Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα ειμαι ολη δικια σας..τελειωσα το αρμεγμα

σας ειπα οτι εχω ξενερωσει με το ολο θεμα θηλασμος....οι ποσοτητες που βγαζω τωρα ισα ισα φτανουν για να ικανοποιησουν τις αναγκες του μωρου...

ελπιζω να τρως καλα!!!γιατι αλλιως γιοκ μετα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

πραγματικα τα μπουτακια φουσκωσανε!!!!

τι σκεφτεσαι να βαλεις???να μας στειλεις φωτο να σε δουμε μην μας ξεχασεις εντατσει??

ναι.. μην χάσετε το κελεπούρι!!! :lol:

που να σκασεις παω να σου στειλω γιατι αμα το ξεχασω και σημερα θα με πρηξεις!!:tongue:

εννοείται!!!!! ακόμα εδώ είσαι??? :mad:

τωρα ειμαι ολη δικια σας..τελειωσα το αρμεγμα

σας ειπα οτι εχω ξενερωσει με το ολο θεμα θηλασμος....οι ποσοτητες που βγαζω τωρα ισα ισα φτανουν για να ικανοποιησουν τις αναγκες του μωρου...

μην στενοχωριέσαι χαπάκι.. όσο έχεις δεν πειράζει

U6Vip2.png

ναι.. μην χάσετε το κελεπούρι!!! :lol:

εννοείται!!!!! ακόμα εδώ είσαι??? :mad:

μην στενοχωριέσαι χαπάκι.. όσο έχεις δεν πειράζει

τετοιο κελεπουρι δεν εχουν πολλοι!!!;);)

καλα σου λεει Χαπακι μου και το λιγο καλο ειναι!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ελπιδακι μου ξενερωσα γιατι εδωσα τα λεφτα για το θηλαστρο και με το χειροκινητο εβγαζα τις ιδιες ποσοτητες ....

και καταλαβα γιατι δεν χορταινε το παιδι μου και ειχε καταντησει νευρικο.....

ελπιζω παντως να αυξηθει λιγο η παραγωγη.....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Υπαρχουν πολλοι αντρες μ.....ες δυστυχως!!!εινια δυνατον ρε κοριτσια να του λενε του μακακα αυτη η κοπελα δεν ειναι για σενα και αυτος να την παντρευεται μεσα σε 6 μηνες και αφου κανει αυτη τη μακακια να της λεει κιολας αυτα που του ειπανε??ααααααααααααααααα και να μην μιλαει στους δικους που δεν τους κανανε και τιποτα αλλα ουτε του ειπανε ΤΙΠΟΤΑ!!!!!:mad::mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ελπιδακι μου ξενερωσα γιατι εδωσα τα λεφτα για το θηλαστρο και με το χειροκινητο εβγαζα τις ιδιες ποσοτητες ....

και καταλαβα γιατι δεν χορταινε το παιδι μου και ειχε καταντησει νευρικο.....

ελπιζω παντως να αυξηθει λιγο η παραγωγη.....

ΚΑΛΕ εχετε γεννεθλια γινατε 2 μηνων!!!πωωωωωωωωωπωωωωωωωωω σωστος αντρας!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Υπαρχουν πολλοι αντρες μ.....ες δυστυχως!!!εινια δυνατον ρε κοριτσια να του λενε του μακακα αυτη η κοπελα δεν ειναι για σενα και αυτος να την παντρευεται μεσα σε 6 μηνες και αφου κανει αυτη τη μακακια να της λεει κιολας αυτα που του ειπανε??ααααααααααααααααα και να μην μιλαει στους δικους που δεν τους κανανε και τιποτα αλλα ουτε του ειπανε ΤΙΠΟΤΑ!!!!!:mad::mad::mad:

ποιος ειναι αυτος καλε....

ηθελεστα και παθεστα πες του

76IGp3.png

εεεε???? :shock::shock::shock:

τις είδα...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...