Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

πρωτον με λενε χαπακι...

αν φαει ξενο ξυπναει σε 3 ωρες περιπου...

χαπακι χαρηκα πολυ που σε γνωρισα....ελινα!!!!!!!!!!!!!!!αυτο σημαινει οτι με το δικο σου δε χορταινει.εγω οταν θηλαζω κλαιει.οταν της δινω το δικο μου στο μπουκαλι το χλαπακιζει και μουγκα.για να χορτασει ομως πρεπει να βγαλω με το θηλαστρο 2 φορες για ενα της γευμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις ξεμπερδεψω με το κλεισιμο στην δουλεια, θα σας επισκεφθω...Θελω να δω απο κοντα ποσο ομορφυνατε...με θελετε?????

θα φερω κα βασκανιες για να μη σας ματιασω...θα βαλω και γυαλια σαν αυτα που φορανε αυτοι που κανουν ηλεκτροσυγκοληση...με θελετε???

μπορει να σου φερω και καμια πανακοτα ή οτι αλλο βρω ευκολο σε γλυκακι...με θελετε????

αστα ρε μελινακι...τρελλη καθυστερηση παλι. αυτο το μηνα εχασα τελειως την μπαλα.

Σε θέλουμε σε θέλουμε :tongue: :tongue: :tongue: ατιμούτσικο με έριξες με το γλυκάκι....

τρελή καθυστέρηση ε???? μμμμμμμμμμμ

οτι πεις ...μονο στην πανακοτα μπορει να τα χαλασουμε.:tongue:

6-7 μερες καθυστερηση...βεβαια τεστ δεν ξανακανω. εκανα την δευτερη μερα της καθυστερησης 2 αρνητικοτατα. Παιζει να ερθει και σε 10-15 μερες. Μπορει αυριο να παω απο την γιατρο να δει τι στα κομματια γινεται με τον παλιοκυκλο μου.Σημασια εχει οτι πηγε στραφι και αυτος ο κυκλος...αλλες μερες νομιζα οτι ειχα οωρηξια και ειχα βαλει τον βενουσακο να δουλευει ακαταπαυστα και τελικα στις 16 που περιμενα την σηχασιαρα επειδη ειδα υγρα με λιγο καφε μεσα ,υπεθεσα οτι κατεβαινει. περασαν 2-3 μερες περιμενοντας την σιχασιαρα αλλα αυτη πουθενα...τελικα αυτο πρεπει να ηταν η οωρηξια που σαν ζωντοβολο την εχασα...και οχι τιποτα αλλο, τοσα υγρα δεν ειχα ματαξαναδει...πρεπει να ηταν καλη περιπτωση...τεσπαααα.

ναιαιαιαι αυτά βέβαια παίζουν να είναι συμπτώματα. ξέρεις μου θυμίζεις εμένα. να σου πώ.. μήπως πονάει και το κεφάλι σου συχνά και βουλώνει και η μύτη??????

τωρα συζητω και με τη μαμα μου και μου λεει το ιδιο...

ε ναι βρε κορίτσι μου πια... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βασανίζεστε κι εσύ και το παιδί :rolleyes:

καλα ηρθα εγω και φυγατε εσεις?

όχι όχι εδώ είμαστε....

U6Vip2.png

Σε θέλουμε σε θέλουμε :tongue: :tongue: :tongue: ατιμούτσικο με έριξες με το γλυκάκι....

τρελή καθυστέρηση ε???? μμμμμμμμμμμ

ναιαιαιαι αυτά βέβαια παίζουν να είναι συμπτώματα. ξέρεις μου θυμίζεις εμένα. να σου πώ.. μήπως πονάει και το κεφάλι σου συχνά και βουλώνει και η μύτη??????

ε ναι βρε κορίτσι μου πια... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βασανίζεστε κι εσύ και το παιδί :rolleyes:

όχι όχι εδώ είμαστε....

πως γινετε να εμφανιζεσαι μολις πιασω το θηλαστρο!!!!!!

Διαφημίσεις

χαπακι χαρηκα πολυ που σε γνωρισα....ελινα!!!!!!!!!!!!!!!αυτο σημαινει οτι με το δικο σου δε χορταινει.εγω οταν θηλαζω κλαιει.οταν της δινω το δικο μου στο μπουκαλι το χλαπακιζει και μουγκα.για να χορτασει ομως πρεπει να βγαλω με το θηλαστρο 2 φορες για ενα της γευμα.

με το χειροκινητο το θηλαστρο δεν μπορω να βγαλω τοσο πολυ,ασε που τρωει τοσο συχνα βγαζω και με το θηλαστρο και τοτε γινεται νομιζω χειροτερα,αληθεια σημερα το απογευμα ξυπνουσε καθε μιση ωρα....και οση ωρα ηταν ξυπνιος αν δεν τον ταιζα εκλαιγε...κοριτσια θα δουλεψει συμπληρωμα δεν γινεται...

76IGp3.png

παλι για αρμεγμα μιλατε ???? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαπακι αν και δεν εχω ιδεα απο αυτα,μου φαινεται πολυ λογικο αυτο που λεει η ελινα.

ελπιδα τι κανετε???? συμπτωματα δεν εχω σχεδον τιποτα...τους πονοκεφαλους οντως τους εχω αλλα ειναι μικρης σχετικα διαρκειας. πρησμενη ειμαι μονο στην κοιλια.

