Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αθηνουλα ειναι αδεια:?.αστα να πανε.θα ζησεις το δραμα μαζι μου.μεμε γιοκ!!!!!!!!

:cry::cry::cry::cry::cry: κλιμα κλιμα κλιμα!!!και για μενα αλλα και για την μπουμπου!!:cry:

ναι αθηνα το πετυχες.αποψε αυτο ακριβως ειχα σκοπο να κανω....:( καλα ρε με δουλευεις?αυτο με μαρανε οπως ειμαι αποψε.:?

Μα γιατι θα ειναι μια ευχαριστη νοτα μετα απο μια σκατα μερα!!

μισο να απλωσω το καροτσι και ερχομαι!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:cry::cry::cry::cry::cry: κλιμα κλιμα κλιμα!!!και για μενα αλλα και για την μπουμπου!!:cry:

Μα γιατι θα ειναι μια ευχαριστη νοτα μετα απο μια σκατα μερα!!

τι εννοεις να απλωσω το καροτσι?

οχι ονοματα δεν λεμε ποτε εμεις ειμαστε καλα κοριτσια!!:rolleyes:

ολα οκ τωρα μιλησαμε το μεσημερι και ειπε θα τους βαλει ολους στη θεση τους!!!:D:D:D

έέέέέέέέέέέέτσιιιιιιιιιι!!!!!!!!!! :D

αθηνουλα ειναι αδεια:?.αστα να πανε.θα ζησεις το δραμα μαζι μου.μεμε γιοκ!!!!!!!!

μην στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου, δεν πειράζει. μια χαρά είναι η μπεμπούλα σου. όσο έχεις για όσο καιρό έχεις. καλό είναι και αυτό.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

εδω και 2 μερες εβγαζε σαπουναδα το σηφονι στο μεγαλο μπανιο.δεν ειναι τιποτα μου λεει η μανα μου.θα ερθω να σου το ξεβουλωσω εγω.ριχνουμε το ξεβουλωτικο βουλωνουμε τη μπανιερα τη γεμιζουμε νερο 3-4 δαχτυλα και περιμεναμε να περασει το τεταρτο να ανοιξουμε τη μπανιερα ν φυγει το νερο με φορα να ξεβουλωσει το σιφονι.με το που πεφτει με φορα το νερο φουσκωνει το σιφονι και φγαινουν ολα τα νερα στο πατωμα.σκεψου οτι ολο το σαπιτι εχει κλιση προς το μπαλκονι οπωτε μεχρι να φερουμε πανια το νερο ειχε βγει στο διαδρομο και εφευγε προς το σαλονι.εντομεταξυ να γκρινιαζει η μικρη να εχω νευρα εγω να μη σταματαει το νερο.ε κατα το μεσημερι τα τελειωσαμε ολα οκ.βαζω το παιδι για υπνο και βαζω και ενα πλυντηριο.ξυπναει το παιδι παω να της αλλαξω πανα και τι βλεπω?στο διαδρομο γεματο νερα να τρεχουνε προς το σαλονι.παθαινω σοκ αφηνω το παιδι πανω στην αλλαξιερα χωρις πανα παιρνω τη μανα μου τηλ.και ριχνω πετσετες κατω μη φυγουν τα νερα πιο περα.γυριζω στο παιδι το οποιο ειχε κατουρισει ολη την αλλαξιερα και το πατωμα:shock:.της φοραω πανα στα γρηγορα την παραταω στο κρεβατι της κλαμα να δεις.αρχιζω να μαζευω τα νερα απο το μπανιο το παιδι να ουρλιαζει αστα να πανε.τρελλαθηκα.ητθε η μανα μου αρχισαμε μαζι να μαζευουμε νερα.τελικα ειχε φυγει η σωλινα του πλυντηριου και ολα τα νερα ετρεχαν παντου!!!!!!!!!!

τι επαθες βρε κοριτσακι μου...πω...πω...κατι τετοια εμενα με σαλταρουν

76IGp3.png

Σας εχω νεα μιλησα με τη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!

Μιλαει και λιωνει!:D:D:D

εχει παθει πλακα με τη μικρη της ειναι πολυ καλα και οι δυο τα υπολοιπα θα μας τα πει οταν γυρισει με το καλο στο σπιτι!!

δεν μιλησαμε και πολυ γιατι ειχε κοσμο!!!

ε μα τί θα κάνει.. δεν θα λιώνει???? μπράβο το κορίτσι μας!

το καταλαβαις οτι θα υπαρχει και επονενο?ειπα να μην το πω.:shock:

εεεε καλά τώρα.. στην π....να π......νιές????

