχερη εισαι.εγω πλεον αν βγαλω 100 κανω παρτι.και η μικρη τρωει 200-220

σε καθε γευμα.το σκ τελειωνει και το κατεψυγμενο.αστα.το σκ θα αρχισουμε ξενο.θα δινω και δικο μου βεβαια κι οσο αντεξω.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...