θα παω μαλλον στην γιατρο να με ξαναδει να μου πει γιατι τα χει παιξει ετσι ο κυκλος μου.

το πιθανοτερο ειναι οτι δεν τον φτανει οχι οτι ειναι αραιο.δινεις απο ενα στηθος η απο τα 2?

απο το ενα αλλα σταματαει μονος του,και τις περισσοτερες φορες κλαιει οταν τον εχω στο στηθος.....και μη μου πειτε για το μπουκαλι οτι φταιει γιατι το σκηνικο ξεκινησε απο τοτε που σαραντισαμε και δεν του ειχα δωσει μεχρι τοτε μπουκαλι

76IGp3.png

μη χασεις.κουτσομπολα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

εεεεεεγώώώώώώώ΄???? τί ναι αυτά που λες τώρα σε περικαλώ.... :tongue:

τί κάνετε βρε κορίτσια?

εγώ πέρασα χθες μια πολύ επεισοδιακή μέρα, άστα να πάνε

σήμερα είμαι καλά, πολύ κουρασμένη, το μικρό δεν το αναγνώριζα σήμερα (ξύπνησε 8, από τις 9 μέχρι τις 11 που δεν έφαγε φρουτόκρεμα και κοιμήθηκε γκρίνιαζε, κοιμήθηκε μέχρι τις 2, έφαγε μέχρι τις 5 ήταν σαν μαραμένη, από τις 5 μέχρι τις 6 γκρίνιαζε στις 6 που ήταν να φάει ρυζάλευρο κοιμηθηκε, ξύπνησε 7, την έβαλα στο καρεκλάκι να φάει ρυζάλευρο και πλάνταξε στο κλάμα, δεν έφαγε και μέχρι τις 10 που έπεσε ξερή όμως έχοντας κατεβάσει 240 ml γάλα γκρινια γκρίνια...

...................

ποιά σας θυμίζω?????? :tongue: :tongue: :tongue:

επίσης πήγαμε στο μαγαζί για την βάφτιση και δώσαμε προκαταβολή και υπογράψαμε χαρτί κλπ κλπ...

άντε και πλησιάζει ο καιρός...

το οτι θα φτιάξω άλλα 60 βαζάκια γλυκό γιατι άρχισε να αγχώνεται ο άντρας μου οτι δεν θα φτάσουν σας το είπα?? ω ναι!

το οτι θα χω το λιγότερο 170 άτομα στην εκκλησία σας το πα?

ω ναι.. πωπω.. πώς θα γίνει σε ένα μήνα να χάσω 10 κιλά???? :rolleyes:

U6Vip2.png

με το χειροκινητο το θηλαστρο δεν μπορω να βγαλω τοσο πολυ,ασε που τρωει τοσο συχνα βγαζω και με το θηλαστρο και τοτε γινεται νομιζω χειροτερα,αληθεια σημερα το απογευμα ξυπνουσε καθε μιση ωρα....και οση ωρα ηταν ξυπνιος αν δεν τον ταιζα εκλαιγε...κοριτσια θα δουλεψει συμπληρωμα δεν γινεται...
εννοειτε.δεν μπορεις να το αφησεις να πειναει.οταν παρεις το θηλαστρο θα φτιαξει η κατασταση.

Διαφημίσεις

εεεεεεγώώώώώώώ΄???? τί ναι αυτά που λες τώρα σε περικαλώ.... :tongue:

τί κάνετε βρε κορίτσια?

εγώ πέρασα χθες μια πολύ επεισοδιακή μέρα, άστα να πάνε

σήμερα είμαι καλά, πολύ κουρασμένη, το μικρό δεν το αναγνώριζα σήμερα (ξύπνησε 8, από τις 9 μέχρι τις 11 που δεν έφαγε φρουτόκρεμα και κοιμήθηκε γκρίνιαζε, κοιμήθηκε μέχρι τις 2, έφαγε μέχρι τις 5 ήταν σαν μαραμένη, από τις 5 μέχρι τις 6 γκρίνιαζε στις 6 που ήταν να φάει ρυζάλευρο κοιμηθηκε, ξύπνησε 7, την έβαλα στο καρεκλάκι να φάει ρυζάλευρο και πλάνταξε στο κλάμα, δεν έφαγε και μέχρι τις 10 που έπεσε ξερή όμως έχοντας κατεβάσει 240 ml γάλα γκρινια γκρίνια...

...................

ποιά σας θυμίζω?????? :tongue: :tongue: :tongue:

επίσης πήγαμε στο μαγαζί για την βάφτιση και δώσαμε προκαταβολή και υπογράψαμε χαρτί κλπ κλπ...

άντε και πλησιάζει ο καιρός...

το οτι θα φτιάξω άλλα 60 βαζάκια γλυκό γιατι άρχισε να αγχώνεται ο άντρας μου οτι δεν θα φτάσουν σας το είπα?? ω ναι!

το οτι θα χω το λιγότερο 170 άτομα στην εκκλησία σας το πα?

ω ναι.. πωπω.. πώς θα γίνει σε ένα μήνα να χάσω 10 κιλά???? :rolleyes:

θα φτιαξεις κι αλλα ε????ωχ υπομονη χρυσοχερα μου!!!

καλα ποσα πηρες στην εγκυμοσυνη βρε και θελεις αλλα 10?εχω θελω 5-6 ακομα αλλα δεν προσπαθω καν!!χιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...