Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

όχι δεν κάνω. κι εμείς έτσι μ...ες έχουμε μείνει.

Ε δεν νομίζω να μας χαλάσει χατήρι ο γιος σου. αυτός είναι καλό παιδί ... ευτυχώς που πήρε από τον πατέρα του :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

ναι αρκετά νωρίς ξεκινάνε τα όνειρα. και λογικό το βρίσκω ο εγκέφαλος δουλεύει κανονικότατα.

μαρή τώρα που θα πας για εμβόλιο λογικά θα σου κόψει και το μεσημεριανό γάλα και θα το αντικαταστήσει με χορτόσουπα...

πώς τα πας με τις κρέμες??

της θεια σου ο κ....ος!!!:tongue:

γιατι μαρη εγω δεν ειμαι καλη????:mad::mad::mad::mad:

λογικα θ ατο κοψει!!!θα σου πω

υπαρχουν μερες που αδειαζει το πιατι και αλλες με το ζορι να φαμε 5 κουταλιες κυριως στη φρουτοκρεμα το κανει!!!

το αστειο με τη φρουτοκρεμα που βγαζει λιγο τη γλωσσα του δοκιμαζει ξυνιζει τ αμουτρα του και μετα ανοιγει το στομα του!!!!:D:D

ναι αθηνουλα το πρωτο μας....ελπιζω να μην σπαραξει στο κλαμα το ζουζουνι μου

εμενα γουρλωσε ματακια και μετα εκλαψε!!!:confused:

κοριτσακια μου καληνυχτα...παω για πλιτσ πλιτσ....φιλακια πολλα!!!!

Καληνυχτααααααααα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λες στον πλανητη τους να εχουν χασαποταβερνες με κοψηδια χωρις θερμιδες?εκει να πατε την αλλη φορα!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D εισαι πολυ οργιο!!!

αλήθεια? σε φιλάει? ζηλεύω!!!!!!!! εμένα προς το παρόν μου την λέει συνέχεια

ε ναι ρε το φαντάστηκαν οτι δεν θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς.... :lol::lol::lol::lol: :lol: όργιο!!!!!

άντε ξουτ ξουτ ξουτ... ;)

ναι αμεεεεεεεεεεεεεεε με φιλαει συνεχεια που να δεις πως κανει το πρωι μολις με δει!!!!

πως κανουν τα κουταβακια οταν βλεπουν καποιον και κουνανε την ουρα τους?εεε καπως ετσι!!!:D:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

λες στον πλανητη τους να εχουν χασαποταβερνες με κοψηδια χωρις θερμιδες?εκει να πατε την αλλη φορα!!!!!!!!!

δεν σ αντέχω μαρή άλλο... πάψε πια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλά... σκύψε να σου πώ γιατί δεν θέλω να τ ακούσει η Αθηνά...... τα σκ@τωσα με την διατροφή....δεν μπορώ δεν θέλω να κάνω δίαιτα και τελικα΄προβλέπω σαν μπόγος να είμαι στην βάφτιση.

ααα απορία :

όταν πάμε σε βάφτιση λέμε ... στα βαφτίσια...

στον γάμο? τί λέμε? :tongue::tongue::tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

δεν σ αντέχω μαρή άλλο... πάψε πια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλά... σκύψε να σου πώ γιατί δεν θέλω να τ ακούσει η Αθηνά...... τα σκ@τωσα με την διατροφή....δεν μπορώ δεν θέλω να κάνω δίαιτα και τελικα΄προβλέπω σαν μπόγος να είμαι στην βάφτιση.

ααα απορία :

δεν θα απαντησω...εχω αρχες εγω!!!!!!!!!!!!!!!οσο γι αυτο με την αθηνα εχεις δικιο.μεταξυ μας τωρα νομιζω οτι με κοιταει λιγο περιεργα.ειδικα το στηθος μου.δεν περνει τα ματια της απο πανω του:shock:

δεν θα απαντησω...εχω αρχες εγω!!!!!!!!!!!!!!!οσο γι αυτο με την αθηνα εχεις δικιο.μεταξυ μας τωρα νομιζω οτι με κοιταει λιγο περιεργα.ειδικα το στηθος μου.δεν περνει τα ματια της απο πανω του:shock:

πάνω απ΄όλα αυτό που θαυμάζω σε σένα είναι η διακριτικότητά σου :lol::lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

ααα απορία :

:mad::mad::mad::mad::mad: μαρηηηηηηηηηηη δεν ντρεπεσαι????

να σου πω δεν πιστευω να παχυνες απο τοτε που σε ειδα!!!

μπογος δεν θα εισαι εεεεεεεεεεε και δεν εισαι και ενα με το πατωμα!!!!

να πω να πωωωωωωωωωωωωωωω!!!

ΓΑΜΗΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!:D

δεν βλεπω την ωρα να αρχισουμε κρεμες.δεν αντεχω αλλο αρμεγμα.

αντε να δουμε πως θα αντιδραση και η δικια σου!!!

κανε υπομονη καλο της κανεις!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:D:D:D:D:D:D εισαι πολυ οργιο!!!

ναι αμεεεεεεεεεεεεεεε με φιλαει συνεχεια που να δεις πως κανει το πρωι μολις με δει!!!!

πως κανουν τα κουταβακια οταν βλεπουν καποιον και κουνανε την ουρα τους?εεε καπως ετσι!!!:D:D:D:D

κι εμενα το πρωι κανει χαρες!!!!λιωνω.καλα ρε αθηνα το παιδιο σου εχει ουρα?δεν το ηξερα....μηπως ειστε εξωγηινοι:confused:

Διαφημίσεις

σιγα μαρηηηηηηηηηηηηηηηη μην το παρεις και πανω σου???

δεν εχεις καταλαβει οτι με εχει τρομαξει το μεγεθος του????:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

να σας πώ.. αρχίζω να παραδίδω κι εγώ...

θα μείνετε πολύ ακόμα? να ξέρω αν είναι να φύγω. αν μείνετε λίγο να μείνω... κατάλαβε καμμιά τί είπα????

και μετα λες για μενα!!!!εγω σε λιγο την κανω.νυσταξα.

:mad::mad::mad::mad::mad: μαρηηηηηηηηηηη δεν ντρεπεσαι????

να σου πω δεν πιστευω να παχυνες απο τοτε που σε ειδα!!!

μπογος δεν θα εισαι εεεεεεεεεεε και δεν εισαι και ενα με το πατωμα!!!!

να πω να πωωωωωωωωωωωωωωω!!!

ΓΑΜΗΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!:D

αντε να δουμε πως θα αντιδραση και η δικια σου!!!

κανε υπομονη καλο της κανεις!!!

όταν με είδες ήμουν 70. Πήγα διακοπές και γύρισα 72.5. με την διατροφή πήγα 68.5. τώρα είμαι 69.....

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! ΤΣΑΚΩ ΜΙΑ ΠΑΣΤΑ!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...