Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μαρή δεν ξέρω το έκανε πρώτη φορά την Κυριακή που πήγα να την πάρω από την μάνα μου.. με το που με είδε ναααααα κάτι δάκρυα. η μάνα μου τα χασε μέχρι χθες με έπαιρνε τηλ και μου έλεγε "μα το παιδί όλη μέρα με το χαμόγελο ήταν" ...

και σήμερα το απόγευμα που πήγα να δω για ρούχα με το μπήκα σπίτι τα ίδια.. ο άντρας μου γέλαγε.. τόση ώρα ήταν ήσυχη μου είπε τώρα έβαλε τα κλάματα.... εεε άμα λέω γω οτι το παιδί μου τα θυμάται όλα μόλις με βλέπει :rolleyes:

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ εδω κατι δεν παει καλα!!!:rolleyes:

μαρηηηηηηηηηηη τι της κανεις ολη μερα??????

εγω θα μπω σε λιγο να δω ,να προλαβω να αμεχτω γιατι δεν θα εχω να ταισω το μουργο

κανε δουλεια σου μην αγχωνεσαι!!(καλα δεν χανεις και τιποτα μην νομιζεις αμα δεν την δεις!!):tongue:

και μένα γκρινιάζει κάθε απόγευμα .. τόσο πολύ που θέλω να λείπω!!

σας έστειλα κορίτσια

θα τις δω σε λιγο!!!την ελαβες τη δικια μου???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα κανει και το αλλο κλαιει και θελει την πιπιλα και μολις του τηδωσω τη πιπιλαει μισο λεπτο και τη φτυνει και φτου απ'την αρχη...μηπως με δουλευει?????

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μαλλοοοοοοοοοοοοοοον!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μαρή δεν ξέρω το έκανε πρώτη φορά την Κυριακή που πήγα να την πάρω από την μάνα μου.. με το που με είδε ναααααα κάτι δάκρυα. η μάνα μου τα χασε μέχρι χθες με έπαιρνε τηλ και μου έλεγε "μα το παιδί όλη μέρα με το χαμόγελο ήταν" ...

και σήμερα το απόγευμα που πήγα να δω για ρούχα με το μπήκα σπίτι τα ίδια.. ο άντρας μου γέλαγε.. τόση ώρα ήταν ήσυχη μου είπε τώρα έβαλε τα κλάματα.... εεε άμα λέω γω οτι το παιδί μου τα θυμάται όλα μόλις με βλέπει :rolleyes:

σου κανει παραπονα που την εχεις αφησει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εμενα κανει και το αλλο κλαιει και θελει την πιπιλα και μολις του τηδωσω τη πιπιλαει μισο λεπτο και τη φτυνει και φτου απ'την αρχη...μηπως με δουλευει?????

ααα δεν το ξερες αυτό??? από δούλεμα άλλο τίποτα :lol::lol:

U6Vip2.png

μπαααααααααααααααααααααα μαλλον θα λεει αμαν ο ΧΑΝΙΜΠΑΛ!!!!:tongue::tongue:

ασχολίαστο!!!!!!!!!! :rolleyes:

τί της κάνω μαρή???? στα ώπα ώπα την έχω πια...

ποιά μου έστειλες αυτήν στο κινητό??? δεν πιάνεται!!!!

Χαπακι ολα καλα εχθες???η αδικα ξυριστηκες???;);)

α ναι για πες!!

U6Vip2.png

ααα δεν το ξερες αυτό??? από δούλεμα άλλο τίποτα :lol::lol:

πουθα παει θα μαθει ειναι μικρη ακομα!!!

ασε απακι εμενα κανει ταχα οτι κλαιει δακρυ πουθενα και μετα τσιριδα κοκκινιζει και νααααααααααααααααα τα δακρυα για να τον παρω αγκαλια!!!

Που να δεις οταν τον μαλωνει και καλα ο πατερας του!!!γελαει και χτυπιεται ολοκληρος!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ασχολίαστο!!!!!!!!!! :rolleyes:

τί της κάνω μαρή???? στα ώπα ώπα την έχω πια...

ποιά μου έστειλες αυτήν στο κινητό??? δεν πιάνεται!!!!

α ναι για πες!!

δεν εχει πλακα??ξερεις ποσες τραβηξα για να τον πετυχω με τα ματια ανοιχτα??:D:D

εεελααααααααααααα αληθεια στα ωπα ωπα???δεν σε πιστευω!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

πουθα παει θα μαθει ειναι μικρη ακομα!!!

ασε απακι εμενα κανει ταχα οτι κλαιει δακρυ πουθενα και μετα τσιριδα κοκκινιζει και νααααααααααααααααα τα δακρυα για να τον παρω αγκαλια!!!

Που να δεις οταν τον μαλωνει και καλα ο πατερας του!!!γελαει και χτυπιεται ολοκληρος!!!:D:D

εεε καλά και μένα να μάλωνε ο άντρας σου μάλλον θα γέλαγα κι εγώ...:tongue: :tongue: :tongue:

δεν μπορώ να τον φανταστώ να μαλώνει κάποιον...

δεν εχει πλακα??ξερεις ποσες τραβηξα για να τον πετυχω με τα ματια ανοιχτα??:D:D

εεελααααααααααααα αληθεια στα ωπα ωπα???δεν σε πιστευω!!:tongue:

ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗΗ!!!!!!! Μέχρι να μου στέιλεις δεν σχολιάζω την μικρή... να μάθεις:tongue::tongue:

γιατί δεν το πιστεύεις καλέ αφού δεν της χαλάω χατίρι :rolleyes:

U6Vip2.png

όχι η κοιλιά είναι όπως ήτανε.. φόραγα ριχτό όταν με είδες αυτή η μπλούζα είναι στενή.. τα μπούτια και τους κ@λους λέω εγώ...

πραγματικα τα μπουτακια φουσκωσανε!!!!

τι σκεφτεσαι να βαλεις???να μας στειλεις φωτο να σε δουμε μην μας ξεχασεις εντατσει??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εεε καλά και μένα να μάλωνε ο άντρας σου μάλλον θα γέλαγα κι εγώ...:tongue: :tongue: :tongue:

δεν μπορώ να τον φανταστώ να μαλώνει κάποιον...

ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗΗ!!!!!!! Μέχρι να μου στέιλεις δεν σχολιάζω την μικρή... να μάθεις:tongue::tongue:

γιατί δεν το πιστεύεις καλέ αφού δεν της χαλάω χατίρι :rolleyes:

που να σκασεις παω να σου στειλω γιατι αμα το ξεχασω και σημερα θα με πρηξεις!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τωρα ειμαι ολη δικια σας..τελειωσα το αρμεγμα

σας ειπα οτι εχω ξενερωσει με το ολο θεμα θηλασμος....οι ποσοτητες που βγαζω τωρα ισα ισα φτανουν για να ικανοποιησουν τις αναγκες του μωρου...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...