Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

πωπω το κακομοιρο το παιδακι...τι εχουν ακουσει τα αυτακια του!!:lol::lol:

Ωραια πραγματακια εχει ακουσει!!!!!:D:D

θα εχει πολλεσ τρελλεσ φιλεσ και αυτο εκτοσ απο τη μαμα του!!!:D:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπιφτεκακι μουουουουουουουου πολυ ωραιο το δεντρακι σου!!!!

Και του χρονου με ενα μπεμπε στην αγκαλια σου!:D

Είδες τι κάνω στις 6 το πρωί,ε?

Περνάω φωτό στο facebook!!!...Τότε προλαβαίνω.

Να’σαι καλά Νουλίτσα μου, κι εσύ με το καλό να γεννήσεις!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Ωχ........ο πεινασμενος...καροτσακια ονειρευεται!!!!!!!!:lol::lol:

Αλλα και η Αθηνουλα δεν παει πισω.....:lol:...δεν εχει μοει ακομη!!!!!:lol::lol::lol:

Μαλλον ειναι η μερα των σαρδαμ!!!!:lol::lol:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

οκ ειναι η μερα μας μαλλον!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Είδες τι κάνω στις 6 το πρωί,ε?

Περνάω φωτό στο facebook!!!...Τότε προλαβαίνω.

Να’σαι καλά Νουλίτσα μου, κι εσύ με το καλό να γεννήσεις!!

Ευχαριστω Μπιφτεκακι μου να σαι καλα συντομα και σε εσενα!!!!

Καλα κανεις ετσι ωστε οταν ξυπναμε εμεις να εχουμε να βλεπουμε!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Ωχ........ο πεινασμενος...καροτσακια ονειρευεται!!!!!!!!:lol::lol:

Αλλα και η Αθηνουλα δεν παει πισω.....:lol:...δεν εχει μοει ακομη!!!!!:lol::lol::lol:

Μαλλον ειναι η μερα των σαρδαμ!!!!:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μετα το ειδα!!!!!! :lol::lol::lol:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μετα το ειδα!!!!!! :lol::lol::lol:

Παντως περσυ,καποια σαρδαμ ειχαν αφησει εποχη!!!!!!!!!!

Δεν θυμαμαι σιγουρα ποια το ειχε πει,αλλα ηταν κορυφαιο...."τι κλανεις κοριτσακι????":lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Νομιζω το Ελενακι πρεπει να το ειχε πει!!!:lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Κάτια ουουου!!!!

Καλημέρα κούκλα!...Τι κάνεις?:D:D

Ναντιμορακι μουυυυυυυυυυυ....ουουυυυυυυυ!!!!!!!!!

Καλημερα ,καλημερα!!!!!!Καλα ειμαι κοριτσακι μου!!Στο μαγαζι......και σκυλοβαριεμαι!!!!Εχει πεσει η δουλεια λογω του χειμωνα και δεν εχω τι να κανω......ουφ....πουθενα δεν πιανομαι!!!:lol:Οταν πηζω στην δουλεια,θελω απεγνωσμενα να καθισω λιγο και οταν δεν εχω......θελω με κατι να ασχολουμε!!!!:lol:

Εσυ τι μου κανεις?????Οντως πολυ ομορφο το δεντρακι σου!!!!Και του χρονου!!!!Μου εδωσες ιδεα,εν το μεταξυ!!!Οποια θελει να βαλει κι αυτη το δεντρακι της σε φωτο!!!!Να γεμισουμε δεντρακια!!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ναντιμορακι μουυυυυυυυυυυ....ουουυυυυυυυ!!!!!!!!!

Καλημερα ,καλημερα!!!!!!Καλα ειμαι κοριτσακι μου!!Στο μαγαζι......και σκυλοβαριεμαι!!!!Εχει πεσει η δουλεια λογω του χειμωνα και δεν εχω τι να κανω......ουφ....πουθενα δεν πιανομαι!!!:lol:Οταν πηζω στην δουλεια,θελω απεγνωσμενα να καθισω λιγο και οταν δεν εχω......θελω με κατι να ασχολουμε!!!!:lol:

Εσυ τι μου κανεις?????Οντως πολυ ομορφο το δεντρακι σου!!!!Και του χρονου!!!!Μου εδωσες ιδεα,εν το μεταξυ!!!Οποια θελει να βαλει κι αυτη το δεντρακι της σε φωτο!!!!Να γεμισουμε δεντρακια!!!!:D

Όντως δεν πιάνεσαι πουθενά!!!:lol::lol::lol:...Καλέ, ξεκουράσου τώρα, γιατί μόλις ανοίξει ο καιρός θα σε χάσουμε πάλι!!!...Αχ, ναι, βάλτε κι εσείς δεντράκια!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...