Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλημέρα...έχω νεύρα:evil:τα έχω πάρει λέμε

:evil::evil::evil::evil::evil::evil: και εγω τα ιδιαααααααααααααααα!!

Καλημέρα ζουμπουλάκι !!!

Άσε κι εγώ σκ@τ@ είμαι αυτές τις μέρες...

Πάρε μια βαθιά ανάσα...:D

μα τι παθαμε ολες???μας πειραξε ο καιρος?????:(:(:(

καλημερα κοριτσακια!!! τι κανετε;;;

εγω παραλιγο να μας καψω πριν λιγο...

κοιτουσα τα νεα σας στο face μπηκα και για τα συγχαρητηρια για τις νεες μπεμποαφηξεις και θα γινοταν μπουρλοτο το σπιτι:evil:

ναντια μου τι κανεις;;;:):):)

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: αμαν μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη το νου σου αλλη φορα!!!τι κανετε κοριτσακι μου το αντρακι σου πως τα παει εισαστε καλα??

Η μικρη που εγινε κοπελα και παει σχολειο πως τα παει???

σε χασαμε περιμενω νεα σου!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:evil::evil::evil::evil::evil::evil: και εγω τα ιδιαααααααααααααααα!!

μα τι παθαμε ολες???μας πειραξε ο καιρος?????:(:(:(

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: αμαν μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη το νου σου αλλη φορα!!!τι κανετε κοριτσακι μου το αντρακι σου πως τα παει εισαστε καλα??

Η μικρη που εγινε κοπελα και παει σχολειο πως τα παει???

σε χασαμε περιμενω νεα σου!!

Τι παρλαπίπα είσαι εσύ???...Γλυστρίδα έφαγες??:tongue::tongue::tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

εσεις που εισαστε μανουλες μπορειτε να μου πειτε γιατι το μωρο μου εχει γινει τοσο γκρινιαρικο?

ελινακι μου εστειλαν το θηλαστρο περιμενω να μου το φερει η μεταφορικη αυριο(το ευχομαι δλδ,μηντο φερουν δευτερα)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αντε να το παρεις να σου λυθουν τα χερια.ασε κι εμενα σημερα την επισαε μια γκρινια.αστα να πανε.γενικα σημερα δεν ειχα χειροτερο.αμα σου πω τι επαθα θα παθεις πλακα.

Αλοχααααααααααααααααααααααααααααα τι κανετε κοριτσακια??

Ελινα σε προλαβα η μπαααααααααααααααααααααα!!!:tongue:

Υπομονη Χαπακι μου μπορει να εχει κολικους!!!:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αντε να το παρεις να σου λυθουν τα χερια.ασε κι εμενα σημερα την επισαε μια γκρινια.αστα να πανε.γενικα σημερα δεν ειχα χειροτερο.αμα σου πω τι επαθα θα παθεις πλακα.

τι?τι?τι?τι?τι? αντε καλε θα μας σκασεις???:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

εδω και 2 μερες εβγαζε σαπουναδα το σηφονι στο μεγαλο μπανιο.δεν ειναι τιποτα μου λεει η μανα μου.θα ερθω να σου το ξεβουλωσω εγω.ριχνουμε το ξεβουλωτικο βουλωνουμε τη μπανιερα τη γεμιζουμε νερο 3-4 δαχτυλα και περιμεναμε να περασει το τεταρτο να ανοιξουμε τη μπανιερα ν φυγει το νερο με φορα να ξεβουλωσει το σιφονι.με το που πεφτει με φορα το νερο φουσκωνει το σιφονι και φγαινουν ολα τα νερα στο πατωμα.σκεψου οτι ολο το σαπιτι εχει κλιση προς το μπαλκονι οπωτε μεχρι να φερουμε πανια το νερο ειχε βγει στο διαδρομο και εφευγε προς το σαλονι.εντομεταξυ να γκρινιαζει η μικρη να εχω νευρα εγω να μη σταματαει το νερο.ε κατα το μεσημερι τα τελειωσαμε ολα οκ.βαζω το παιδι για υπνο και βαζω και ενα πλυντηριο.ξυπναει το παιδι παω να της αλλαξω πανα και τι βλεπω?στο διαδρομο γεματο νερα να τρεχουνε προς το σαλονι.παθαινω σοκ αφηνω το παιδι πανω στην αλλαξιερα χωρις πανα παιρνω τη μανα μου τηλ.και ριχνω πετσετες κατω μη φυγουν τα νερα πιο περα.γυριζω στο παιδι το οποιο ειχε κατουρισει ολη την αλλαξιερα και το πατωμα:shock:.της φοραω πανα στα γρηγορα την παραταω στο κρεβατι της κλαμα να δεις.αρχιζω να μαζευω τα νερα απο το μπανιο το παιδι να ουρλιαζει αστα να πανε.τρελλαθηκα.ητθε η μανα μου αρχισαμε μαζι να μαζευουμε νερα.τελικα ειχε φυγει η σωλινα του πλυντηριου και ολα τα νερα ετρεχαν παντου!!!!!!!!!!

παιδια σαλταρα.μεχρι να τα τελειωσουμε ολα αυτα καθαρισα και τα κατουρα και την αλλαξιερα.εφτιαξε η μανα μου το σωληνα εβαλα ξανα το παλιο πλυντηριο να τελειωσει το αλπωσα εβαλα και τα κατουριμενα ταισα το παιδι απλωσα και το δευτερο πλυντηριο.κι αυτο το ατιμο να μη σταματαει τη γκρινια.μολις την κοιμησα και εκανα κι ενα μπανακι γιατι βρωμαγα βγηκα στο μπαλκονι και μη με βρισετε εκανα 2 τσιγαρα να συνελθω.το ξερω οτι θηλαζω και δεν κανει αλλα δεν αντεχα.εντο μεταξυ παλι εχω ωορηξια παλι δεν εχω γαλα:mad:ΑΥΤΑ

γεια σας!!!πως ειστε?εγω εχω πολλα νευρα και δεν ειμαι καθολου καλα!!!!

ειναι καμμια εδω????

καλημέρα...έχω νεύρα:evil:τα έχω πάρει λέμε
Καλημέρα ζουμπουλάκι !!!

Άσε κι εγώ σκ@τ@ είμαι αυτές τις μέρες...

Πάρε μια βαθιά ανάσα...:D

Ωρε όλες μαζί!!!!!

τί έχετε τσούπρες μου? για πείτε στην θεία Ελπίδα ποιός σας πείραξε να αρχίσει να μοιράζει μπούφλες !!!! :mad:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...