Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αληθειαααααααααααα?????εμεις την ξερουμε???:tongue::tongue:

:D:D:D:D

κατι ειναι κι αυτο απο το τιποτα!!!

εεεεεε:rolleyes: οχι οχι δεν την ξερετε.ιντα να πω τωρα για το κοπελι της?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξερω τι πρεπει να πιστεψω πανω σε αυτο το θεμα.παντως ειναι πολυ εγωιστικο να πιστευουμε οτι ειμαστε μονοι μας με τοσους γαλαξιες γυρω.τωρα αν εχουν υπταμενους δισκους η μεγαλα κεφαλια.....τι να πω.:confused:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

76IGp3.png

να ρωτησω κατι εαν ξερετε φυσικα!!!

ποτε αρχιζουν να βλεπουν ονειρα???ο δικος μου τωρα γελαγε με φωνη!!τι να εβλεπε αραγε???:rolleyes::rolleyes:

εγω νομιζω οτι βλεπουν απο την αρχη...οσο για το τι εβλεπε,ιντα να πω???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αφου το ξερεις δεν μπορω να κρατηθω!!!αλλα μπορω να σε ακουσω!!!

σωσταααααααααααααααααααααα!!

έλα μαρή. αυτό που θέλω να σας πώ είναι άρθρο από εφημερίδα ... επίσημα πράγματα δηλαδή.

αν νομιζεις οτι θα με ριξεις......εχεις δικιο.επεσα!!!!!!!!!!!!

γιουπιιιιιι!!!! μεμε μεμε μεμε μεμε μεμε !!!! :D

καλε εδω ειμαι.απλα εχω μια φιλη....ονοματα δεν λεμε προσωπα δεν εκθετουμε!!!!που πηρα καινουργιο θηλαστρο και εχει απορειες.....εεε τι να κανω πρεπει να απαντησω πριβε.ειμαι ολη δικη σας.αντε μια και ειστε εσεις και τα μεμε μου δικα σας.με ριξατε!!!!!!!!!!!!

καλέ ποιά είναι ποιά είναι??????? μπα δεν μπορώ να φανταστώ...:tongue:

U6Vip2.png

ποτε αρχιζουν να βλεπουν ονειρα???ο δικος μου τωρα γελαγε με φωνη!!τι να εβλεπε αραγε???:rolleyes::rolleyes:

ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!

έλα μαρή. αυτό που θέλω να σας πώ είναι άρθρο από εφημερίδα ... επίσημα πράγματα δηλαδή.

γιουπιιιιιι!!!! μεμε μεμε μεμε μεμε μεμε !!!! :D

καλέ ποιά είναι ποιά είναι??????? μπα δεν μπορώ να φανταστώ...:tongue:

αντε πες καλε θα μας σκασεις???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

αααααααααααααααα δεν σας ειπα αντιδραση του κανακαρη μου μολις ειδε τη νυφη!!!

Χαμογελασε και φωναξε!!!!:D:D

πεθαναμε στα γελια λεμε μπαααααααααααα τυχαιο θα ητανε και του την ξανα δειξαμε την ιδια αντιδραση ειχε το πουλακι μου!!!!

αμαααααααα τη δειτε ειναι κουκλιτσα!!!

ναι μαρή. αύριο θα πεταχτούμε μέχρι Θεσσαλονίκη.. :rolleyes: :rolleyes:

δεν ρωτάς την Κρις αν είναι οκ να μας την στέιλεις με κανα mms???? :(

δεν ξερω τι πρεπει να πιστεψω πανω σε αυτο το θεμα.παντως ειναι πολυ εγωιστικο να πιστευουμε οτι ειμαστε μονοι μας με τοσους γαλαξιες γυρω.τωρα αν εχουν υπταμενους δισκους η μεγαλα κεφαλια.....τι να πω.:confused:

αααααχ ευχαριστώ που δεν με πήρες στο ψιλό. κι εγώ θα πώ εσένα τι μου είπε ο άντρας μου...

διάβασε σε κάποια εφημερίδα (σιγά μην την θυμάμαι) οτι ο Ο.Η.Ε. έχει διορίσει μια Μαλεσιανή(?) τύπισσα επιστήμονα ως υπεύθυνη υποδοχής εξωγήινων :shock: :shock: :shock: :shock: γιατί το τάδε τηλεσκοπιο έχει δει αρκετούς πλανήτες που μοιάζουν με την γη και θέλουν να είμαστε έτοιμοι ως γήινοι για την περίπτωση που δεχτούμε επισκέψεις... :shock::shock::shock:

ε τώρα πώς σου φαίνεται αυτό???

ή από 2 ή από 3 μηνών βλέπουν όνειρα.

U6Vip2.png

:D:D:D:D

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: λες????με τοσες καραγκιοζιες που του κανω ολη μερα ειναι πολυ πιθανο!!!:D:D:D

ασε κι εγω σαν τη χαζη κανω.θα νομιζει το παιδι οτι ετσι ειναι το φυσικο μου.που πηγε η αλλη?την πηραν τα ουφο?

ξεχασα να σας πω...ο γιος μου 3 μερες τωρα αρχισε τα χαμογελα το παιδι μου...

βεβαια δεν τα χαριζει ευκολα,αλλα αν εχει τα κεφια του τα δινει απλοχερα...και η μαμα κατουριεται στο βρακι....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...