Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εγω σημερα ετρωγα πανακοτα με σιροπι σοκολατα και της εδωσα να γλυψει το δαχτυλο μου.τρελαθηκε το καιμενο.μου βουτιξε το δαχτυλο και δεν το αφηνε!!!!!ειχε γουρλωσει τα ματια και αφου πηρα το δαχτυλο συνεχισε να γλυφετε!!!!!!ειδες?απο τωρα φαινετε ποια θαειναι κουλτουργιαρα και ποια κοιλιοδουλη!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

μαρή????

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας χαιρετησα????οοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!:tongue:

Αλοχααααααααααααααααααααααααααα φιλεναδες τι καμνετε???

λοιπον το αποφασισα.τερμα η πλακα με τα μεμε μου.ειναι πολυ ενοχλητικο και με κουρασε.απο δω και μπρος οποια θελει να τα δει θα πληρωνει!αμαν πια.τερμα η εκμεταλευση:tongue:τα ασφαλησα πριν λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω σημερα ετρωγα πανακοτα με σιροπι σοκολατα και της εδωσα να γλυψει το δαχτυλο μου.τρελαθηκε το καιμενο.μου βουτιξε το δαχτυλο και δεν το αφηνε!!!!!ειχε γουρλωσει τα ματια και αφου πηρα το δαχτυλο συνεχισε να γλυφετε!!!!!!ειδες?απο τωρα φαινετε ποια θαειναι κουλτουργιαρα και ποια κοιλιοδουλη!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock: μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη ειναι μικρη ακομη μην κανεις χαζομαρες!!!!

Λες και περίμενα καμμιά σοβαρή απάντηση από σένα :rolleyes:

το μεταξωτό ή το βαμβακερό???? αααα το βρήκα! να βάλω τις βράκες που φόραγα στο μαιευτήριο???? :tongue: :tongue: :tongue:

Σε πληροφορώ της αρέσει το θέατρο. . επίσης της αρέσουν τα βιβλία αμέέέέέέ... και έχουμε και δοντάκια.. και μου βάζει και χέρι όταν δεν της αρέσει κάτι..

κι εγώ την έχω ψωνίσει... :mrgreen::mrgreen:

πού είσαι βρε χαμένο. δεν μιλήσαμε και καθόλου και έχω πάθει σύνδρομο Αθηνοστέρησης

του μαιευτηριου φυσικα!!!!!δεν πιστευω να φοραγες αυτο εχθες????:rolleyes:

που να ειμαι μαρηηηηηηηηηηηηη εδω μεσα και δεν μπορω να κανω τιποτα ολη μερα σημερα μονο την κρεββατοκαμαρα μου καθαρισα και τιποτε αλλο!!!:confused::confused::confused:

δεν κοιμαται ολη μερα τι θα κανω μονο 20 λεπτα:confused::confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Λες και περίμενα καμμιά σοβαρή απάντηση από σένα :rolleyes:

το μεταξωτό ή το βαμβακερό???? αααα το βρήκα! να βάλω τις βράκες που φόραγα στο μαιευτήριο???? :tongue: :tongue: :tongue:

Σε πληροφορώ της αρέσει το θέατρο. . επίσης της αρέσουν τα βιβλία αμέέέέέέ... και έχουμε και δοντάκια.. και μου βάζει και χέρι όταν δεν της αρέσει κάτι..

κι εγώ την έχω ψωνίσει... :mrgreen::mrgreen:

πού είσαι βρε χαμένο. δεν μιλήσαμε και καθόλου και έχω πάθει σύνδρομο Αθηνοστέρησης

δοντακια εεε?δηλαδη πλεον μονο η δικια μου ειναι γυναικα με τα ουλα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον το αποφασισα.τερμα η πλακα με τα μεμε μου.ειναι πολυ ενοχλητικο και με κουρασε.απο δω και μπρος οποια θελει να τα δει θα πληρωνει!αμαν πια.τερμα η εκμεταλευση:tongue:τα ασφαλησα πριν λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οκ μεσα τι θες???

πανακοτα???

σοκολατινα??

προφιτερολ??

γαλακτομπουρεκο???

