Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη γλωσσου που χαθηκες????

γιατι μας παρατησες????

ελα πισω και υποσχομαι οτι δεν θα σε πειραξω για 3 ολοκληρα λεπτα!!!:tongue::tongue:

θα αντέξεις???? :tongue:

ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

την Τεταρτη παμε για εμβολιο!!!:confused::confused:

εμείς την Δευτέρα

U6Vip2.png

ναι μαρή. αύριο θα πεταχτούμε μέχρι Θεσσαλονίκη.. :rolleyes: :rolleyes:

δεν ρωτάς την Κρις αν είναι οκ να μας την στέιλεις με κανα mms???? :(

αααααχ ευχαριστώ που δεν με πήρες στο ψιλό. κι εγώ θα πώ εσένα τι μου είπε ο άντρας μου...

διάβασε σε κάποια εφημερίδα (σιγά μην την θυμάμαι) οτι ο Ο.Η.Ε. έχει διορίσει μια Μαλεσιανή(?) τύπισσα επιστήμονα ως υπεύθυνη υποδοχής εξωγήινων :shock: :shock: :shock: :shock: γιατί το τάδε τηλεσκοπιο έχει δει αρκετούς πλανήτες που μοιάζουν με την γη και θέλουν να είμαστε έτοιμοι ως γήινοι για την περίπτωση που δεχτούμε επισκέψεις... :shock::shock::shock:

ε τώρα πώς σου φαίνεται αυτό???

ή από 2 ή από 3 μηνών βλέπουν όνειρα.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: πλακα κανεις!!!

ααααααααααααααα δεν ξερω θα δουμε θα ρωτησω και τον γιο μου και αμα θελει θα σας τη δειξουμε!!!:tongue::tongue:

θα πληρωσετε κατι ομως!!!:tongue:

αντε απο τοσο μικρα????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ασε κι εγω σαν τη χαζη κανω.θα νομιζει το παιδι οτι ετσι ειναι το φυσικο μου.που πηγε η αλλη?την πηραν τα ουφο?

αι μαρή!!!! :tongue:

ξεχασα να σας πω...ο γιος μου 3 μερες τωρα αρχισε τα χαμογελα το παιδι μου...

βεβαια δεν τα χαριζει ευκολα,αλλα αν εχει τα κεφια του τα δινει απλοχερα...και η μαμα κατουριεται στο βρακι....

είμαι σίγουρη!!!!! :D :D

U6Vip2.png

ασε κι εγω σαν τη χαζη κανω.θα νομιζει το παιδι οτι ετσι ειναι το φυσικο μου.που πηγε η αλλη?την πηραν τα ουφο?

μπαααααααααααααααα εδω ειναι!!:tongue::D

ξεχασα να σας πω...ο γιος μου 3 μερες τωρα αρχισε τα χαμογελα το παιδι μου...

βεβαια δεν τα χαριζει ευκολα,αλλα αν εχει τα κεφια του τα δινει απλοχερα...και η μαμα κατουριεται στο βρακι....

που να σε φιλησει κιολας!!!

εκτος εαν ειναι και σε αυτο δυσκολος!!!εμενα τωρα με φιλαει συνεχεια και εγω λιωωωνωωωωωωωωωωωωωωω!!!

κι εμεις.....:(:(:(:(

εσας το πρωτο????

θα αντέξεις???? :tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμείς την Δευτέρα

μπααααααααααααααααααααααααααα δεν νομιζω!!!!ετσι το ειπα!!!

οποτε παλι πρωτη θα σας πω τα νεα

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ναι μαρή. αύριο θα πεταχτούμε μέχρι Θεσσαλονίκη.. :rolleyes: :rolleyes:

δεν ρωτάς την Κρις αν είναι οκ να μας την στέιλεις με κανα mms???? :(

αααααχ ευχαριστώ που δεν με πήρες στο ψιλό. κι εγώ θα πώ εσένα τι μου είπε ο άντρας μου...

διάβασε σε κάποια εφημερίδα (σιγά μην την θυμάμαι) οτι ο Ο.Η.Ε. έχει διορίσει μια Μαλεσιανή(?) τύπισσα επιστήμονα ως υπεύθυνη υποδοχής εξωγήινων :shock: :shock: :shock: :shock: γιατί το τάδε τηλεσκοπιο έχει δει αρκετούς πλανήτες που μοιάζουν με την γη και θέλουν να είμαστε έτοιμοι ως γήινοι για την περίπτωση που δεχτούμε επισκέψεις... :shock::shock::shock:

ε τώρα πώς σου φαίνεται αυτό???

