Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

βρε βρε καλως τες...τον βρηκατε το δρομο?αθηνα μην θυμωνεις.μπορει να εκανα σεξ αλλα τα μεμε μου μονο σε σενα τα δειχνω.ο κακομοιρης ο συζηξ και να θελει να τα δει δεν μπορει.αμα βγαλω το σουτιεν πιτσιλανε!!!!!!!!!σεξ με σουτιεν θηλασμου.......αυτος πρεπει να παρει το οσκαρ που παρολο το θεαμα θελει και σεξ:rolleyes:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: δεν πειραζει κοριτσακι μου σεξ να ναι και οπως να ναι μετα απο τοσους μηνες!!!

αααααααααααχχχχχχχχχχχχχ ευχαριστω πολυ εισαι πολυ καλη!!!

το φεγγάρι κάνει βόλτα στης αγάπης μου την πόρτα.. το φεγγάρι κάνει γύρω στης αγάπης μου τον κήπο... :lol: :lol:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το φεγγάρι κάνει βόλτα στης αγάπης μου την πόρτα.. το φεγγάρι κάνει γύρω στης αγάπης μου τον κήπο... :lol: :lol:

το ξερω πως ειμαι η αγαπη σου αλλα μην το λες μπροστα στην αθηνα γιατι θα ζηλεψει!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

βρε βρε καλως τες...τον βρηκατε το δρομο?αθηνα μην θυμωνεις.μπορει να εκανα σεξ αλλα τα μεμε μου μονο σε σενα τα δειχνω.ο κακομοιρης ο συζηξ και να θελει να τα δει δεν μπορει.αμα βγαλω το σουτιεν πιτσιλανε!!!!!!!!!σεξ με σουτιεν θηλασμου.......αυτος πρεπει να παρει το οσκαρ που παρολο το θεαμα θελει και σεξ:rolleyes:

καλά εσύ έχεις μείνει πίσω στην ρομαντική εποχή που οι άντρες μας προσέχανε μέχρι και το μικρούλι τριανταφυλλάκι που είχε το καλτσάκι μας.... δεν έχεις πάρει χαμπάρι οτι ο στόχος να είναι στο οπτικό τους πεδίο και ποιός προσέχει τώρα τί φοράς και τί δεν φοράς...:rolleyes:

Ελα ρε κοριτσακι μου τοσο πολυ????\

οχι ευτυχως ο δικος μου απο το εμβολιο και υστερα αρχισε τη μουρμουρα και παλι οχι αμεσως απο της 8 και επειτα μας παει λιγο γ.......ς!!!!

τωρα κοιμηθηκε!!!:confused::confused:

ααααααααααααα το είχα ξεχάσει.. για πες για πες

βάρος?

ύψος?

διατροφή?

λεγε λεγε

U6Vip2.png

ναι ειναι ενα σπασμενο δοντι και θελει απονευρωση αλλα ηταν πολυ βουλωμενες οι ριζες και με πεθανε στον πονο και μου εκανε και ενεση για να μην ποναω φαντασου να μην εκανε!!!τωρα μου το εχει ανοιχτο και θα παρω αντιβιωση για 3 μερες και ελπιζω τη παρασκευη να μου βαλει φαρμακο...αστα χαλια μαυρα!

αχου καημενη!!!!περαστικουλια!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ναι ειναι ενα σπασμενο δοντι και θελει απονευρωση αλλα ηταν πολυ βουλωμενες οι ριζες και με πεθανε στον πονο και μου εκανε και ενεση για να μην ποναω φαντασου να μην εκανε!!!τωρα μου το εχει ανοιχτο και θα παρω αντιβιωση για 3 μερες και ελπιζω τη παρασκευη να μου βαλει φαρμακο...αστα χαλια μαυρα!
αποφευγω να σου απαντησω γιατι το κεφαλαιο δοντια ειναι πολυ πονεμενο.

το ξερω πως ειμαι η αγαπη σου αλλα μην το λες μπροστα στην αθηνα γιατι θα ζηλεψει!!!

