Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κουκλιτσες!!!!

κρισακι μου με το καλο να δεχτεις την μπεμπουλα σου αυριο...εφτασε η μεγαλη μερα,απολαυσε τη καθε στιγμη ειναι ιερη και ανεπαναληπτη!!!!

καλως την.τι κανετε?κοιμαστε επιτελους?

να βαλεις και μια στολη βατραχανθρωπου για να μην μας μεταφερεις μικροβια!!!!να βαλεις και βατραχοπεδιλα για να μην περπατας γρηγορα και σκονταψεις πανω στο παιδι.οσο για την πανακοτα εεε!!!μη φερεις μονο μια;)και δεν μου λες....δεν αδιαθετησες ακομα εεε?

οτι πεις ...μονο στην πανακοτα μπορει να τα χαλασουμε.:tongue:

6-7 μερες καθυστερηση...βεβαια τεστ δεν ξανακανω. εκανα την δευτερη μερα της καθυστερησης 2 αρνητικοτατα. Παιζει να ερθει και σε 10-15 μερες. Μπορει αυριο να παω απο την γιατρο να δει τι στα κομματια γινεται με τον παλιοκυκλο μου.Σημασια εχει οτι πηγε στραφι και αυτος ο κυκλος...αλλες μερες νομιζα οτι ειχα οωρηξια και ειχα βαλει τον βενουσακο να δουλευει ακαταπαυστα και τελικα στις 16 που περιμενα την σηχασιαρα επειδη ειδα υγρα με λιγο καφε μεσα ,υπεθεσα οτι κατεβαινει. περασαν 2-3 μερες περιμενοντας την σιχασιαρα αλλα αυτη πουθενα...τελικα αυτο πρεπει να ηταν η οωρηξια που σαν ζωντοβολο την εχασα...και οχι τιποτα αλλο, τοσα υγρα δεν ειχα ματαξαναδει...πρεπει να ηταν καλη περιπτωση...τεσπαααα.

χαπακι στο σιδερωμα κι εσυ?αστα να πανε.βρε κοριτσακι μου θα μπει σε προγραμμα ο μπεμπης υπομονη.ουτε 2 μηνων δεν ειναι.το θεμα ειναι να τον εχεις χορτατο.υπομονη.πρεπει να ερθει το θηλαστρο επειγοντος.

και δεν το τελειωσα,αλλα δεν με αφηνει ο μουργος σημερα...ακομα να κοιμηθει...

οσο για το θηλαστρο θα αργησει λογω των απεργιων εχουν ελειψη

το μωρο σημερα καταφερε να ξυπναει καθε μιση ωρα να φαει...εχω τρελλαθει...ειναι νευρικος,γκρινιαζει και δεν μπορει να κοιμηθει...τωρα για να ηρεμησει του εδωσα παλι συμπληρωμα...αφου τον ειχα βαλει ποσες φορες στο στηθος και του εδωσα και οσο ειχα βγαλει....

δεν ξερω τι να κανω,εχω κουραστει με ολο αυτο και πιο πολυ με στεναχωρει που το μωρο μου δεν ειναι ηρεμο,οπως ητανε πριν λιγο καιρο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και δεν το τελειωσα,αλλα δεν με αφηνει ο μουργος σημερα...ακομα να κοιμηθει...

οσο για το θηλαστρο θα αργησει λογω των απεργιων εχουν ελειψη

το μωρο σημερα καταφερε να ξυπναει καθε μιση ωρα να φαει...εχω τρελλαθει...ειναι νευρικος,γκρινιαζει και δεν μπορει να κοιμηθει...τωρα για να ηρεμησει του εδωσα παλι συμπληρωμα...αφου τον ειχα βαλει ποσες φορες στο στηθος και του εδωσα και οσο ειχα βγαλει....

δεν ξερω τι να κανω,εχω κουραστει με ολο αυτο και πιο πολυ με στεναχωρει που το μωρο μου δεν ειναι ηρεμο,οπως ητανε πριν λιγο καιρο

ο παιδιατρος τι λεει γι αυτα?

Καλως την ταλαιπωρη μανα :tongue::tongue::tongue:

Χαπακι τι γινεται? Ο μικρος σε ζοριζει ακομη?

