Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:D:D:D:D φοβερο και το καλυτερο ξερεις ποιο ειναι????μολις με ακουσει οποιοςκαι να τον κραται φευγει και φωναζει για να τον παρω!!!!

εξαλλος γινεται ο αντρας μου γιατι του το κανει συνεχεια!!!:mrgreen::mrgreen:

ετσι γινονται μαμοθρεφτα τα παιδια και μετα τα βριζουμε οταν μεγαλωσουν!!!:tongue::tongue::tongue:

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραια σοβαρα τοτε κατι εχει συνδυασει μ εσενα με πονο...της εκανες κατι και πονεσε οταν ηταν πιο μικρη?η την αφηνεις μονη της αρκετα?τετοια να ψαξεις...
σωστη.

ετσι γινονται μαμοθρεφτα τα παιδια και μετα τα βριζουμε οταν μεγαλωσουν!!!:tongue::tongue::tongue:
αντε καλε.μετα θα ξεπεταχτει θα το παιζει αντρακι και θα την εχει στο φτυσιμο.οτι προλαβει τωρα.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

εμένα όταν με βλέπει κλαίει.. το ξαναλέω μήπως δεν το είδατε δηλαδή :(

Βρε καρδουλα μου δεν ξερω τι να σου πω!!!σε ειδα μαζι της και σε εχω ακουσει και στο τηλεφωνο εισαι πολυ γλυκια δεν καταλαβαινω γιατι το κανει!!!

πραγματικα μηπως την πονεσε τωρα τελευταια???μηπως την τρομαξες με κατι???:(:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: κοπελιααααααααααααα τι εγινε το κολλησες το ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ????:tongue:

το ειχα παντα αλλα μετα τον μπαμπα του μικρου το εχω ΜΙΣΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ωραια σοβαρα τοτε κατι εχει συνδυασει μ εσενα με πονο...της εκανες κατι και πονεσε οταν ηταν πιο μικρη?η την αφηνεις μονη της αρκετα?τετοια να ψαξεις...
τι εννοεις.κλαιει παντα η με τις ωρες της?

Λοιπόν ναι σοβαρά... η αλήθεια είναι οτι 1-2 φορές που έχει πολύ γκρίνια έχω νευριάσει και όταν νευριάζω κάνω πολύ θόρυβο.. ίσως να την έπιασα και λίγο πιο απότομα δεν ξέρω... ρε λέτε το παιδί να με φοβάται??? αισθάνομαι πολύ άσχημα!

2 φορές το έκανε. την κυριακή που την άφησα στην μάνα μου, το απόγευμα πήγα να την πάρω και με το που άκουσε την φωνή μου έβαλε τα κλάματα και χθες το απόγευμα που πήγα να δω για ρούχα με το που μπήκα σπίτι και με είδε επίσης έβαλε τα κλάματα.

να θυμάται που της φώναξα????

U6Vip2.png

εμενα παλι λεει μπαμπα διαρκως και οχι μαμα και τα χω παρει!!!!

εκτος αυτου αυτη την λεξη δεν την εχει ακουσει ποτε και τον πατερα του τον βλεπει μια φορα τον μηνα!!!απο που την κολλησε δεν καταλαβαινω!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αντε καλε.μετα θα ξεπεταχτει θα το παιζει αντρακι και θα την εχει στο φτυσιμο.οτι προλαβει τωρα.

μπααααααααααααααααα εμενα δεν θα με φτυσει εσενα ομως η κορουλα να σαι σιγουρη!!!μια φιλη που εχει 2 γιους μου ειπε παιζουν λυσσανε με τον πατερα τους αλλα ζουζουνιες μονο με μενα κανουν!!!οποτεεεεεεεεεεεεεε δεν θα χασω!!

