Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχω πάρει σβάρνα όλες τις γνωστές που έχουν μπεμπέ και κάνω γκάλοπ....

το δικό σας παιδί είχε γκρίνια σήμερα όλη μέρα? κοιμήθηκε καθόλου???

γιατί το δικό μου.. άστα!!!!

:mad::mad::mad::mad: απο το απογευμα και μεχρι τωρα που μαλλον κοιμηθηκε γκρινιαζει!!!

να μαι!!!!!ηρθααααααααααααα!!!!

μπααααααααααααααα βρηκες το δρομο??:tongue:

και σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ευχαριστησω τη μαμα μου το μπαμπα μου τον πεθερο μου εσας που με αντεχετε και φυσικα το στρουμπουλακι μου που ηταν κυρια.κιχ δεν εβγαλε!ηταν πραγματικα οτι χρειαζοταν!!!σαν τα οσκαρ νιωθω!:-D

και τη ΟΣΚΑΡ ετσι??:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ναι κοιμήθηκε αμέσως.. αφού όλη μέρα λύσσαξε.

κάναμε μπανάκι, ήπιε μια μπουκάλα τιγκαρισμένη γάλα και με την τελευταία γουλιά έλιωσε..

δεν έχω άποψη για τις άλλες. εσύ τί γίνεται θήλαστρο γιοκ????

βγαζω γαλα καθε 3-4 ωρες.αν δεν βγαλω ποναω.κι απορω γιατι ποναω αφου πλεον δεν εχω πολυ γαλα.:confused: δεν τη φτανει με τιποτα.φαγαμε κι ολη την τραπεζα γαλακτος που ειχα στην καταψυξη και μεσα στο σκ θα δωσω ξενο.θα το συνεχισω και το δικο μου αλλα δεν ξερω ουτε ποσο θα αντεξω ακομα ουτε αν θα εχω για πολυ.σε καθε γοννημες και λιγο πριν την περιοδο στερευω.μετα επανερχετε ολο και λιγοτερο ομως.θα δειξει.παντως εχω κουραστει πολυ.

και σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ευχαριστησω τη μαμα μου το μπαμπα μου τον πεθερο μου εσας που με αντεχετε και φυσικα το στρουμπουλακι μου που ηταν κυρια.κιχ δεν εβγαλε!ηταν πραγματικα οτι χρειαζοταν!!!σαν τα οσκαρ νιωθω!:-D

σε νιώθω !!!! :lol: :lol:

που με εψαχνες ακριβως????

το ξερω πως η απουσια μου ειναι αισθητη!!!!

στου γιαλού τα βοοοοοτσαλάκια...

καλώς την.. τί κάνεις μικρή?

ο δικος μου παλι εχει εδω και μια εβδομαδα κοιμαται αρκετα το χρυσο μου και δεν γκρινιαζει πλεον αλλα τσιριζει!!!!!

τώρα αυτό είναι καλό ή κακό????

:mad::mad::mad::mad: απο το απογευμα και μεχρι τωρα που μαλλον κοιμηθηκε γκρινιαζει!!!

μπααααααααααααααα βρηκες το δρομο??:tongue:

και τη ΟΣΚΑΡ ετσι??:D:D

σήμερα για πρώτη φορά είπα οτι θέλω να γυρίσω στη δουλειά. σου λέει κάτι αυτό????:roll:

U6Vip2.png

γιατι να το παρκαρω???μια χαρα ειμαι εκει...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: άργησες αλλά μπήκες με φόρα :lol::lol:

βγαζω γαλα καθε 3-4 ωρες.αν δεν βγαλω ποναω.κι απορω γιατι ποναω αφου πλεον δεν εχω πολυ γαλα.:confused: δεν τη φτανει με τιποτα.φαγαμε κι ολη την τραπεζα γαλακτος που ειχα στην καταψυξη και μεσα στο σκ θα δωσω ξενο.θα το συνεχισω και το δικο μου αλλα δεν ξερω ουτε ποσο θα αντεξω ακομα ουτε αν θα εχω για πολυ.σε καθε γοννημες και λιγο πριν την περιοδο στερευω.μετα επανερχετε ολο και λιγοτερο ομως.θα δειξει.παντως εχω κουραστει πολυ.

έχεις δίκιο βρε παιδάκι μου τί να σου πώ οτι δεν έχεις?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

στου γιαλού τα βοοοοοτσαλάκια...

καλώς την.. τί κάνεις μικρή?

τώρα αυτό είναι καλό ή κακό????

ποναωωωωωωωωωωωωωω ειμαι με αντιβιωση για το δοντι και ειμαι χαλια γι αυτο μην μου πολυχωνεστε στην πονεμενη!!!

τι να σου πω τωρα?ο καιρος θα δειξει αν ειναι καλο η κακο προς το παρον μ αρεσει γιατι ηρεμει λιγο το κεφαλι μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

βρε βρε καλως τες...τον βρηκατε το δρομο?αθηνα μην θυμωνεις.μπορει να εκανα σεξ αλλα τα μεμε μου μονο σε σενα τα δειχνω.ο κακομοιρης ο συζηξ και να θελει να τα δει δεν μπορει.αμα βγαλω το σουτιεν πιτσιλανε!!!!!!!!!σεξ με σουτιεν θηλασμου.......αυτος πρεπει να παρει το οσκαρ που παρολο το θεαμα θελει και σεξ:rolleyes:

ποναωωωωωωωωωωωωωω ειμαι με αντιβιωση για το δοντι και ειμαι χαλια γι αυτο μην μου πολυχωνεστε στην πονεμενη!!!

τι να σου πω τωρα?ο καιρος θα δειξει αν ειναι καλο η κακο προς το παρον μ αρεσει γιατι ηρεμει λιγο το κεφαλι μου...

το φεγγάρι κάνει βόλτα στης αγάπης μου την πόρτα.. το φεγγάρι κάνει γύρω στης αγάπης μου τον κήπο... :lol: :lol:

U6Vip2.png

Ελα ρε κοριτσακι μου τοσο πολυ????\

οχι ευτυχως ο δικος μου απο το εμβολιο και υστερα αρχισε τη μουρμουρα και παλι οχι αμεσως απο της 8 και επειτα μας παει λιγο γ.......ς!!!!

τωρα κοιμηθηκε!!!:confused::confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι ειναι ενα σπασμενο δοντι και θελει απονευρωση αλλα ηταν πολυ βουλωμενες οι ριζες και με πεθανε στον πονο και μου εκανε και ενεση για να μην ποναω φαντασου να μην εκανε!!!τωρα μου το εχει ανοιχτο και θα παρω αντιβιωση για 3 μερες και ελπιζω τη παρασκευη να μου βαλει φαρμακο...αστα χαλια μαυρα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...