Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μπόγος μπόγος άκου που σου λέω.. πήγα σήμερα το απόγευμα να δω για κανα φόρεμα... οκ .. κατάθλιψη σου λεώ...

μμμ για να σκεφτώ... μέχρι να τσακιστείς να μου την στείλεις ας πούμε??? :lol::lol:

σου εστειλα μαρηηηηηηηηηηηηη φρεσκια σημερινη στο κινητο σου για να μην γκρινιαζεις!!!

ελααααααααααααα ρε τοσο πολυ???ρε κοριτσακι εγω δεν σε λεω μπογο παντως!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από συγχρονισμό πάντως σκίζουμε!!!!....Γράφω εγώ εδώ κι εσείς στο άλλο καφέ!!!!!...τι να πω!!....μυρίζουνε τα πόδια μου και λακίσατε???:tongue::tongue::tongue:

Σας παραδέχομαι πάντως γιατί δίνετε ραντεβού το βράδυ και σκάτε μούρη όλες μαζί!!!....Η Ελίνα άργησε σήμερα...!!

Καληνύχτα κουκλάκια μου!!!

μμμ ναι... είναι η ώρα που έχουν κοιμηθεί τα καμάρια μας και εμείς το παίρνουμε πλέον απόφαση να παλουκοθούμε και λίγο... :rolleyes:

άσε που κρατάμε και το φανάρι σε εσάς τις υπόλοιπες μπας πάρουμε και κάνα μάτι και χορτάσουμε έτσι :lol:

καληνύχτα μικρούλι.. όνειρα γλυκά και πονηρεμένα... ;)

U6Vip2.png

μπααααα την θέλω μεγάλη να την ευχαριστηθώ.. τί να το κάνω 2cm x 2cm?

:shock::shock::shock::shock: μαρηηηηηηηηηηηηηη τι θελεις μεγαλη???:oops::oops::tongue:ντροπηηηηηηηηηη!

ηρθα...τι εχασα???

εσυ αθηουλα μολις ακους ζιζια εμφανιζεσαι

ελπιδακι θα σου στειλω το e-mail μου σε πμ

ναντιμορακι μου μια χαρα ειμαστε,ο μουργος μου σκαει χαμογελα κι εγω τρελλαινομαι

αμεεεεεεεεεεε γιατι να χασω τετοιο θεαμα????

εμεναααααααααα με φιλαειιιιιιιιι:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μμμ ναι... είναι η ώρα που έχουν κοιμηθεί τα καμάρια μας και εμείς το παίρνουμε πλέον απόφαση να παλουκοθούμε και λίγο... :rolleyes:

άσε που κρατάμε και το φανάρι σε εσάς τις υπόλοιπες μπας πάρουμε και κάνα μάτι και χορτάσουμε έτσι :lol:

καληνύχτα μικρούλι.. όνειρα γλυκά και πονηρεμένα... ;)

ωραια γιναμε 2 οι μπανιστιρτζουδες!!!!:tongue::tongue::tongue:

εχω μια απορια τα δικα σας το απογευμα ειναι ηρεμα??γιατι ο δικος μου μετα τον απογευματινο υπνο ειναι λες και τον εχει τσιμπησει κατι δεν σταματαει την γκρινια με τιποτα!!!:mad::mad:

Μεχρι και ο γιος μου μας πηρε χαμπαρι και γελαει με τις μ.....ες που λεμε!!!:D:D

η μηπως σκεφτεται τι θα μου κανει αυριο και γελαει??:rolleyes::rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

σου εστειλα μαρηηηηηηηηηηηηη φρεσκια σημερινη στο κινητο σου για να μην γκρινιαζεις!!!

ελααααααααααααα ρε τοσο πολυ???ρε κοριτσακι εγω δεν σε λεω μπογο παντως!!!

καλά.. τώρα που θα στέιλω φωτο στο χαπάκι θα σου στείλω και σένα μια που έβγαλα την Κυριακή... θα τρομάξεις.. εγώ τρόμαξα!!! δεν είχα συνειδητοποιήσει οτι έχω παχύνει τόσο πολύ γμτ.. άσε με σου λέω άσε με..

:shock::shock::shock::shock: μαρηηηηηηηηηηηηηη τι θελεις μεγαλη???:oops::oops::tongue:ντροπηηηηηηηηηη!

αμεεεεεεεεεεε γιατι να χασω τετοιο θεαμα????

εμεναααααααααα με φιλαειιιιιιιιι:tongue::tongue::tongue:

μεγάλη και χορταστική :lol: :lol: :lol: ε τί ??? ή να έιναι ή να μην είναι...

εμενα με βλέπει να μπαίνω σπίτι και κλαίει :confused: :confused:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

κι εμενα αθηνουλα απο το ιδιο...καθε απογευμα....γκρινιαζει και δεν ξερει τι του φταιει

:confused::confused::confused::confused:μα γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????

καλά.. τώρα που θα στέιλω φωτο στο χαπάκι θα σου στείλω και σένα μια που έβγαλα την Κυριακή... θα τρομάξεις.. εγώ τρόμαξα!!! δεν είχα συνειδητοποιήσει οτι έχω παχύνει τόσο πολύ γμτ.. άσε με σου λέω άσε με..

μεγάλη και χορταστική :lol: :lol: :lol: ε τί ??? ή να έιναι ή να μην είναι...

εμενα με βλέπει να μπαίνω σπίτι και κλαίει :confused: :confused:

Γιατι μαρηηηη τι εχεις κανει στο παιδι????:tongue:

αντε ρε τοσο πολυ?????δεν σε πιστευω!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:confused::confused::confused::confused:μα γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????

Γιατι μαρηηηη τι εχεις κανει στο παιδι????:tongue:

αντε ρε τοσο πολυ?????δεν σε πιστευω!!

μαρή δεν ξέρω το έκανε πρώτη φορά την Κυριακή που πήγα να την πάρω από την μάνα μου.. με το που με είδε ναααααα κάτι δάκρυα. η μάνα μου τα χασε μέχρι χθες με έπαιρνε τηλ και μου έλεγε "μα το παιδί όλη μέρα με το χαμόγελο ήταν" ...

και σήμερα το απόγευμα που πήγα να δω για ρούχα με το μπήκα σπίτι τα ίδια.. ο άντρας μου γέλαγε.. τόση ώρα ήταν ήσυχη μου είπε τώρα έβαλε τα κλάματα.... εεε άμα λέω γω οτι το παιδί μου τα θυμάται όλα μόλις με βλέπει :rolleyes:

U6Vip2.png

εμενα κανει και το αλλο κλαιει και θελει την πιπιλα και μολις του τηδωσω τη πιπιλαει μισο λεπτο και τη φτυνει και φτου απ'την αρχη...μηπως με δουλευει?????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...