εεεεεεεεεεεεεεεε οχι και μαμοθρεφτα μαρη Γλυκουλα!!!απλα ειναι ολη μερα μαζι μας λογικο δεν ειναι?????;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Λοιπόν ναι σοβαρά... η αλήθεια είναι οτι 1-2 φορές που έχει πολύ γκρίνια έχω νευριάσει και όταν νευριάζω κάνω πολύ θόρυβο.. ίσως να την έπιασα και λίγο πιο απότομα δεν ξέρω... ρε λέτε το παιδί να με φοβάται??? αισθάνομαι πολύ άσχημα!

2 φορές το έκανε. την κυριακή που την άφησα στην μάνα μου, το απόγευμα πήγα να την πάρω και με το που άκουσε την φωνή μου έβαλε τα κλάματα και χθες το απόγευμα που πήγα να δω για ρούχα με το που μπήκα σπίτι και με είδε επίσης έβαλε τα κλάματα.

ναι δεν θυμουνται ακριβως αλλα συνδυαζουν πραγματα...οταν γινει αυτο θα γινει μετα εκεινο και προφανως κλαιει για να μην το ξαναπερασει

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αντε θρευταρακι εγινε.πως τα πας με το θηλαστρο?

καλα ...κανω 3 με 4 αντλησεις τη μερα και τον βαζω και στο στηθος...

ααα...αθηνουλα σου την εκανα σημερα αρμεχτηκα πριν μπω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μπααααααααααααααααα εμενα δεν θα με φτυσει εσενα ομως η κορουλα να σαι σιγουρη!!!μια φιλη που εχει 2 γιους μου ειπε παιζουν λυσσανε με τον πατερα τους αλλα ζουζουνιες μονο με μενα κανουν!!!οποτεεεεεεεεεεεεεε δεν θα χασω!!

εεεεεεεεεεεεεεεε οχι και μαμοθρεφτα μαρη Γλυκουλα!!!απλα ειναι ολη μερα μαζι μας λογικο δεν ειναι?????;)

ναι καλη μου!!!ειναι λογικο...πλακα κανω!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μηπως κλαιει επειδη την αφησες?πμορει να ζηταει τη προσοχη σου και ναεχει παρει χαμπαρι οτι με το κλαμα ασχολεισε.μου ελεγε η παιδιατρος για ενα μωρο 2 μηνων που ειχε ενα περιεγο βηχα.δεν του εβρισκε τιποτα.ειπε στη μανα να μην το περνει αγκακια οταν βηχει και ετσι δε εβηχε:o

μπορει ρωτα και τον παιδιατρο!!εγω παντως σημερα που του ειπα οτι ξεκαρδιζετε στο γελιο στον υπνο του μου ειπε ειναι απο τη χαρα του και την καλη μερα που ειχε!!!

εκτος αυτου αυτη την λεξη δεν την εχει ακουσει ποτε και τον πατερα του τον βλεπει μια φορα τον μηνα!!!απο που την κολλησε δεν καταλαβαινω!!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:συνηθως μπα μπα μπα δεν λενε????μηπως ακουσε εσενα να λες τον μπαμπα σου??:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω τωρα αυτο δεν θα το σχολιασω γιατι δεν κανει πρεπει να καμω την παπια ετσι με ειπανε!!!:rolleyes:

μπράβο βόηθα βόηθα !!!

Βρε καρδουλα μου δεν ξερω τι να σου πω!!!σε ειδα μαζι της και σε εχω ακουσει και στο τηλεφωνο εισαι πολυ γλυκια δεν καταλαβαινω γιατι το κανει!!!

πραγματικα μηπως την πονεσε τωρα τελευταια???μηπως την τρομαξες με κατι???:(:rolleyes:

να δεις Αθηνά αυτό είναι.. με θυμάται νευριασμένη... ρε γμτ θα το ξεχάσει? στενοχωριέμαι! αφού την αγαπάω. τόσα φιλιά της δίνω αυτό βρήκε να θυμάται?

καλά αυτό είναι τραγωδία όμως??? :wink: εντελώς αλλού τρως αλλού πίνεις αλλού πας και το δίνεις...

U6Vip2.png

εγω ξαναλεω σου εκανε παραπανα που την αφησες,αλλα δεν το πιστευεις

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...