αχ δεν νομιζω να φταιει ο μικρουλης,κατι παιζει με το γαλα μου και δεν ξερω τι ειναι αυτο,το σιγουρο παντως ειναι οτι το μωρο μου δεν χορταινει και μας βλεπω αν αργησει πολυ το θηλαστρο να καταληγουμε να τρωμε ξενο γαλα...

76IGp3.png

οτι πεις ...μονο στην πανακοτα μπορει να τα χαλασουμε.:tongue:

6-7 μερες καθυστερηση...βεβαια τεστ δεν ξανακανω. εκανα την δευτερη μερα της καθυστερησης 2 αρνητικοτατα. Παιζει να ερθει και σε 10-15 μερες. Μπορει αυριο να παω απο την γιατρο να δει τι στα κομματια γινεται με τον παλιοκυκλο μου.Σημασια εχει οτι πηγε στραφι και αυτος ο κυκλος...αλλες μερες νομιζα οτι ειχα οωρηξια και ειχα βαλει τον βενουσακο να δουλευει ακαταπαυστα και τελικα στις 16 που περιμενα την σηχασιαρα επειδη ειδα υγρα με λιγο καφε μεσα ,υπεθεσα οτι κατεβαινει. περασαν 2-3 μερες περιμενοντας την σιχασιαρα αλλα αυτη πουθενα...τελικα αυτο πρεπει να ηταν η οωρηξια που σαν ζωντοβολο την εχασα...και οχι τιποτα αλλο, τοσα υγρα δεν ειχα ματαξαναδει...πρεπει να ηταν καλη περιπτωση...τεσπαααα.

αχ κοριτσακι μου μην κοιτας ωορηξια......κανε ακαταπαστα σεξ απο την αρχη του κυκλου μεχρι το τελος ,απολαυσε το και θα εχουμε ευχαριστα....

76IGp3.png

ο παιδιατρος τι λεει γι αυτα?

τον πηρα χθες τηλ και του λεω...

-το μωρο θελει να τρωει καθε μια ωρα

-να το ταιζεις οποτε πειναει,αφου πειναει τι θα κανεις θα το αφησεις νηστικο

-μα καθε μια ωρα...

-οποτε πειναει

την αλλη βδομαδα θα παμε ετσι κι αλλιως να μας δει και να κανουμε και το εμβολιο και θα το συζητησουμε εκτενεστερα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αχ δεν νομιζω να φταιει ο μικρουλης,κατι παιζει με το γαλα μου και δεν ξερω τι ειναι αυτο,το σιγουρο παντως ειναι οτι το μωρο μου δεν χορταινει και μας βλεπω αν αργησει πολυ το θηλαστρο να καταληγουμε να τρωμε ξενο γαλα...

καταλαβαινω το αγχος σου για το ξενο ...αλλα αν δεν εχεις καποια αλλη λυση θα του δωσεις και ξενο...μπορεις να πας κοντρα στην φυση?

καταλαβαινω το αγχος σου για το ξενο ...αλλα αν δεν εχεις καποια αλλη λυση θα του δωσεις και ξενο...μπορεις να πας κοντρα στην φυση?

να σου πω βλεπω οτι εχω γαλα και αυτο ειναι που με ξενερωνει πιο πολυ....δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται και τρελλαινομαι

76IGp3.png

αχ κοριτσακι μου μην κοιτας ωορηξια......κανε ακαταπαστα σεξ απο την αρχη του κυκλου μεχρι το τελος ,απολαυσε το και θα εχουμε ευχαριστα....

ευκολο να το λεμε...στην πραξη κολλαμε...εγω συνεχεια δεν την παλευω...

φαντασου τωρα σε κυκλο σαν αυτο που μου προεκυψε αυτο το μηνα (αισιως φτασαμε στις 37 μερες ,να δουλευει ο βενουσακος καθε 2 μερες δηλ 16 φορες τουλ εως τωρα (καθε 2 μερες)...ασε που οι παρα πολλες επαφες απο οτι μου χει πει η γυναικολογος μου ενεργοποιουν συχνα την φυσικη αντισυλληψη ...

αβυσσοςςςςςς:tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...