Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

βλεπεις που η μικρη νοιαζεται για την σιλουετα σου????γι αυτο το κανει για ν αδυνατισεις ανωδυνα και να μην το καταλαβεις...

αν κατέβαζε και τα ντεσιμπέλ της τσιρίδας της... θα ήταν ακόμα καλύτερα..

ρε συ γλυκούλα εσένα ο Ευθύμιος σε ταλαιπώρησε με τις κρέμες??? πόσο καιρό του πήρε να συνηθίσει να τρώει?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα η κορη μου για πρωτη φορα ενωσε τα χερακια της επεξεργαζοταν τα δαχτυλα της τα μπερδευαι μεταξυ τους και τους κουβεντιαζε!!!!!επεισης σημερα πρωτη φορα ειδε τη φατσα της στον καθρευτη του ασανσερ!!!!γουρλωσε τα ματια και κοκαλωσε!!!!δεν ειμαι σιγουρη για το τι καταλαβε!!!!

επειδή και μένα έκλαιγε συχνά πυκνά όταν την έβαζα να θηλάσει, παρατήρησα οτι αυτό το έκανε όταν νύσταζε πολύ και ήθελε να κοιμηθεί. αν θες, έχε κάποια φορά έτοιμο γάλα σε μπιμπερό και μόλις βάλει τα κλάματα δοκίμασε να του δώσεις το έτοιμο. αν το κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο μάλλον ο μάγκας είναι κουρασμένος και βαριέται να θηλάσει. Μην νομίζεις είναι κουραστικό και για αυτά να θηλάζουν.

ααα και για να μην παρεξηγηθώ, δεν σου λέω να το κάνεις σύστημα και να του δίνεις συμπλήρωμα, λέω να το κάνεις μια φορά μπας και καταλάβεις γιατί ο μπαγάσας κλαίει...μπορεί να φταίει αυτό που σου λέω

εχεις δικιο σε αυτο που λες,γιατι φυσικα δεν κοιμαται καλα οταν ξυπναει ολη την ωρα...

απλα σκεφτομαι για λιγο καιρο να δοκιμασω να του δινω και τα δυο και στηθος και συμπληρωμα,ωστε να κοιμαται και εκεινος πιο καλα και να ηρεμησει γιατι πραγματικα εχει γινει πολυ νευρικος και πολυ γκρινιαρης

76IGp3.png

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

57 άτομα είναι μόνο τα αδέλφια της πεθεράς μου με τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους...

παναγια μου σοι....και μετα λεω για του αντρα μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μεγαλο σοι βρηκες!!!!χιχιχι....

ναι... ζωή να χουνε.... :D

σημερα η κορη μου για πρωτη φορα ενωσε τα χερακια της επεξεργαζοταν τα δαχτυλα της τα μπερδευαι μεταξυ τους και τους κουβεντιαζε!!!!!επεισης σημερα πρωτη φορα ειδε τη φατσα της στον καθρευτη του ασανσερ!!!!γουρλωσε τα ματια και κοκαλωσε!!!!δεν ειμαι σιγουρη για το τι καταλαβε!!!!

:D :D :D :D καρδούλα μου γλυκιά....

U6Vip2.png

εχεις δικιο σε αυτο που λες,γιατι φυσικα δεν κοιμαται καλα οταν ξυπναει ολη την ωρα...

απλα σκεφτομαι για λιγο καιρο να δοκιμασω να του δινω και τα δυο και στηθος και συμπληρωμα,ωστε να κοιμαται και εκεινος πιο καλα και να ηρεμησει γιατι πραγματικα εχει γινει πολυ νευρικος και πολυ γκρινιαρης

εεε μα βρε κοριτσάκι μου.. τόσο καιρό λες λες λες....

ίντα το λες και δεν το κάμεις????? :lol: :lol:

U6Vip2.png

προς γλυκουλα και ελπιδα.ρε κοριτσια ποτε σταματανε να πεφτουν τα μαλλια γιατι αν παει ετσι δεν θα μου μεινει τριχα.χαπακι εδω και 10 μερες το εχω παθει.λογικα εσενα θα ξεκινησει σε κανενα μηνα.

αν κατέβαζε και τα ντεσιμπέλ της τσιρίδας της... θα ήταν ακόμα καλύτερα..

ρε συ γλυκούλα εσένα ο Ευθύμιος σε ταλαιπώρησε με τις κρέμες??? πόσο καιρό του πήρε να συνηθίσει να τρώει?

οχι καθολου!!!!αντιθετως ειναι το μοναδικο γευμα που δεν με ταλαιπωρει!τις καταβροχθιζει σε χρονο ντετε!!!!και να φανταστεις οτι του αρεσει μονο η κρεμα με τα 7 δημητριακα που εχει γευση μπανανας γιατι τρελλαινεται με την μπανανα και τρωει τουλαχιστον 230!

εσενα δεν την θελει?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

εεε μα βρε κοριτσάκι μου.. τόσο καιρό λες λες λες....

ίντα το λες και δεν το κάμεις????? :lol: :lol:

μηπως να αρχισουμε να τη συμβουλευουμε με μαντιναδες?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

προς γλυκουλα και ελπιδα.ρε κοριτσια ποτε σταματανε να πεφτουν τα μαλλια γιατι αν παει ετσι δεν θα μου μεινει τριχα.χαπακι εδω και 10 μερες το εχω παθει.λογικα εσενα θα ξεκινησει σε κανενα μηνα.

εμενα γλυκεια μου ακομα μου συμβαινει και κανω θεραπεια για να τα δυναμωσω και να σταματησει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

έφτασε 6 μηνών για να πώ κοίτα το παιδί έχει μαλάκι....σου λέει κάτι?

ανοιχτόχρωμη είναι?

οχι καθολου!!!!αντιθετως ειναι το μοναδικο γευμα που δεν με ταλαιπωρει!τις καταβροχθιζει σε χρονο ντετε!!!!και να φανταστεις οτι του αρεσει μονο η κρεμα με τα 7 δημητριακα που εχει γευση μπανανας γιατι τρελλαινεται με την μπανανα και τρωει τουλαχιστον 230!

εσενα δεν την θελει?

τί τύχερή! μου βγάζει την πίστη ανάποδα βρε παιδάκι μου. Θυμάσται το βράδυ που είπα οτι έφαγε όλο το πιάτο? εεεε ήταν και το τελευταίο ένα πράμα να πούμε!

U6Vip2.png

για τα δικα μας μαλλια λες ή για τα μπεμπακια????

σορυ αλλα δεν επικοινωνω,εχουν κλεισει οι ασφαλειες

το κοριτσακι σου κανει ζουζουνιες με τα δαχτυλακια ε?????η γλυκια μου....!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...