Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θελεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:
με τετοια που λες θες και τα μεμε μου?οχι αγαπη μου.αν δεν δειξεις καλη διαγωγη θα το σκεφτω πολυ.:tongue:

που ειναι οι υπολοιπες?

που ειναι οεο???:rolleyes:λες να κανουν ντοην ντοην???:rolleyes::cool:

με τετοια που λες θες και τα μεμε μου?οχι αγαπη μου.αν δεν δειξεις καλη διαγωγη θα το σκεφτω πολυ.:tongue:

:mad::mad::mad:ααααααααααααααααααα δεν θα σε παρακαλαω κιολας!!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι παω να απλωσω ενα πλυντηριο του μικρου εννοειται και παω να κανω νανι γιατι λυπαμαι απο το πρωι και εχω κουραστει πολυ!!!

καληνυχτα!!!

καληνυχτα αθηνουλα.φιλακια.

αθηνα ερωτηση.τι φορατε το βραδυ?του εβαλες χειμωνιατικο η ακομη?γμτ.τη μερα κανει ζεστη αλλα το βραδυ εχει ψυχρανει ο καιρος.

οχι δεν του φοραω μακριμανικο γιατι 2 φορες που του εβαλα ιδρωσε πολυ!!!

του φοραω κοντομανικο, παντελονακι και καλτσακια και κοιμαται μια χαρα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Και μεχρι να δεις το μηνυμα και εαν εισαι ακομη εδω εγω θα σας πω το εκπληκτικο νεο!!!

ΕΙΔΑ ΤΗ ΝΥΦΗ ΜΟΥ!!!!!!:lol::lol::lol:

Ειναι πολυ ομορφη εχει κατι χειλακιααααααααααα και κατι μαγουλακιααααααααααααα για τσιμπημα!!!:lol::lol::lol:

Και δεν τα λεω ετσι για να τα πω αλλα εχουμε μια τρομερη κοπελα!!!:lol::lol:

ααααααααααααααααααα ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!

Πώς θα γίνει? Θέλω κι εγώ να την δω.. :D :D

που ειναι οι υπολοιπες?

εγκώ προσωπικά χθες πάρκαρα την μικρή από το πρωί στην μάνα μου, πήρα το αγοράκι μου και βολτάραμε στα βουνά μέσα στο πρασινο και τις όμορφες μυρωδιές μετα την βροχή, είδαμε ελάφια, χαζέψαμε την θέα, ξεκοιλιαστήκαμε σε χασαποταβέρνα, γυρίσαμε 4 στο σπίτι, κάναμε ντουζ, ξεραθήκαμε στον ύπνο, ξυπνήσαμε, κάναμε ένα ποτ πουρί από ντοην ντοην να τα θυμηθούμε (:oops:) και πήγαμε κατά τις 7.30 να πάρουμε το παιδί μας.....

αυτά!!! ζήλεψε καμμιά σας???? :tongue: :tongue: :tongue:

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΣΚΑΣΑΝΕ ΜΥΤΗ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΩ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ααααααααααααααααααα ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!

Πώς θα γίνει? Θέλω κι εγώ να την δω.. :D :D

εγκώ προσωπικά χθες πάρκαρα την μικρή από το πρωί στην μάνα μου, πήρα το αγοράκι μου και βολτάραμε στα βουνά μέσα στο πρασινο και τις όμορφες μυρωδιές μετα την βροχή, είδαμε ελάφια, χαζέψαμε την θέα, ξεκοιλιαστήκαμε σε χασαποταβέρνα, γυρίσαμε 4 στο σπίτι, κάναμε ντουζ, ξεραθήκαμε στον ύπνο, ξυπνήσαμε, κάναμε ένα ποτ πουρί από ντοην ντοην να τα θυμηθούμε (:oops:) και πήγαμε κατά τις 7.30 να πάρουμε το παιδί μας.....

αυτά!!! ζήλεψε καμμιά σας???? :tongue: :tongue: :tongue:

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΣΚΑΣΑΝΕ ΜΥΤΗ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΩ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Είπα να μπω να δω τις φιλεναδίτσες μου, τι λένε για τα μπεμπάκια τους , για τα δοντάκια τους, για τα μεμέ τους που είναι όλη την ώρα έξω και τι βλέπω............???????????????:confused::confused::confused:

Τη κυρά Ελπίδα να μας κάνει περιχαρής την ανακοίνωση πως έκανε ντόην ντόην χθες, αφού ξεσκίστηκε πρώτα στο φαί!!!!Μαρήηηηηηηηηηηηηηη, γι'αυτό σας αφήσαμε εδώ τις μανάδες??????...για να λέτε τέτοια πράγματα???...αυτά είναι για να τα λέμε εμείς!!!!!

Ελπιδάκι μου, σε πειράζω.....χαίρομαι που είσα καλά!!!...Θα πιούμε καφεδάκι σύντομα, I swear...!!!:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

να μαι κι εγω!!!!δοντακια ακουω.και πρασινο και ελαφακια και μυρωδια βροχης.......αλλα θα προτιμησω τη χασαποταβερνα!!!!!!!!!!!!!το ντοινγκ ντοινγκ τι ειπαμε οτι ειναι?να σκεφτω να σκεφτω.......μμμμμμμδεν παει το μυαλο μου.:?ναντιμοροκι καλα?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...