δεν ξερω.σιγουρα θα υπαρχει καπιοα μορφη ζωης δε μπορει.το θεμα ειναι γιατι πιστευουμε οτι θα ειναι καπως σαν κι εμας και γιατι σονι και καλα να θελουν να μας γνωρισουν?δηλαδη σε περιπτωση που δεχτουμε επισκεψεις αυτη θα ανοιξει το σπιτι της?και σε τι γλωσσα θα μιλανε?ασε που οι μαλαισιανοι τρωνε μα@@@@ες.τι θα τους κερασει?εχω την περιεργια αυτοι τι θα τις πανε?εχουν ζαχαροπλαστεια η αναμνηστικα απο τον πλανητη τους?ευτυχως που δεν προσελαβαν εμενα παντως.το σπιτι μου ειναι χαλια εχω και μωρο παιδι!!!!!!!!!!δεν ειμαι και το αντιπροσωπευτικοτερο δειγμα γηινης!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: πλακα κανεις!!!

ααααααααααααααα δεν ξερω θα δουμε θα ρωτησω και τον γιο μου και αμα θελει θα σας τη δειξουμε!!!:tongue::tongue:

θα πληρωσετε κατι ομως!!!:tongue:

αντε απο τοσο μικρα????

όχι δεν κάνω. κι εμείς έτσι μ...ες έχουμε μείνει.

Ε δεν νομίζω να μας χαλάσει χατήρι ο γιος σου. αυτός είναι καλό παιδί ... ευτυχώς που πήρε από τον πατέρα του :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

ναι αρκετά νωρίς ξεκινάνε τα όνειρα. και λογικό το βρίσκω ο εγκέφαλος δουλεύει κανονικότατα.

μαρή τώρα που θα πας για εμβόλιο λογικά θα σου κόψει και το μεσημεριανό γάλα και θα το αντικαταστήσει με χορτόσουπα...

πώς τα πας με τις κρέμες??

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

λοιπον κουκλες επειδη πρεπει να ξυριστω κιολας νομιζω οτι ηρθε η ωρα να την κανω....γι'αυτο διωξτε με

ναι ναι ναι ξου ξουτ ξουτ εσυ!!!!

αντε και καλο ντοηηηηηηηηηηηηηηηηηηηην!!!;);)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι αθηνουλα το πρωτο μας....ελπιζω να μην σπαραξει στο κλαμα το ζουζουνι μου
καλα οταν γελει χανεις τα αυγα και τα πασχαλια.εγω την πρωτη φορα που μου γελασε συνειδητα εκλαψα.

μπαααααααααααααααα εδω ειναι!!:tongue::D

που να σε φιλησει κιολας!!!

εκτος εαν ειναι και σε αυτο δυσκολος!!!εμενα τωρα με φιλαει συνεχεια και εγω λιωωωνωωωωωωωωωωωωωωω!!!

αλήθεια? σε φιλάει? ζηλεύω!!!!!!!! εμένα προς το παρόν μου την λέει συνέχεια

δεν ξερω.σιγουρα θα υπαρχει καπιοα μορφη ζωης δε μπορει.το θεμα ειναι γιατι πιστευουμε οτι θα ειναι καπως σαν κι εμας και γιατι σονι και καλα να θελουν να μας γνωρισουν?δηλαδη σε περιπτωση που δεχτουμε επισκεψεις αυτη θα ανοιξει το σπιτι της?και σε τι γλωσσα θα μιλανε?ασε που οι μαλαισιανοι τρωνε μα@@@@ες.τι θα τους κερασει?εχω την περιεργια αυτοι τι θα τις πανε?εχουν ζαχαροπλαστεια η αναμνηστικα απο τον πλανητη τους?ευτυχως που δεν προσελαβαν εμενα παντως.το σπιτι μου ειναι χαλια εχω και μωρο παιδι!!!!!!!!!!δεν ειμαι και το αντιπροσωπευτικοτερο δειγμα γηινης!!!!!!!!!!

ε ναι ρε το φαντάστηκαν οτι δεν θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς.... :lol::lol::lol::lol: :lol: όργιο!!!!!

λοιπον κουκλες επειδη πρεπει να ξυριστω κιολας νομιζω οτι ηρθε η ωρα να την κανω....γι'αυτο διωξτε με

άντε ξουτ ξουτ ξουτ... ;)

U6Vip2.png

αλήθεια? σε φιλάει? ζηλεύω!!!!!!!! εμένα προς το παρόν μου την λέει συνέχεια

ε ναι ρε το φαντάστηκαν οτι δεν θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς.... :lol::lol::lol::lol: :lol: όργιο!!!!!

λες στον πλανητη τους να εχουν χασαποταβερνες με κοψηδια χωρις θερμιδες?εκει να πατε την αλλη φορα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...