Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είπα να μπω να δω τις φιλεναδίτσες μου, τι λένε για τα μπεμπάκια τους , για τα δοντάκια τους, για τα μεμέ τους που είναι όλη την ώρα έξω και τι βλέπω............???????????????:confused::confused::confused:

Τη κυρά Ελπίδα να μας κάνει περιχαρής την ανακοίνωση πως έκανε ντόην ντόην χθες, αφού ξεσκίστηκε πρώτα στο φαί!!!!Μαρήηηηηηηηηηηηηηη, γι'αυτό σας αφήσαμε εδώ τις μανάδες??????...για να λέτε τέτοια πράγματα???...αυτά είναι για να τα λέμε εμείς!!!!!

Ελπιδάκι μου, σε πειράζω.....χαίρομαι που είσα καλά!!!...Θα πιούμε καφεδάκι σύντομα, I swear...!!!:D:D

:D :D :D :D γιατί μαρή εμείς δεν έχουμε ψυχή.. άσε σου λέω όλο το κάμα σούτρα επανάληψη κάναμε :oops: :oops:

U6Vip2.png

να μαι κι εγω!!!!δοντακια ακουω.και πρασινο και ελαφακια και μυρωδια βροχης.......αλλα θα προτιμησω τη χασαποταβερνα!!!!!!!!!!!!!το ντοινγκ ντοινγκ τι ειπαμε οτι ειναι?να σκεφτω να σκεφτω.......μμμμμμμδεν παει το μυαλο μου.:?ναντιμοροκι καλα?

καλά έπεσε κοκορέτσι σύννεφο.... μιαμ μιαμ

καλα ρε ναντιμορακι κι εσυ με τα μεμεμ μου τα εχεις?πωπω θραφση εχω κανει εδω μεσα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

έχουν γίνει διάσημα.. να τα ασφαλίσεις θα λεγα :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

????????????????????????

Ναι, την πήγα αλήθεια λέω. Πήγαμε και είδαμε τον αρχοντοχωριάτη. Στις εκδηλώσεις του δήμου μας. Της αρέσει το θέατρο έχει ξαναδει γούρλωσε τα μάτια και δεν έβγαλε άχνα!

U6Vip2.png

ααα επίσης θέμα προς συζήτηση...

τί σκ@τ@ να βάλω στην βάφτιση??????????

το βρακι σου αναποδα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα ρε ναντιμορακι κι εσυ με τα μεμεμ μου τα εχεις?πωπω θραφση εχω κανει εδω μεσα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

τα προλαβαααααααααααααααααα????:D:D

σήμερα το απογευμα πήγα το παιδί μου να δει θέατρο.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: και τι καταλαβε????

δεν μπορω τωρα.ασφαλιζω τα μεμε μου:tongue::tongue::tongue:

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μη τωρα που ηρθα τα κρυβεις?????μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη επιτηδες το κανεις?????:mad::mad::mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ναι, την πήγα αλήθεια λέω. Πήγαμε και είδαμε τον αρχοντοχωριάτη. Στις εκδηλώσεις του δήμου μας. Της αρέσει το θέατρο έχει ξαναδει γούρλωσε τα μάτια και δεν έβγαλε άχνα!

μαλισταααααααααααααααα!!!!:rolleyes::rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω σημερα ετρωγα πανακοτα με σιροπι σοκολατα και της εδωσα να γλυψει το δαχτυλο μου.τρελαθηκε το καιμενο.μου βουτιξε το δαχτυλο και δεν το αφηνε!!!!!ειχε γουρλωσει τα ματια και αφου πηρα το δαχτυλο συνεχισε να γλυφετε!!!!!!ειδες?απο τωρα φαινετε ποια θαειναι κουλτουργιαρα και ποια κοιλιοδουλη!!!!!!!!!!!!!

το βρακι σου αναποδα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: και τι καταλαβε????

Λες και περίμενα καμμιά σοβαρή απάντηση από σένα :rolleyes:

το μεταξωτό ή το βαμβακερό???? αααα το βρήκα! να βάλω τις βράκες που φόραγα στο μαιευτήριο???? :tongue: :tongue: :tongue:

Σε πληροφορώ της αρέσει το θέατρο. . επίσης της αρέσουν τα βιβλία αμέέέέέέ... και έχουμε και δοντάκια.. και μου βάζει και χέρι όταν δεν της αρέσει κάτι..

κι εγώ την έχω ψωνίσει... :mrgreen::mrgreen:

πού είσαι βρε χαμένο. δεν μιλήσαμε και καθόλου και έχω πάθει σύνδρομο Αθηνοστέρησης

U6Vip2.png

Είπα να μπω να δω τις φιλεναδίτσες μου, τι λένε για τα μπεμπάκια τους , για τα δοντάκια τους, για τα μεμέ τους που είναι όλη την ώρα έξω και τι βλέπω............???????????????:confused::confused::confused:

Τη κυρά Ελπίδα να μας κάνει περιχαρής την ανακοίνωση πως έκανε ντόην ντόην χθες, αφού ξεσκίστηκε πρώτα στο φαί!!!!Μαρήηηηηηηηηηηηηηη, γι'αυτό σας αφήσαμε εδώ τις μανάδες??????...για να λέτε τέτοια πράγματα???...αυτά είναι για να τα λέμε εμείς!!!!!

Ελπιδάκι μου, σε πειράζω.....χαίρομαι που είσα καλά!!!...Θα πιούμε καφεδάκι σύντομα, I swear...!!!:D:D

Γιατι μαρηηηηηηηηηηηηηηη Μπιφτεκο και εμεις οι μανες δεν εχουμε ψυχη????:mad::mad::tongue::D

ααααααααααααααααααα ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!

Πώς θα γίνει? Θέλω κι εγώ να την δω.. :D :D

εγκώ προσωπικά χθες πάρκαρα την μικρή από το πρωί στην μάνα μου, πήρα το αγοράκι μου και βολτάραμε στα βουνά μέσα στο πρασινο και τις όμορφες μυρωδιές μετα την βροχή, είδαμε ελάφια, χαζέψαμε την θέα, ξεκοιλιαστήκαμε σε χασαποταβέρνα, γυρίσαμε 4 στο σπίτι, κάναμε ντουζ, ξεραθήκαμε στον ύπνο, ξυπνήσαμε, κάναμε ένα ποτ πουρί από ντοην ντοην να τα θυμηθούμε (:oops:) και πήγαμε κατά τις 7.30 να πάρουμε το παιδί μας.....

αυτά!!! ζήλεψε καμμιά σας???? :tongue: :tongue: :tongue:

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΣΚΑΣΑΝΕ ΜΥΤΗ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΩ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

:D:D:D:DΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ποτιστηκε το χωραφι!!!!!:tongue::tongue::cool:

Αντεεεεεεεεεε βγαλατε δοντακια????

εμεις τιποτα ακομη!!!:confused::confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...