Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλημερα κοριτσουδια.....:D:D:D

Καρπουζάκι μου..ουουουο...τι κανεις γλυκό μου?..εσυ πότε δεν την περιμένεις?...Βλέπω όλες οι αφουσκωτες μαζευτήκαμε πρωι πρωι....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καρπουζάκι μου..ουουουο...τι κανεις γλυκό μου?..εσυ πότε δεν την περιμένεις?...Βλέπω όλες οι αφουσκωτες μαζευτήκαμε πρωι πρωι....

α γιωργιτσα εγω αργω....δεν περιμενω 31/12...λες με το που θα τελειωσει αυτο το ρημαδι το 2009 να δω φως??? ποιος ξερει:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

α γιωργιτσα εγω αργω....δεν περιμενω 31/12...λες με το που θα τελειωσει αυτο το ρημαδι το 2009 να δω φως??? ποιος ξερει:rolleyes:

Πωπω..πολύ καλο...το νέο έτος μου φαίνεται θα σου φέρει το καλύτερο δώρο.....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα καρπουζίτσα!!!

Τζορτζάκο μου, δεν απογοητεύομαι....Αντέχω ακόμα...:D

Ο Θεούλης ξέρει πότε και ΑΝ θα το στείλει. Όσο και να σκάω εγώ, αυτό θα έρθει όταν πρέπει. Οπότε...ψηλά το κεφάλι...!!!:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα καρπουζίτσα!!!

Ο Θεούλης ξέρει πότε και ΑΝ θα το στείλει. Όσο και να σκάω εγώ, αυτό θα έρθει όταν πρέπει. Οπότε...ψηλά το κεφάλι...!!!:D:D

σωστηηηηη:-P

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Πωπω..πολύ καλο...το νέο έτος μου φαίνεται θα σου φέρει το καλύτερο δώρο.....

αχ τι ωραιο το πραγματακι αυτο απο κατω!! (δεν θυμαμαι πως το λενε οπως καταλαβες!) γιατι χωρις εσενα δε μπορω, μια μερα τη ζωη μου να σκεφτω, γιατι χωρις εσενα δεν υπαρχω ουτε λεπτοοοοοοο...λαλαλλα λαλα λαα:lol:

211442lg20recj1j.gif

Καλημέρα καρπουζίτσα!!!

Τωρα τα λες τέλεια...θα έρθει όταν είναι η καταλληλη στιγμη...το σιγουρο είναι οτι θα έρθει....

αχ τι ωραιο το πραγματακι αυτο απο κατω!! (δεν θυμαμαι πως το λενε οπως καταλαβες!) γιατι χωρις εσενα δε μπορω, μια μερα τη ζωη μου να σκεφτω, γιατι χωρις εσενα δεν υπαρχω ουτε λεπτοοοοοοο...λαλαλλα λαλα λαα:lol:

Κεφάτι σε βλέπω πρωι πρωι και μου αρέσεις καρπουζάκι μου...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μου τα έσουρε κι ο άντρας μου "τι αγχώνεσαι?", μου λέει, "όσο και να σκας, όταν θέλει θα το στείλει ο Θεός". Τι να πω?....Δίκιο έχει.

μπραβο νεε μου!! (θα του λεγα αν τον εβλεπα):lol:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Μου τα έσουρε κι ο άντρας μου "τι αγχώνεσαι?", μου λέει, "όσο και να σκας, όταν θέλει θα το στείλει ο Θεός". Τι να πω?....Δίκιο έχει.

Πολυ δίκιο έχει γλύκα μου...βέβαια σε καταλαβαίνω γιατι και εγώ αγχώνομαι...αλλα καλο θα ήταν να μην το δείχνεις ούτε στον άντρα σου....πιστευω πως τους αγχώνουμε και αυτούς και δεν τους κάνει καλο...απο δω και πέρα Χ Α Λ Α Ρ Α......

Εγω τι να πω που τρωω φρίκες...λέω άχ μακάρι να μου έρθει το μωράκι ...και μόλις σκέφτομαι ότι μπορει και να είμαι λέω...λες να μου συμβεί κατι άσχημο και τριτη φορά και παθαίνω πανικό...γι αυτο και αποφευγω να το σκεφτομαι...ειπαμε κοιταμε μπροστα και ειμαστε θετικές:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερα ξανα κοριτσια

και εγω αυτον τον μηνα απογοητευτηκα πολυ..εκλαιγα στο γραφειο σαν τρελη! τωρα ομως αναπτερωθηκα παλι :)

Τρελοκόριτσο καλημέρα...το βρήκες βλέπω το καφέ.....είπαμε όχι στεναγχωριες.....

Ναι κοριτσάκια μου, δε λέει να αγχωνομαστε...άλλωστε εγώ το εχω ξεπερασει αυτο...τόσος καιρος πια...

Βαρεθηκα να αγχωνομαι!! :lol:

Ετσι μ' αρέσεις...:D:D:D

Μικρο επειδη εμείς δεν τα έχουμε πει...πόσο καιρο προσπαθεις?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Πολυ δίκιο έχει γλύκα μου...βέβαια σε καταλαβαίνω γιατι και εγώ αγχώνομαι...αλλα καλο θα ήταν να μην το δείχνεις ούτε στον άντρα σου....πιστευω πως τους αγχώνουμε και αυτούς και δεν τους κάνει καλο...απο δω και πέρα Χ Α Λ Α Ρ Α......

Εγω τι να πω που τρωω φρίκες...λέω άχ μακάρι να μου έρθει το μωράκι ...και μόλις σκέφτομαι ότι μπορει και να είμαι λέω...λες να μου συμβεί κατι άσχημο και τριτη φορά και παθαίνω πανικό...γι αυτο και αποφευγω να το σκεφτομαι...ειπαμε κοιταμε μπροστα και ειμαστε θετικές:D

αχ κι εγω μια απο τα ιδια....εκει στα καλα καθουμενα που ειμαι μια χαρα σκεφτομαι αντε και μενω εγκυος μετα αν ξαναγινει το ιδιο?? αστα οποτε λεω μη το σκεφτεσαι μπας και βγαλω ακρη!!:lol:

211442lg20recj1j.gif

Τρελοκόριτσο καλημέρα...το βρήκες βλέπω το καφέ.....είπαμε όχι στεναγχωριες.....

Ετσι μ' αρέσεις...:D:D:D

Μικρο επειδη εμείς δεν τα έχουμε πει...πόσο καιρο προσπαθεις?

το βρηκα αλλα δυσκολα σας πετυχαινω :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...