Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πως γινετε να εμφανιζεσαι μολις πιασω το θηλαστρο!!!!!!

δεν φαντάζομαι να νομίζεις οτι δεν είναι σύμπτωση !!!!!!! εγώ δεν κάνω τέτοια.. μονο η Αθηνά :tongue::tongue:

παλι για αρμεγμα μιλατε ???? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαπακι αν και δεν εχω ιδεα απο αυτα,μου φαινεται πολυ λογικο αυτο που λεει η ελινα.

ελπιδα τι κανετε???? συμπτωματα δεν εχω σχεδον τιποτα...τους πονοκεφαλους οντως τους εχω αλλα ειναι μικρης σχετικα διαρκειας. πρησμενη ειμαι μονο στην κοιλια.

θα παω μαλλον στην γιατρο να με ξαναδει να μου πει γιατι τα χει παιξει ετσι ο κυκλος μου.

κι εμένα πάντως τα είχε παίξει ο κύκλος μου όταν προσπαθούσα για παιδί. δεν ξέρω γιατί γίνεται. εγώ πάντως εύχομαι η σιχαμένη να έρθει σε κανα 15μηνο :wink:

απο το ενα αλλα σταματαει μονος του,και τις περισσοτερες φορες κλαιει οταν τον εχω στο στηθος.....και μη μου πειτε για το μπουκαλι οτι φταιει γιατι το σκηνικο ξεκινησε απο τοτε που σαραντισαμε και δεν του ειχα δωσει μεχρι τοτε μπουκαλι

χαπάκι? έχω να σου πω να δοκιμάσεις κάτι κι αν θες το κάνεις...

U6Vip2.png

170 ατομα!!!αυτο δεν ειναι βαφτιση αλλα λαικο προσκηνημα.

πες το ψέμματα... και να σκεφτείς δεν είναι όλοι. μόνο συγγενείς πρώτου βαθμού και μετρημένοι καλοί φίλοι..... και τα άτομα από την δουλειά μου... και από την δουλειά του άντρα μου... αυτά

δεν έκανα τίποτα στον γάμο και είπα να το γλεντίσω λιγάκι... :tongue:

θα φτιαξεις κι αλλα ε????ωχ υπομονη χρυσοχερα μου!!!

καλα ποσα πηρες στην εγκυμοσυνη βρε και θελεις αλλα 10?εχω θελω 5-6 ακομα αλλα δεν προσπαθω καν!!χιχιχιχι

Καλώς την.

εεεε δεν θα πήρα???? βασικα της εγκυμοσύνης μου έχουν μείνει 2 κιλά μόνο, αλλά είχα πάρει άλλα 5 προσπαθώντας να μείνω έγγυος ... κι αυτά κιλά της εγκυμοσύνης δεν θεωρούνται????:mrgreen:

εισπνεοντας μονο...απογορευεται αυστηρα το μασημα ή το κατεβσμα αμασητο!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

με συγχωρείς φιλενάδα αλλά αυτό δεν ακούγεται καθόλου νόστιμο...

νομίζω οτι θα με βολέψει η δίαιτα της πάπιας τελικά... :tongue::tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλα ρε ελπιδα.με ολα αυτα που περιεγραψες προλαβαινεις και τρως.

σήμερα η αλήθεια έφαγα λίγα φασολάκια εντελώς στο πόδι για μεσημέρι, και μια φέτα ψωμία του τοστ με ομελέτα για βράδυ. πρωινό δεν πρόλαβα..

αλλά δεν είναι πάντα έτσι. τώρα αν η μικρή με συνεχίσει έτσι προβλέπω μέχρι την βάφτιση να έχω χάσει όχι 10 κιλά.. 15.:rolleyes:

U6Vip2.png

εγω θα εχω καμια 50 ρια το πολυ στην εκκλησια και μετα οι γονεις οι νονοι και τα αδελφια για φαει.δεν μπορω το πολυ τζερτζελο.ειναι σε στενο οικογενειακο κυκλο και λιγοι φιλοι.δεν θελω να ταλαιπωρηθει και το μωρο.δεν ειμαστε για πολλα πολλα.

για πες ελπιδακι...

συγνωμη που δεν γραφω αμεσως αλλα σιδερωνω κιολας....

επειδή και μένα έκλαιγε συχνά πυκνά όταν την έβαζα να θηλάσει, παρατήρησα οτι αυτό το έκανε όταν νύσταζε πολύ και ήθελε να κοιμηθεί. αν θες, έχε κάποια φορά έτοιμο γάλα σε μπιμπερό και μόλις βάλει τα κλάματα δοκίμασε να του δώσεις το έτοιμο. αν το κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο μάλλον ο μάγκας είναι κουρασμένος και βαριέται να θηλάσει. Μην νομίζεις είναι κουραστικό και για αυτά να θηλάζουν.

ααα και για να μην παρεξηγηθώ, δεν σου λέω να το κάνεις σύστημα και να του δίνεις συμπλήρωμα, λέω να το κάνεις μια φορά μπας και καταλάβεις γιατί ο μπαγάσας κλαίει...μπορεί να φταίει αυτό που σου λέω

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

σήμερα η αλήθεια έφαγα λίγα φασολάκια εντελώς στο πόδι για μεσημέρι, και μια φέτα ψωμία του τοστ με ομελέτα για βράδυ. πρωινό δεν πρόλαβα..

αλλά δεν είναι πάντα έτσι. τώρα αν η μικρή με συνεχίσει έτσι προβλέπω μέχρι την βάφτιση να έχω χάσει όχι 10 κιλά.. 15.:rolleyes:

ειδες?εχει και θετικα!!!!!!!!

επειδή και μένα έκλαιγε συχνά πυκνά όταν την έβαζα να θηλάσει, παρατήρησα οτι αυτό το έκανε όταν νύσταζε πολύ και ήθελε να κοιμηθεί. αν θες, έχε κάποια φορά έτοιμο γάλα σε μπιμπερό και μόλις βάλει τα κλάματα δοκίμασε να του δώσεις το έτοιμο. αν το κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο μάλλον ο μάγκας είναι κουρασμένος και βαριέται να θηλάσει. Μην νομίζεις είναι κουραστικό και για αυτά να θηλάζουν.
σωστηηηηηηη!!!!!

εγω θα εχω καμια 50 ρια το πολυ στην εκκλησια και μετα οι γονεις οι νονοι και τα αδελφια για φαει.δεν μπορω το πολυ τζερτζελο.ειναι σε στενο οικογενειακο κυκλο και λιγοι φιλοι.δεν θελω να ταλαιπωρηθει και το μωρο.δεν ειμαστε για πολλα πολλα.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

57 άτομα είναι μόνο τα αδέλφια της πεθεράς μου με τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους...

U6Vip2.png

η μικρη το κανει για να σε βοηθησει να τα χασεις ....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...