Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

παντος ειναι τελεια.σαν να τα εκανε επαγκελματιας.ενω εγω...1.20 απο το ζαχαροπλαστειο!!!!!ωραιοτατα παστακια σε κουτακι ντισνει που θα μου τα φερουν στην εκκλησια.στο τραπεζι θα ειμαστε μεταξυ μας 15 ατομα και θα κοωουμε κι εκει τουρτα αλλα την εχει αναλαβει ο πεθερος μου και ειναι εκπληξη.δεν μου λεει.

εγω τα πηρα απο εργαστηριο και μου τα εβαλε με το κιλο και οχι με το κομματι και μου ηρθε πολυ φθηνα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχετο αλλα με το που εκατσα στο πσ πηρα μαζι μου και κατι ηλιοσπορους ετσι για να απασχολω τα χερια μου.ρε κοριτσια τι κολλημα ειναι αυτο?δεν μπορω να σταματησω.

όπως επίσης και το γλυκό κεράσι που περίσσεψε.. :tongue: :tongue:

ααααααα τωρα μαλιστα!!!ετσι πες μας...ειπα και εγω οτι εσυ τα εκανες τοσο καλα και ομορφα!

αμα θες να ξέρεις κυρα γλυκούλα μου εγώ έφτιαξα τα πρώτα να τα έχουμε "μπούσουλα" έτσι δηλαδή για να είσαι ενημερωμένη... ααα :cool:

:D:D:D:D:D:D ειναι ειναι!!!ναι αλλα εγω ειχα και δωρακιιιιιιιιιιιιιιιιι οποτε δεν ζηλευω!!!:tongue::tongue:

σημασια εχει οτι τις ανεβασε δεν ανεβαινουν ολα γρηγορα!!!;)

θα κατσω μεχρι να τελειωσει η μ...α που βλεπει ο αντρας μου!!!

ωραιαααααααααααα σουβενιρ απο τη γεννα!!!!!

καλα ειμαι και πολυ προνομιουχα λεμε!!!!:rolleyes::rolleyes:

ααα εγώ ξέρω κάτι που του κάνω κλικ και ανεβαίνει άμεσα :lol: :lol:

U6Vip2.png

ααααααα τωρα μαλιστα!!!ετσι πες μας...ειπα και εγω οτι εσυ τα εκανες τοσο καλα και ομορφα!

αααααααααααααααααα κοπελια θα χ......εεεεεεεεεε!!!:tongue::tongue:σεβασμος στις παλιες!!!!:tongue:

ασχετο αλλα με το που εκατσα στο πσ πηρα μαζι μου και κατι ηλιοσπορους ετσι για να απασχολω τα χερια μου.ρε κοριτσια τι κολλημα ειναι αυτο?δεν μπορω να σταματησω.

ααααααααααααααα τα θελει και σενα ο κ...ος σου!!!!υπαρχουν κι αλλα που μπορεις να κανεις με τα χερακια σου εκτος απο τους ηλιοσπορους και τα μεμε σου!!!;):tongue:

και η κουμπάρα μου κορίτσια... εκείνη έβγαλε την περισσότερη δουλειά .. εγώ είχα και το παιδί, τάισε το παιδί, γκρινιάζει το παιδί, κοίμησε το παιδί, χέστηκε το παιδί.... 3 φορές τα κανε η αθεόφοβη σήμερα...

:D:D:D:D ουτε επιτησες να το εκανε το σκατουλι!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

θα κατσω μεχρι να τελειωσει η μ...α που βλεπει ο αντρας μου!!!

ωραιαααααααααααα σουβενιρ απο τη γεννα!!!!!

καλα ειμαι και πολυ προνομιουχα λεμε!!!!:rolleyes::rolleyes:

τι βλεπει καλε??

