Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αστον βρε!!!μονος του θα βρει ρυθμους σιγα σιγα!!!και ξενο να του δωσεις μην εισαο σιγουρη οτι θα κοιμαται περισσοτερο!!τρωει οσο θελει...

μεχρι να βρει ο μικρουλης τους ρυθμους θα πεω εγω κατω...καθε 1:30 ωρα ξυπναει να φαει,αντε το βραδυ καθε 2 στην καλυτερη περιπτωση

με το ξενο κοιμαται 3 το εχω δοκιμασει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μεχρι να βρει ο μικρουλης τους ρυθμους θα πεω εγω κατω...καθε 1:30 ωρα ξυπναει να φαει,αντε το βραδυ καθε 2 στην καλυτερη περιπτωση

με το ξενο κοιμαται 3 το εχω δοκιμασει

αν θελεις μπορεις να του δινεις και απ τα δυο...δηλ να τον θηλαζεις και οταν βλεπεις οτι δεν θελει αλλο να του δινεις και ξενο ωστε να το συμπληρωνει..ετσι εκανα εγω

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αν θελεις μπορεις να του δινεις και απ τα δυο...δηλ να τον θηλαζεις και οταν βλεπεις οτι δεν θελει αλλο να του δινεις και ξενο ωστε να το συμπληρωνει..ετσι εκανα εγω

το ολο θεμα ειναι για ενα γευμα....το τελευταιο της μερας....ολη την αλλη μερα του δινω μονο δικο μου...

αλλα και γι'αυτο το γευμα το σκεφτομαι,του εχω δωσει σπανια ,αλλα προτιμω οταν τον θηλαζω αποκλειστικα,αν ειχε ερθει το θηλαστρο θα ηταν καλυτερα,θα εβγαζα ποσοτητα και θα μπορουσα να του δινω το τελευταιο γευμα με το μπουκαλι,ετσι θα ηξερα και τι θα ετρωγε

76IGp3.png

καταλαβα τι λες...μακαρι τοτε να σου ερθει συντομα το θηλαστρο κανε υπομονη μεχρι να το παρεις...

σ αφηνω και εγω γιατι κουτουλαω απο την νυστα!!!καληνυχτα σου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

χαπακι στο σιδερωμα κι εσυ?αστα να πανε.βρε κοριτσακι μου θα μπει σε προγραμμα ο μπεμπης υπομονη.ουτε 2 μηνων δεν ειναι.το θεμα ειναι να τον εχεις χορτατο.υπομονη.πρεπει να ερθει το θηλαστρο επειγοντος.

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΣ:D:D:D

ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΛΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ..........ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Με το καλο Κρισακι μου να κρατησεις την μπουμπου σου αγκαλια!!!!!!!!!

Ενα μεγαλο ταξιδι ξεκινα...........κοιτα να το απολαυσεις!!!!!!!!!!:D

Φιλακια πολλα..........θα περιμενουμε τα νεα σου!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ..........ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αντε κοριτσάκι μου με το καλό...:D:Dμε έναν πόνο..ζήσε την κάθε στιγμή.είναι ανεπανάληπτη..αχ ζηλεύω....μήπως να πάω για το 2ο;;;;):tongue::cool::rolleyes:αύριο επισήμως θα είσαι μανούλα...

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

καλημερααααααα

Με το καλο Κρισακι μου να ερθει η μπουμπου σας...

ολες στελνουμε ευχες και θετικη ενεργεια...

Αυριο θα οργανωθουμε ολες και θα εχουμε συνεχη ενημερωση... φιλακια

a84026bdda.png

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Με το καλο συμπεθερουλα να απολαυσεις αυτη την υπεροχη στιγμη!!!!:lol::lol::lol:

καλε τι μηνυματακι? και εγω τι θα κανω με λες???ON LINE θα ειμαι συνεχεια:D:D:D να πεις στο συμπεθερο να ετοιμαστει θα τον ζαλισω αυριο!!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...