Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:evil::evil::evil::evil::evil::evil: και εγω τα ιδιαααααααααααααααα!!

μα τι παθαμε ολες???μας πειραξε ο καιρος?????:(:(:(

εσένα δεν σε φοβάμαι.. δίνεις μπούφλες και μόνη σου :tongue: :tongue:

Τι παρλαπίπα είσαι εσύ???...Γλυστρίδα έφαγες??:tongue::tongue::tongue:

κόλλησε από κάποια άλλη.. ονόματα να μην λέμε.... :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω και 2 μερες εβγαζε σαπουναδα το σηφονι στο μεγαλο μπανιο.δεν ειναι τιποτα μου λεει η μανα μου.θα ερθω να σου το ξεβουλωσω εγω.ριχνουμε το ξεβουλωτικο βουλωνουμε τη μπανιερα τη γεμιζουμε νερο 3-4 δαχτυλα και περιμεναμε να περασει το τεταρτο να ανοιξουμε τη μπανιερα ν φυγει το νερο με φορα να ξεβουλωσει το σιφονι.με το που πεφτει με φορα το νερο φουσκωνει το σιφονι και φγαινουν ολα τα νερα στο πατωμα.σκεψου οτι ολο το σαπιτι εχει κλιση προς το μπαλκονι οπωτε μεχρι να φερουμε πανια το νερο ειχε βγει στο διαδρομο και εφευγε προς το σαλονι.εντομεταξυ να γκρινιαζει η μικρη να εχω νευρα εγω να μη σταματαει το νερο.ε κατα το μεσημερι τα τελειωσαμε ολα οκ.βαζω το παιδι για υπνο και βαζω και ενα πλυντηριο.ξυπναει το παιδι παω να της αλλαξω πανα και τι βλεπω?στο διαδρομο γεματο νερα να τρεχουνε προς το σαλονι.παθαινω σοκ αφηνω το παιδι πανω στην αλλαξιερα χωρις πανα παιρνω τη μανα μου τηλ.και ριχνω πετσετες κατω μη φυγουν τα νερα πιο περα.γυριζω στο παιδι το οποιο ειχε κατουρισει ολη την αλλαξιερα και το πατωμα:shock:.της φοραω πανα στα γρηγορα την παραταω στο κρεβατι της κλαμα να δεις.αρχιζω να μαζευω τα νερα απο το μπανιο το παιδι να ουρλιαζει αστα να πανε.τρελλαθηκα.ητθε η μανα μου αρχισαμε μαζι να μαζευουμε νερα.τελικα ειχε φυγει η σωλινα του πλυντηριου και ολα τα νερα ετρεχαν παντου!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock: πωωωωωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωω γκαντεμιααααααααα τωρα ειναι ολα καλα??

να μαι κι εγώ.. άργησα? δεν άργησα ε?

οσι οσι οσι δεν αργησες!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κοριτσιαααααα!!!!ουουουουουου.
ουουουου..................τι κανετε?

ουουουουουουουουουυουουουου ..... σας πέρασα :cool:

εσεις που εισαστε μανουλες μπορειτε να μου πειτε γιατι το μωρο μου εχει γινει τοσο γκρινιαρικο?

ελινακι μου εστειλαν το θηλαστρο περιμενω να μου το φερει η μεταφορικη αυριο(το ευχομαι δλδ,μηντο φερουν δευτερα)

όταν βρω απάντηση για την δικιά μου θα σου πώ και σένα :|

U6Vip2.png

εδω και 2 μερες εβγαζε σαπουναδα το σηφονι στο μεγαλο μπανιο.δεν ειναι τιποτα μου λεει η μανα μου.θα ερθω να σου το ξεβουλωσω εγω.ριχνουμε το ξεβουλωτικο βουλωνουμε τη μπανιερα τη γεμιζουμε νερο 3-4 δαχτυλα και περιμεναμε να περασει το τεταρτο να ανοιξουμε τη μπανιερα ν φυγει το νερο με φορα να ξεβουλωσει το σιφονι.με το που πεφτει με φορα το νερο φουσκωνει το σιφονι και φγαινουν ολα τα νερα στο πατωμα.σκεψου οτι ολο το σαπιτι εχει κλιση προς το μπαλκονι οπωτε μεχρι να φερουμε πανια το νερο ειχε βγει στο διαδρομο και εφευγε προς το σαλονι.εντομεταξυ να γκρινιαζει η μικρη να εχω νευρα εγω να μη σταματαει το νερο.ε κατα το μεσημερι τα τελειωσαμε ολα οκ.βαζω το παιδι για υπνο και βαζω και ενα πλυντηριο.ξυπναει το παιδι παω να της αλλαξω πανα και τι βλεπω?στο διαδρομο γεματο νερα να τρεχουνε προς το σαλονι.παθαινω σοκ αφηνω το παιδι πανω στην αλλαξιερα χωρις πανα παιρνω τη μανα μου τηλ.και ριχνω πετσετες κατω μη φυγουν τα νερα πιο περα.γυριζω στο παιδι το οποιο ειχε κατουρισει ολη την αλλαξιερα και το πατωμα:shock:.της φοραω πανα στα γρηγορα την παραταω στο κρεβατι της κλαμα να δεις.αρχιζω να μαζευω τα νερα απο το μπανιο το παιδι να ουρλιαζει αστα να πανε.τρελλαθηκα.ητθε η μανα μου αρχισαμε μαζι να μαζευουμε νερα.τελικα ειχε φυγει η σωλινα του πλυντηριου και ολα τα νερα ετρεχαν παντου!!!!!!!!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: τρα γω δί α!!!!!!!!

