Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι βουρ!!!

72808hrauishp4k.gif

εγω βουρ αλλα ξερεις ποσες φορες εχουπει πει οτι θα κανουμε ντοην ντοην και ποσες βδομαδες εχουν περασει...

76IGp3.png

καλα λεω....αν εξαιρεσεις οτι πονανε ποδια ,πλατη και νοιωθω και θεοχοντρη...

και που σαι ακομαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

οσο για το θεοχοντρη υπομονη και θα τα χασεις!!!

τωρα που θηλαζεις δεν γινεται να κανεις διαιτα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:shock::shock::shock::shock: αααααααααααααααααααααααααα νομιζω οτι το παρακανατε κοριτσια με το ντοην ντοην!!!

Χαπακι καλη αρχη και με προσοχη!!!:cool:

καλε ειπαμε δεν θα ειναι η 1η φορα........

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εγω βουρ αλλα ξερεις ποσες φορες εχουπει πει οτι θα κανουμε ντοην ντοην και ποσες βδομαδες εχουν περασει...

σε εμενα το λες????εμεις την πρωτη φορα που πηγαμε να κανουμε κατι(εγω δεν ηθελα καθολου και για πολυ καιρο αλλα επρεπε) ξυπναγε ο μικρος και μετα τιποτα!!!οποτε σας καταλαβαινω!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εγω εχω δει κιολας!!!

να σας πωωωωωωωωωωωωωωω??

έλα μαρή μην με κοροιδεύεις....

καλα λεω....αν εξαιρεσεις οτι πονανε ποδια ,πλατη και νοιωθω και θεοχοντρη...

δεν είσαι θεόχοντρη.. άλλωστε................... εκείνη την ώρα δεν θα το σκέφτεσαι!!!!! :tongue:

U6Vip2.png

:shock::shock::shock::shock: αααααααααααααααααααααααααα νομιζω οτι το παρακανατε κοριτσια με το ντοην ντοην!!!

Χαπακι καλη αρχη και με προσοχη!!!:cool:

καλε ειπαμε δεν θα ειναι η 1η φορα........

:shock::shock::shock::shock::shock: αααααααααααααααααααααα κυρια μου το πιτισες και εσυ το χωραφι!!!!:tongue::D

έλα μαρή μην με κοροιδεύεις....

δεν είσαι θεόχοντρη.. άλλωστε................... εκείνη την ώρα δεν θα το σκέφτεσαι!!!!! :tongue:

αφου το ξερεις δεν μπορω να κρατηθω!!!αλλα μπορω να σε ακουσω!!!

σωσταααααααααααααααααααααα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

σε εμενα το λες????εμεις την πρωτη φορα που πηγαμε να κανουμε κατι(εγω δεν ηθελα καθολου και για πολυ καιρο αλλα επρεπε) ξυπναγε ο μικρος και μετα τιποτα!!!οποτε σας καταλαβαινω!!!

μπα δεν φταιει ο μικρος..εγω νυσταζω και ο αντρας μου ειναι κομματια απο τη δουλεια....

βεβαια μια φορα που το επιχειρησαμε ξυπνησε ο μικρος,οποτε ηταν πολυ στα πεταχτα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Η Ελινα που χαθηκε παλι???μηπως ειναι πολυ σοβαρη και σοκαριστηκε με αυτα που ακουσε???:tongue::rolleyes:
καλε εδω ειμαι.απλα εχω μια φιλη....ονοματα δεν λεμε προσωπα δεν εκθετουμε!!!!που πηρα καινουργιο θηλαστρο και εχει απορειες.....εεε τι να κανω πρεπει να απαντησω πριβε.ειμαι ολη δικη σας.αντε μια και ειστε εσεις και τα μεμε μου δικα σας.με ριξατε!!!!!!!!!!!!

αααααααααααααααα δεν σας ειπα αντιδραση του κανακαρη μου μολις ειδε τη νυφη!!!

Χαμογελασε και φωναξε!!!!:D:D

πεθαναμε στα γελια λεμε μπαααααααααααα τυχαιο θα ητανε και του την ξανα δειξαμε την ιδια αντιδραση ειχε το πουλακι μου!!!!

αμαααααααα τη δειτε ειναι κουκλιτσα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλε εδω ειμαι.απλα εχω μια φιλη....ονοματα δεν λεμε προσωπα δεν εκθετουμε!!!!που πηρα καινουργιο θηλαστρο και εχει απορειες.....εεε τι να κανω πρεπει να απαντησω πριβε.ειμαι ολη δικη σας.αντε μια και ειστε εσεις και τα μεμε μου δικα σας.με ριξατε!!!!!!!!!!!!

αληθειαααααααααααα?????εμεις την ξερουμε???:tongue::tongue:

αν νομιζεις οτι θα με ριξεις......εχεις δικιο.επεσα!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D

μπα δεν φταιει ο μικρος..εγω νυσταζω και ο αντρας μου ειναι κομματια απο τη δουλεια....

βεβαια μια φορα που το επιχειρησαμε ξυπνησε ο μικρος,οποτε ηταν πολυ στα πεταχτα

κατι ειναι κι αυτο απο το τιποτα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

λοιπόν ώρα να ανεβάσουμε το επίπεδο της συζήτησης.....

ρε κορίτσια πιστεύετε οτι υπάρχουν εξωγήινοι?

να σας πώ τί μου λεγε ο άντρας μου και κουφάθηκα?

δεν ξερω τι πρεπει να πιστεψω πανω σε αυτο το θεμα.παντως ειναι πολυ εγωιστικο να πιστευουμε οτι ειμαστε μονοι μας με τοσους γαλαξιες γυρω.τωρα αν εχουν υπταμενους δισκους η μεγαλα κεφαλια.....τι να πω.:confused:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...