νερατζακι?????τι θελεις μαρηηηηηηηηηηηη????:tongue::tongue::tongue:

σιγα που θα σε πληρωσω κιολας!!!!ααααααααααχχχχχχχχχχ δεν θα σε πετυχω σε κανενα καφε τρεχα να κρυφτεις!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Αντεεεεεεεεεε βγαλατε δοντακια????

εμεις τιποτα ακομη!!!:confused::confused:

ναι χθες τα παρατήρησα... έκλαιγε κάποια στιγμή και είδα τις μυτίτσες που σκάσανε... :D :D

αααα όχι όχι όχι αυτο δεν θα το ανεχτώ.. ή είμαστε ΄φιλες κυρία μου ή δεν είμαστε.. από μας πας να βγάλεις χαρτζηλίκι? δεν γίνεται να μας γλυκαίνεις καλά καλά και μετά να τα μαζεύεις και να βάζεις εισιτήριο... α α α :mad:

του μαιευτηριου φυσικα!!!!!δεν πιστευω να φοραγες αυτο εχθες????:rolleyes:

που να ειμαι μαρηηηηηηηηηηηηη εδω μεσα και δεν μπορω να κανω τιποτα ολη μερα σημερα μονο την κρεββατοκαμαρα μου καθαρισα και τιποτε αλλο!!!:confused::confused::confused:

δεν κοιμαται ολη μερα τι θα κανω μονο 20 λεπτα:confused::confused:

και να το φόραγα δεν θα προλάβαινε να το δει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

άντε ρε... όχι δεν μπορώ να πώ η δικιά μου κοιμήθηκε σήμερα 10:15 με 12:00 και 3:00 με 5.30. έκανα δουλίτσες

U6Vip2.png

καλησπερα κουκλιτσες δεν εχω διαβασει ακομα τι γραφετε...

εγω τωρα τελειωσα τις δουλειες και μπηκα να μιλησω λιγακι μαζι σας και μετα βουρ για μπανακι....υπαρχει μια πιθανοτητα για ντοην ντοην οποτε πρεπει να ετοιμαστω καταλληλως(χιχιχιχι)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εγω τωρα τελειωσα τις δουλειες και μπηκα να μιλησω λιγακι μαζι σας και μετα βουρ για μπανακι....υπαρχει μια πιθανοτητα για ντοην ντοην οποτε πρεπει να ετοιμαστω καταλληλως(χιχιχιχι)

καλή ανάσταση!!!!!! :tongue: :tongue:

γεια σου χαπάκι. καλά είσαι?

U6Vip2.png

ναι χθες τα παρατήρησα... έκλαιγε κάποια στιγμή και είδα τις μυτίτσες που σκάσανε... :D :D

αααα όχι όχι όχι αυτο δεν θα το ανεχτώ.. ή είμαστε ΄φιλες κυρία μου ή δεν είμαστε.. από μας πας να βγάλεις χαρτζηλίκι? δεν γίνεται να μας γλυκαίνεις καλά καλά και μετά να τα μαζεύεις και να βάζεις εισιτήριο... α α α :mad:

και να το φόραγα δεν θα προλάβαινε να το δει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

άντε ρε... όχι δεν μπορώ να πώ η δικιά μου κοιμήθηκε σήμερα 10:15 με 12:00 και 3:00 με 5.30. έκανα δουλίτσες

αχου μωρε το κοριτσακι θα γινει κουνελακι!!!!:D:D

Εσυ μην λες τιποτα στην Ελινα ζητησες βοηθεια για το μαλλι!!!;);)

:shock::shock::shock: με σοκαρεις!!!!:tongue::tongue:

που να το δει καλε???μετα απο τοσο καιρο!!:tongue::cool:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:shock::shock::shock::shock: αααααααααααααααααααααααααα νομιζω οτι το παρακανατε κοριτσια με το ντοην ντοην!!!

Χαπακι καλη αρχη και με προσοχη!!!:cool:

λοιπόν ώρα να ανεβάσουμε το επίπεδο της συζήτησης.....

ρε κορίτσια πιστεύετε οτι υπάρχουν εξωγήινοι?

να σας πώ τί μου λεγε ο άντρας μου και κουφάθηκα?

αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εγω εχω δει κιολας!!!

να σας πωωωωωωωωωωωωωωω??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...