ψιτ κοπελια η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!και δεν ζουλευει για να ξερεις και επισης η Γλωσσου μου δεν θα φτυσει ετσι!!!:tongue::tongue::tongue:

καλά εσύ έχεις μείνει πίσω στην ρομαντική εποχή που οι άντρες μας προσέχανε μέχρι και το μικρούλι τριανταφυλλάκι που είχε το καλτσάκι μας.... δεν έχεις πάρει χαμπάρι οτι ο στόχος να είναι στο οπτικό τους πεδίο και ποιός προσέχει τώρα τί φοράς και τί δεν φοράς...:rolleyes:

ααααααααααααα το είχα ξεχάσει.. για πες για πες

βάρος?

ύψος?

διατροφή?

λεγε λεγε

βαρος 7100!

υψος 70μισο

διατροφη χορτοσουπα απο την κυριακη πατατα καροτο κολοκυθακι για 5 μερες και μετα μοσχαρακι κοτοπουλακι!!!!

3 φορες την εβδομαδα μοσχαρακι

2 κοτοπουλακι και

2 χορτοσουπα!!!

δεν εκλαψε καθολου χαιδευε συνεχεια τον γιατρο και τον εξετασε ορθιο γιατι δεν ηθελε να κατσει!!!!:mrgreen::mrgreen:

ο γιατρος επαθε πλακα που τον ειδε να σηκωνεται μονος του!!!

τα ουλα ειναι πρησμενα οποτε ερχονται τα δοντακια!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ψιτ κοπελια η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!και δεν ζουλευει για να ξερεις και επισης η Γλωσσου μου δεν θα φτυσει ετσι!!!:tongue::tongue::tongue:

βαρος 7100!

υψος 70μισο

διατροφη χορτοσουπα απο την κυριακη πατατα καροτο κολοκυθακι για 5 μερες και μετα μοσχαρακι κοτοπουλακι!!!!

2 κοτοπουλακι και

2 χορτοσουπα!!!

δεν εκλαψε καθολου χαιδευε συνεχεια τον γιατρο και τον εξετασε ορθιο γιατι δεν ηθελε να κατσει!!!!:mrgreen::mrgreen:

αυτα τα χαδια ειναι ολα τα λεφτα...εμενα πλεον με αρπαζει απο τα ρουχα....τελειο.

Διαφημίσεις

βαρος 7100!

υψος 70μισο

2 κοτοπουλακι και

2 χορτοσουπα!!!

μια χαρα ειναι...θρεφταρακι σαν τον δικο μου ειναι...

οσο για την διατροφη θα δεις αναλογα τι τρωει και του αρεσει ειναι δυσκολη η μεταβαση στην στερεα τροφη...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

βρε ντιμπιντιμπιντιμπινται ντιμπινται ντιμπινται ντιμπιντιμπιντιμπινται ντιμπινται ντιμπινται

(πώς μου ρθε τώρα αυτό???:lol:)

βαρος 7100!

υψος 70μισο

2 κοτοπουλακι και

2 χορτοσουπα!!!

ΕΕΕΕΕΕΤΣΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!! Επίσης και η Ελίνα μην ξεχνιόμαστε (έχω λόγο κάνε την πάπια και συμφώνησε κι εσύ :mrgreen:)

έλα ρε ο παίχτης!!!! ωραίος!!!!! πολύ γουστάρω ψηλολέλεκα!!!!!

αχ ρε συ αρχίζουν φαγητάκια πω πω :D

U6Vip2.png

βρε ντιμπιντιμπιντιμπινται ντιμπινται ντιμπινται ντιμπιντιμπιντιμπινται ντιμπινται ντιμπινται

(πώς μου ρθε τώρα αυτό???:lol:)

ΕΕΕΕΕΕΤΣΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!! Επίσης και η Ελίνα μην ξεχνιόμαστε (έχω λόγο κάνε την πάπια και συμφώνησε κι εσύ :mrgreen:)

έλα ρε ο παίχτης!!!! ωραίος!!!!! πολύ γουστάρω ψηλολέλεκα!!!!!

αχ ρε συ αρχίζουν φαγητάκια πω πω :D

χιχιχι!!!!

αυτα τα χαδια ειναι ολα τα λεφτα...εμενα πλεον με αρπαζει απο τα ρουχα....τελειο.

εμένα πάλι όταν με βλέπει κλαίει,, σας το πα? μάλλον σας το πα ε?

η γλωσσου που χαθηκε????

κούκου???? :-D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...