Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εχω παρει το bosh και το αγορασαμε 750?....χωραει 8 κιλα ρουχα και ειναι στο μεγεθος του πληντυριου....απο ρευμα καιει,αλλα οχι υπερβολικα

Οριστε κυρια μου σου απαντησε σε ολες τις αδιακριτες ερωτησεις το Χαπακι!!!

ευχαριστωωωωωω να πεις!!:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι γεννησε το κοριτσακι μας και εγω εγιαν ΠΕΘΕΡΑ!!!:D:D:D

Καλη ομως οχι σαν μερικες μερικες!!!

ειχε μπει εαν θυμαμαι καλα πριν 1 εβδομαδα αλλα απο τοτε αφαντη!!!

μμμμ για να δούμε διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.... :tongue: :tongue: :tongue:

αλλά έννοια σου θα σ έχω απο κοντά :mrgreen:

Η Poppins βρε ξεχασιάραααααα

:oops::oops: μπήκε μια δόση την περασμένη εβδομάδα, μας είπε τα νέα της (όλα καλά με το αγοράκι της, το βάφτισε κιόλας) αλλά δεν ξαναμπήκε. :cry:

εχω παρει το bosh και το αγορασαμε 750?....χωραει 8 κιλα ρουχα και ειναι στο μεγεθος του πληντυριου....απο ρευμα καιει,αλλα οχι υπερβολικα

:shock::shock::shock::shock: ακριβό!!!!!

Η Ποππιδου καλε το ξεχασες????μαλλον γερασες!!!!:tongue::tongue::tongue:

κάνω πως δεν το είδα.... και ελπίζω να μην το δει και κάποια άλλη ψυχή αν μπει.. :mrgreen::mrgreen:

U6Vip2.png

Νομιζω οτι πρεπει να κοψω την πολυ παρεα μαζι σου γιατι κολλησα!!!:tongue::tongue::tongue:

αληθεια η Γλυκουλα που ειναι σημερα??

ναι μαρρρρρήήήή είχες ανάγκη να κολήσεις απο μενα.. α καλό !!! :lol::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

μμμμ για να δούμε διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.... :tongue: :tongue: :tongue:

αλλά έννοια σου θα σ έχω απο κοντά :mrgreen:

:oops::oops: μπήκε μια δόση την περασμένη εβδομάδα, μας είπε τα νέα της (όλα καλά με το αγοράκι της, το βάφτισε κιόλας) αλλά δεν ξαναμπήκε. :cry:

:shock::shock::shock::shock: ακριβό!!!!!

κάνω πως δεν το είδα.... και ελπίζω να μην το δει και κάποια άλλη ψυχή αν μπει.. :mrgreen::mrgreen:

Αμφιβαλεις??????:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

εγω κυρια μου θα γινω πολυ καλη πεθερα γιατι επεσα σε σκυλα εγω καταλαβες??:mad::mad::tongue:

πηρε και η αδερφη μου θα την ρωτησω να σου πω!!!

μμμμμμμμμμμμ και τι θα μου κανει η αλλη ψυχη??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αμφιβαλεις??????:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

εγω κυρια μου θα γινω πολυ καλη πεθερα γιατι επεσα σε σκυλα εγω καταλαβες??:mad::mad::tongue:

πηρε και η αδερφη μου θα την ρωτησω να σου πω!!!

μμμμμμμμμμμμ και τι θα μου κανει η αλλη ψυχη??

τί πήρε η αδερφή σου ??? πεθερά???? :lol::lol::lol:

εσένα τίποτα.. εμένα θα αρχίσει πάλι στο δούλεμα για την ηλικία μου....25 χρονών κοριτσάκι και μ έχετε πάρει όλες στο ψιλό :rolleyes: ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ????

U6Vip2.png

ναι μαρρρρρήήήή είχες ανάγκη να κολήσεις απο μενα.. α καλό !!! :lol::lol:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: καλα δεν ντρεπεσαι??εγω στομα εχω και μιλια δεν εχω!!!

εσυ τα κανεις ολα και με λες γλωσσουουουουουουουου???:mad::mad:

δεν σε αγαπαω και δεν θα σου μιαλω για τα επομενα 3 ολοκληρα λεπτα!!!!

χμμμμμμμμμμμμμμμ για να μαθεις!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

τί πήρε η αδερφή σου ??? πεθερά???? :lol::lol::lol:

εσένα τίποτα.. εμένα θα αρχίσει πάλι στο δούλεμα για την ηλικία μου....25 χρονών κοριτσάκι και μ έχετε πάρει όλες στο ψιλό :rolleyes: ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ????

:D:D:D:D τακ ποτ ειχε και αυτη αστα να πανε!!!!

ελα ντε γιατι αραγε??:tongue:

Χαπάκι να σου ζήσει το ζουζούνι σου!!!!! Νομίζω ότι δεν σου έχω ευχηθεί...(κι ύστερα λέω για το καμηλοπαρδαλάκι)

Σε συγχωρουμε ειχες να μπεις καιρο!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...