:shock: :shock: :shock: αυτό θέλω να το δώ.. μόνο εσύ θα έκανες κάτι τέτοιο... :tongue:

U6Vip2.png

εγω αρμεχτηκα....παω να βαλω και τα ρουχα στο στεγνωτηριο και ερχομαι

θέλω κι εγώ στεγνωτήριο...

Χαπάκι, μια αδιάκριτη ερώτηση αν μου επιτρέπεις.. τί μάρκα είναι και πόσο το πήρατε? τί μέγεθος έχει? καίει πολύ ρεύμα?

.. ε καλά μερικές αδιάκριτες ερωτήσεις .... :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ε μα τί θα κάνει.. δεν θα λιώνει???? μπράβο το κορίτσι μας!

εεεε καλά τώρα.. στην π....να π......νιές????

:shock: :shock: :shock: αυτό θέλω να το δώ.. μόνο εσύ θα έκανες κάτι τέτοιο... :tongue:

ελαααααα ντε το εκανα μαρηηηηηηη τα επλυνα ολα δεν ξερω απο που περασε η βρωμιαρα η τερεζαααα!!!:mad::mad::mad::mad:

προσεχε πως μιλας γιατι ουτε αυριο θα εχει μεμε.αντε τωρα.τιμωρια!!!!

:cry::cry::cry::cry: ολο με μαλωνεις σημερα!!:confused::confused:

έέέέέέέέέέέέτσιιιιιιιιιι!!!!!!!!!! :D

μην στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου, δεν πειράζει. μια χαρά είναι η μπεμπούλα σου. όσο έχεις για όσο καιρό έχεις. καλό είναι και αυτό.

εεεεεεεεεεεεεεεεε δεν τους χρειαζεται????μεχρι που εβαλε τα κλαματα αυτο σου λεω μονο!!!

νευριαζω γιατι δεν εχουμε τσακωθει ποτε σαν ζευγαρι για κατι δικο μας!!1

3 φορες στα 13 χρονια που ειμαστε μαζι μονο για 3ους και αυτο ειναι που τον πειραξε περισσοτερο και ουσιαστικα σημερα δεν τσακωθηκαμε απλα εγω ημουνα θυμωμενη απο προχθες και εβραζα!!!:mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

θέλω κι εγώ στεγνωτήριο...

Χαπάκι, μια αδιάκριτη ερώτηση αν μου επιτρέπεις.. τί μάρκα είναι και πόσο το πήρατε? τί μέγεθος έχει? καίει πολύ ρεύμα?

.. ε καλά μερικές αδιάκριτες ερωτήσεις .... :tongue:

μονο μερικες Χαπακι!!!μου αρεσει που λες μια και εκανες 4!!!!!:tongue:

εγω αρμεχτηκα....παω να βαλω και τα ρουχα στο στεγνωτηριο και ερχομαι

:shock::shock::shock::shock::shock: και δεν ειπες τιποτα????:mad::mad::mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ελαααααα ντε το εκανα μαρηηηηηηη τα επλυνα ολα δεν ξερω απο που περασε η βρωμιαρα η τερεζαααα!!!:mad::mad::mad::mad:

:cry::cry::cry::cry: ολο με μαλωνεις σημερα!!:confused::confused:

εεεεεεεεεεεεεεεεε δεν τους χρειαζεται????μεχρι που εβαλε τα κλαματα αυτο σου λεω μονο!!!

νευριαζω γιατι δεν εχουμε τσακωθει ποτε σαν ζευγαρι για κατι δικο μας!!1

3 φορες στα 13 χρονια που ειμαστε μαζι μονο για 3ους και αυτο ειναι που τον πειραξε περισσοτερο και ουσιαστικα σημερα δεν τσακωθηκαμε απλα εγω ημουνα θυμωμενη απο προχθες και εβραζα!!!:mad::mad:

πω πω τα κατάφερες όλα τελικά σήμερα μονοκοπανιάς? σε λυπήθηκα σήμερα.

Αθηνά είναι πολύ καλό το παλικάρι σου. τί να σου πώ είναι από τους ανθρώπους που τους γνωρίζεις και νιώθεις την καλή τους αύρα αμέσως βρε παιδί μου. Φτου φτου φτου σας..

U6Vip2.png

κοριτσια ουουουουουουουουυουου που πηγατε ολες????:(

Η Νικελ που χαθηκε βρε κοριτσια???μπηκε και ευχηθηκε στη συμπεθερα μου αλλα εμας μας ξεχασε γιατι?:(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...