έκτοτε? φωνάξατε υδραυλικό?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

παιδια σαλταρα.μεχρι να τα τελειωσουμε ολα αυτα καθαρισα και τα κατουρα και την αλλαξιερα.εφτιαξε η μανα μου το σωληνα εβαλα ξανα το παλιο πλυντηριο να τελειωσει το αλπωσα εβαλα και τα κατουριμενα ταισα το παιδι απλωσα και το δευτερο πλυντηριο.κι αυτο το ατιμο να μη σταματαει τη γκρινια.μολις την κοιμησα και εκανα κι ενα μπανακι γιατι βρωμαγα βγηκα στο μπαλκονι και μη με βρισετε εκανα 2 τσιγαρα να συνελθω.το ξερω οτι θηλαζω και δεν κανει αλλα δεν αντεχα.εντο μεταξυ παλι εχω ωορηξια παλι δεν εχω γαλα:mad:ΑΥΤΑ

:shock::shock::shock::shock: αμααν εσενα σε φοβαμαι αποψε!!!θα προσεχω τι λεω!!!

ωορηξια εεεεεεεεεεεεε!!!!προσεχεεεεεεεεεεεεεεε!!!γιατι σημερα με τοσοοοοο γ.........σι που εφαγε μπορει να σου κατσει κανενα νινι παλι!!:tongue::tongue::tongue:

Ωρε όλες μαζί!!!!!

τί έχετε τσούπρες μου? για πείτε στην θεία Ελπίδα ποιός σας πείραξε να αρχίσει να μοιράζει μπούφλες !!!! :mad:

Εγω σου ειπαααααααα!!!;)

εσένα δεν σε φοβάμαι.. δίνεις μπούφλες και μόνη σου :tongue: :tongue:

κόλλησε από κάποια άλλη.. ονόματα να μην λέμε.... :tongue: :tongue:

οχι ονοματα δεν λεμε ποτε εμεις ειμαστε καλα κοριτσια!!:rolleyes:

ολα οκ τωρα μιλησαμε το μεσημερι και ειπε θα τους βαλει ολους στη θεση τους!!!:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τωρα εκτος απο μενα που ειμαι κουρελι ολα ειναι οκ.

Δηλαδη αποψε δεν εχει μεμε???:(:(:(

μα εγω εχω τοσες μερες να τα δω και να ακουσω το θηλαστρο σνιφφφφφφφ δεν με λυπασαι??:tongue::tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

παιδια σαλταρα.μεχρι να τα τελειωσουμε ολα αυτα καθαρισα και τα κατουρα και την αλλαξιερα.εφτιαξε η μανα μου το σωληνα εβαλα ξανα το παλιο πλυντηριο να τελειωσει το αλπωσα εβαλα και τα κατουριμενα ταισα το παιδι απλωσα και το δευτερο πλυντηριο.κι αυτο το ατιμο να μη σταματαει τη γκρινια.μολις την κοιμησα και εκανα κι ενα μπανακι γιατι βρωμαγα βγηκα στο μπαλκονι και μη με βρισετε εκανα 2 τσιγαρα να συνελθω.το ξερω οτι θηλαζω και δεν κανει αλλα δεν αντεχα.εντο μεταξυ παλι εχω ωορηξια παλι δεν εχω γαλα:mad:ΑΥΤΑ

τί λες παιδί μου?????? το επόμενο κάντο στην υγειά μου... πλάκα μου κάνεις? άκου να σε βρίσουμε! εγώ μαζί σου.

U6Vip2.png

Δηλαδη αποψε δεν εχει μεμε???:(:(:(

μα εγω εχω τοσες μερες να τα δω και να ακουσω το θηλαστρο σνιφφφφφφφ δεν με λυπασαι??:tongue::tongue::tongue::tongue:

αθηνουλα ειναι αδεια:?.αστα να πανε.θα ζησεις το δραμα μαζι μου.μεμε γιοκ!!!!!!!!

Σας εχω νεα μιλησα με τη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!

Μιλαει και λιωνει!:D:D:D

εχει παθει πλακα με τη μικρη της ειναι πολυ καλα και οι δυο τα υπολοιπα θα μας τα πει οταν γυρισει με το καλο στο σπιτι!!

δεν μιλησαμε και πολυ γιατι ειχε κοσμο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τί λες παιδί μου?????? το επόμενο κάντο στην υγειά μου... πλάκα μου κάνεις? άκου να σε βρίσουμε! εγώ μαζί σου.
το καταλαβαις οτι θα υπαρχει και επονενο?ειπα να μην το πω.:shock:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...