Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ελπιδααααααααααααααααααααααααααααα

Γλωσσουουουουουου μουουουουουουουου παμε και εμεις για νανι????

θα σου στειλω φωτο του μικρου με φρουτοκρεμα!!!

Δέχομαι!!!!! ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ

Νάνι τώρα! καληνύχτα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βλαμένα!!!!!Έχω λιώσει στο γέλιο μ'αυτά που γράφετε!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Δώσατε ρέστα πάλι.....:lol::lol::lol:

Καλημερα μανούλες!!!!!

Θέλω κι εγω φωτό Αθηνομωρού και Κρισομωρού!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Λοιπον....ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προς όλες Αθηναιες και μη....

Την Δευτέρα 4/10/2010 και 18:00 το απογευμα θα γίνει μαζωξη για καφε ή ποτο αναλογα με την διαθεση σας στην περιοχή ανω πατησια.

Παρακαλω να δηλώσετε συμετοχή για το αν θα μπορέσετε να είστε παρούσες....

Ειστε όλες καλοδεχουμενες και εγω και το μπιφτεκάκι σας περιμένουμε....

Παρακαλω όμως μην ξεχασετε να μας ενημερώσετε αλλιως θα σας τα πρηξουμε τηλεφωνικος...η αποφαση δική σας....:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Βλαμένα!!!!!Έχω λιώσει στο γέλιο μ'αυτά που γράφετε!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Δώσατε ρέστα πάλι.....:lol::lol::lol:

Καλημερα μανούλες!!!!!

Θέλω κι εγω φωτό Αθηνομωρού και Κρισομωρού!!!!!!!!!!!!!!!!!!

της κόρης μου δεν θές????

παω να σου στειλω και μετα παω για νανι!!!

πού είναι η φωτογραφία μαρή????

U6Vip2.png

της κόρης μου δεν θές????

πού είναι η φωτογραφία μαρή????

Καλησπέρααααααααααα.......και βέβαια θέλω και δική σου κι ολονών των μπεμπακίων...θα κάνω συλλογή με φωτό, μπας και ζηλέψει το δικό μου και φανεί!!!....:confused:

Μαρή Ελπίδα σε σκεφτόμουν προχθές....πήγα σε μια βάπτιση και τι μπομπονιέρες έδιναν????....πάνινα παπουτσάκια αγκαλιάς και μέσα είχε τούλι με τα κουφετάκια!!!!....τέλειοοοο????....και πήρε και ο άντρας μου βέβαια, και κάναμε σετάκι!!!...Έτσι μου έρχεται να τα βάλω κάτω απ'το μαξιλάρι μου!!...Θυμήθηκα εκείνο το καλτσάκι που λέγαμε...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μπήκα για μια καλησπέρα και φεύγω, να κάνω ένα μπανάκι γιατί έχω δουλειά απόψε....:oops::oops::oops::wink:!!!!!

Φιλάκια σε όσες κούκλες μπουν μετά από μένα...ακόμα και σ'αυτές που έχουν τα μεμέ τους έξωωωωωωωωωωωωω!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλησπέρααααααααααα.......και βέβαια θέλω και δική σου κι ολονών των μπεμπακίων...θα κάνω συλλογή με φωτό, μπας και ζηλέψει το δικό μου και φανεί!!!....:confused:

Μαρή Ελπίδα σε σκεφτόμουν προχθές....πήγα σε μια βάπτιση και τι μπομπονιέρες έδιναν????....πάνινα παπουτσάκια αγκαλιάς και μέσα είχε τούλι με τα κουφετάκια!!!!....τέλειοοοο????....και πήρε και ο άντρας μου βέβαια, και κάναμε σετάκι!!!...Έτσι μου έρχεται να τα βάλω κάτω απ'το μαξιλάρι μου!!...Θυμήθηκα εκείνο το καλτσάκι που λέγαμε...

βάλτο βάλτο!!!! και το καλτσάκι αν το θες το έχω ακόμα. Το παν είναι να το πιστέψεις τόσο πολύ που θα απλώνεις το χέρι και θα αγγίζεις κιόλας το μωρό....

για στέιλε διεύθυνση e.mail

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλες....τι καμνετε?ναντιμορακι μου τι κανεις σε εχω χασει τελευταια...

ρε κοριτσια περιμενετε κι εμενα για να κανονισετε συναντηση,θα ανεβουμε αθηνα αρχες του οκτωβρη αλλα δεν ξερω ποτε ακριβως γιατι περιμενουμε να τελειωσει ο συζυξ απο τη δουλεια,το κ@λ@αφεντικο του δεν του λεει ποτε θα κλεισουν

ελπιδακι τι γινετε μοιραζετε φωτο....εγω παλι στην απ'εξω

παω για ενα μπανακι κι ερχομαι εντος 5 λεπτων...να ετοιμασω και τα ζιζια για αρμεγμα

76IGp3.png

Μπήκα για μια καλησπέρα και φεύγω, να κάνω ένα μπανάκι γιατί έχω δουλειά απόψε....:oops::oops::oops::wink:!!!!!

Φιλάκια σε όσες κούκλες μπουν μετά από μένα...ακόμα και σ'αυτές που έχουν τα μεμέ τους έξωωωωωωωωωωωωω!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ δεν τα έχω πια.... τα έκρυψα!!! :tongue:

U6Vip2.png

καλησπερα κουκλες....τι καμνετε?ναντιμορακι μου τι κανεις σε εχω χασει τελευταια...

ρε κοριτσια περιμενετε κι εμενα για να κανονισετε συναντηση,θα ανεβουμε αθηνα αρχες του οκτωβρη αλλα δεν ξερω ποτε ακριβως γιατι περιμενουμε να τελειωσει ο συζυξ απο τη δουλεια,το κ@λ@αφεντικο του δεν του λεει ποτε θα κλεισουν

παω για ενα μπανακι κι ερχομαι εντος 5 λεπτων...να ετοιμασω και τα ζιζια για αρμεγμα

ούτε δική σου διεύθυνση έχω... άντε βρε θα σου στέιλω και δική μου να με καμαρώσεις ....

U6Vip2.png

Καλο βολιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι βουρ για ντοην ντοην!!!!με ολες τις ευχες μου!!!κανε και για μενα!!!

:shock::shock::shock::shock::shock: ακουσα καλα ζιζιααααααααααα θα μεινω!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...