Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ούτε δική σου διεύθυνση έχω... άντε βρε θα σου στέιλω και δική μου να με καμαρώσεις ....

ασε μαρηηηηηηηηηηηηηηηη να βγαλει πρωτα γαλα να φαει το παιδακι της μην τρομαξει μολις σε δει!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλησπερα κουκλες....τι καμνετε?ναντιμορακι μου τι κανεις σε εχω χασει τελευταια...

ρε κοριτσια περιμενετε κι εμενα για να κανονισετε συναντηση,θα ανεβουμε αθηνα αρχες του οκτωβρη αλλα δεν ξερω ποτε ακριβως γιατι περιμενουμε να τελειωσει ο συζυξ απο τη δουλεια,το κ@λ@αφεντικο του δεν του λεει ποτε θα κλεισουν

ελπιδακι τι γινετε μοιραζετε φωτο....εγω παλι στην απ'εξω

παω για ενα μπανακι κι ερχομαι εντος 5 λεπτων...να ετοιμασω και τα ζιζια για αρμεγμα

Χαπάκι μου, τι κάνεις κοριτσάκι μου???...Καλά είμαι...τι καλά, δηλαδή...έχασα τις γόνιμες την προηγούμενη εβδομάδα, άστα βράστα....εσύ τι κάνεις?...ο μπουμπούκος σου??
Το τσεχασα μαρη συγνωμη!!:confused:
Κι εμένα ξέχασες παρδάλω!!!
ούτε δική σου διεύθυνση έχω... άντε βρε θα σου στέιλω και δική μου να με καμαρώσεις ....
Μαρή μη μου στείλεις πάλι τη μπουμπου νεογέννητη!!!Όπως είναι τώρα θελω να τη δω...!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Χαπάκι μου, τι κάνεις κοριτσάκι μου???...Καλά είμαι...τι καλά, δηλαδή...έχασα τις γόνιμες την προηγούμενη εβδομάδα, άστα βράστα....εσύ τι κάνεις?...ο μπουμπούκος σου??

Μαρή μη μου στείλεις πάλι τη μπουμπου νεογέννητη!!!Όπως είναι τώρα θελω να τη δω...!!

:confused::confused::confused:θυγνωμη μπιφτεκακι μου!!!σου εχω στειλει αυτη μετο κοκκινο μπλουζακι??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ασε μαρηηηηηηηηηηηηηηηη να βγαλει πρωτα γαλα να φαει το παιδακι της μην τρομαξει μολις σε δει!!!:tongue::tongue::tongue:

αι μαρή.. μια χαρά μπόγος είμαι :D :D

σου στειλα.. φρέσκιες χθεσινές σημερινές είναι

κι εσένα μαρή σου στειλα κι ας με ξέχασες εσύ...

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

δεν πιστευω να μεινεις μαρηηηηηηηηηηηη εκανες μπανακι??

αντε πηγαινε να γυμναστεις και ασε εμας τις δολιες τις μανες που για να δουμε πλεον χαρα εκει κατω μονο με προγραμματισμο γινεται!!!:confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Από συγχρονισμό πάντως σκίζουμε!!!!....Γράφω εγώ εδώ κι εσείς στο άλλο καφέ!!!!!...τι να πω!!....μυρίζουνε τα πόδια μου και λακίσατε???:tongue::tongue::tongue:

Σας παραδέχομαι πάντως γιατί δίνετε ραντεβού το βράδυ και σκάτε μούρη όλες μαζί!!!....Η Ελίνα άργησε σήμερα...!!

Καληνύχτα κουκλάκια μου!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

αι μαρή.. μια χαρά μπόγος είμαι :D :D

σου στειλα.. φρέσκιες χθεσινές σημερινές είναι

κι εσένα μαρή σου στειλα κι ας με ξέχασες εσύ...

οοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και μπογος μη λες μακακιες!!!

καλα μαρηηηηηηηηηη για ποσο θα μου το κοπανας???:confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:confused::confused::confused:θυγνωμη μπιφτεκακι μου!!!σου εχω στειλει αυτη μετο κοκκινο μπλουζακι??
Ή εσύ ή ο άντρας σου, μου την έχετε στείλει στο face!!!....Καινούριες θέλω....να τον βγάλεις όταν θα κάνει το γουρουνάκι που λες!!!...τρελαίνομαι γι'αυτή τη γκριμάτσα!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

δεν πιστευω να μεινεις μαρηηηηηηηηηηηη εκανες μπανακι??

αντε πηγαινε να γυμναστεις και ασε εμας τις δολιες τις μανες που για να δουμε πλεον χαρα εκει κατω μονο με προγραμματισμο γινεται!!!:confused:

:lol::tongue::lol::tongue::lol::tongue::lol::tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Από συγχρονισμό πάντως σκίζουμε!!!!....Γράφω εγώ εδώ κι εσείς στο άλλο καφέ!!!!!...τι να πω!!....μυρίζουνε τα πόδια μου και λακίσατε???:tongue::tongue::tongue:

Σας παραδέχομαι πάντως γιατί δίνετε ραντεβού το βράδυ και σκάτε μούρη όλες μαζί!!!....Η Ελίνα άργησε σήμερα...!!

Καληνύχτα κουκλάκια μου!!!

Απο συγχρονισμο αλλο τιποτα εδω μεσα!!:tongue:

Θα ερθει καλε πλενει τα μεμε της για μενα!!!:tongue:

Καληνυχτα κοριτσακι απολαυσετο αξιζει!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

οοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και μπογος μη λες μακακιες!!!

καλα μαρηηηηηηηηηη για ποσο θα μου το κοπανας???:confused:

μπόγος μπόγος άκου που σου λέω.. πήγα σήμερα το απόγευμα να δω για κανα φόρεμα... οκ .. κατάθλιψη σου λεώ...

μμμ για να σκεφτώ... μέχρι να τσακιστείς να μου την στείλεις ας πούμε??? :lol::lol:

U6Vip2.png

Ή εσύ ή ο άντρας σου, μου την έχετε στείλει στο face!!!....Καινούριες θέλω....να τον βγάλεις όταν θα κάνει το γουρουνάκι που λες!!!...τρελαίνομαι γι'αυτή τη γκριμάτσα!!!

Δεν τον προλαβαινω ρε γμτ το γουρουνακι θα στο κανει απο κοντα!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ηρθα...τι εχασα???

εσυ αθηουλα μολις ακους ζιζια εμφανιζεσαι

ελπιδακι θα σου στειλω το e-mail μου σε πμ

ναντιμορακι μου μια χαρα ειμαστε,ο μουργος μου σκαει χαμογελα κι εγω τρελλαινομαι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...