Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:(:(μηπως τσυπνησε εσενα??

ααα εγω στα φτυνω για να μην τα ματιασω!!!!

μακαρι με τοσο τραβηγμα να εβγαζαν και τιποτα πάραπανω γιατι σε λογο θα τραβαω το ναν και τα μεμε μου δεν θα τα ξανα δειτε.να σα δω τι θα κανετε χωρις τα μεμε μου!!!!!!!!

Διαφημίσεις

γκρρρρ...καιρος να κοπει τοτε!!!:confused::confused::confused:

Τι λες καλε ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα??:D

έλα μην με μαλώνεις άλλο, νιώθω τύψεις.... αφού σου έιπα δεν θα το ξανακάνω.

φτανει καλε το ειπες μια φορα να χαμηλωσει λιγο το volume για να μην ακουει η μικρη!!!:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

σας αφηνω νυσταξα!!!!

καληνυχταααααααααα

Καληνυχταααααααααααααααααααααα!!!!

ειμαι σκληρη τι να κανω!!!!!

σιγα σκληρηηηηηηηηηηηη!!!:D

μακαρι με τοσο τραβηγμα να εβγαζαν και τιποτα πάραπανω γιατι σε λογο θα τραβαω το ναν και τα μεμε μου δεν θα τα ξανα δειτε.να σα δω τι θα κανετε χωρις τα μεμε μου!!!!!!!!

:shock::shock::shock:ελα ντε τι θα κανουμε????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καληνυχταααααααααααααααααααααα!!!!

σιγα σκληρηηηηηηηηηηηη!!!:D

:shock::shock::shock:ελα ντε τι θα κανουμε????

ρε αθηνα τι εγινε με γουσταρεις κι εσυ?δεν αντεχω τοσο θαυμασμο!!!!!αποχωρω για να σας λειψω.περνω τα μεμε μου και φευγω!!!!!φιλακιαααααααα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ρε αθηνα τι εγινε με γουσταρεις κι εσυ?δεν αντεχω τοσο θαυμασμο!!!!!αποχωρω για να σας λειψω.περνω τα μεμε μου και φευγω!!!!!φιλακιαααααααα!!!!!!!!

επιτελους το καταλαβες!!!!!:cool:καληνυχτα καλο αρμεγμα!!!

κι εγώ νυστάζω.. κάναμε υπερωρίες σήμερα!!!!

Και εγω και θελω να κανω και ντουζακι!!!να δω πως θα κοιμηθω εχει ο γειτονας γλεντι και γινεται χαμος!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τι κανετε ομορφες???

Φαντάζομαι μία από αυτές είμαι κι εγώ ε? :mrgreen::mrgreen:

μαρή πολύ σκ@τό μιλάμε .. με καλημέρισε με λερωμένη πάνα, γκρίνια γκρίνια γκρίνια, κοιμήθηκε επιτέλους γύρω στη 1 και σε μισή ώρα μου έμπηξε πάλι τα κλάματα γιατί τα χε κάνει!!!!!

Τί πράμα είναι τούτο?

Κατά τ άλλα είμαι έτσι κι έτσι. Μου βγήκε όλη η χθεσινή κούραση + οτι αδιαθέτησα το πρωί.

Αποφάσισα σήμερα να δώσω ρεπό στον εαυτό μου. ένα μαγείρεμα και πολύ είναι.

αυτά τα νέα μου.

τα δικά σας....

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...