ναι η γεννα μας αφηνει τα καλυτερα για να την θυμομαστε για παντα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

εγω τα πηρα απο εργαστηριο και μου τα εβαλε με το κιλο και οχι με το κομματι και μου ηρθε πολυ φθηνα!
το 1.20 ηταν το φθηνοτερο που βρηκα να μου ερεσει και στη γευση.κι εγω απο εργαστηριο τα πηρα.εχουν μεσα ξυροκαρπια και μπισκοτα.μιαμιαμμμμμ

αααααααααααααααααα κοπελια θα χ......εεεεεεεεεε!!!:tongue::tongue:σεβασμος στις παλιες!!!!:tongue:

ααααααααααααααα τα θελει και σενα ο κ...ος σου!!!!υπαρχουν κι αλλα που μπορεις να κανεις με τα χερακια σου εκτος απο τους ηλιοσπορους και τα μεμε σου!!!;):tongue:

αμεεε!!!αλλα δεν μπορω να σου πω.......:tongue:

παντος ειναι τελεια.σαν να τα εκανε επαγκελματιας.ενω εγω...1.20 απο το ζαχαροπλαστειο!!!!!ωραιοτατα παστακια σε κουτακι ντισνει που θα μου τα φερουν στην εκκλησια.στο τραπεζι θα ειμαστε μεταξυ μας 15 ατομα και θα κοωουμε κι εκει τουρτα αλλα την εχει αναλαβει ο πεθερος μου και ειναι εκπληξη.δεν μου λεει.

κανονίζεις βάφτιση? δεν πήρα χαμπάρι!!!!

ναι κι εγώ αυτό θα έκανα αν κατέληγα σε παστάκι.

αυτό το μέγεθος τα βαζάκια - κορίτσια - μου τα έδιναν από το μαγαζί που πήρα τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια 2,10. εμένα μου στοίχισαν 0,85 και μια μέρα δουλειάς..

ρε σεις... αλήθεια σας αρέσουν????

U6Vip2.png

τι βλεπει καλε??

ρε κοριτσια εγω σε γενικες γραμμες δεν εχω θεμα με την καισαρικη.την εχω ξεχασει.

Διαφημίσεις

το 1.20 ηταν το φθηνοτερο που βρηκα να μου ερεσει και στη γευση.κι εγω απο εργαστηριο τα πηρα.εχουν μεσα ξυροκαρπια και μπισκοτα.μιαμιαμμμμμ

ααααααααααααααααααααααα το παρακανες οποτε εισαι εσυ εδω με ξεσηκωνεις και θελω γλυκο ατιμη σταματαααααααααααααααααα!!!:mad::mad::tongue:

τι βλεπει καλε??

την νεα ταινια του ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ μακακιαααααααααααααααα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αμα θες να ξέρεις κυρα γλυκούλα μου εγώ έφτιαξα τα πρώτα να τα έχουμε "μπούσουλα" έτσι δηλαδή για να είσαι ενημερωμένη... ααα :cool:

α τοτε σε αδικησα!!!εισαι καταπληκτικη!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κανονίζεις βάφτιση? δεν πήρα χαμπάρι!!!!

ναι κι εγώ αυτό θα έκανα αν κατέληγα σε παστάκι.

αυτό το μέγεθος τα βαζάκια - κορίτσια - μου τα έδιναν από το μαγαζί που πήρα τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια 2,10. εμένα μου στοίχισαν 0,85 και μια μέρα δουλειάς..

ρε σεις... αλήθεια σας αρέσουν????

6 νοεμβρη.0.85 με το γλυκο?σουπερ.και να μην τοπειτε οτι τα κανατε μονες δν νομιζω οτι θα το καταλαβει κανεις.

και μπουμπουνιερες πηρα απο το χαμογελο του παιδιου.τα χωνακια και τις καραμελες τα μισα με κουφετα και τα υπολοιπα με σμαρτις

αχ ωραίο (και νόστιμο :mrgreen:) ακούγεται ρε συ....

:D:D:D:D ουτε επιτησες να το εκανε το σκατουλι!!

και στα τρία έχω την ίδια απάντηση....

"ΕΛΑ ΝΤΕ" :lol::lol:

εχεις δικιο!!!θελει σεβασμο η τριτη ηλικια!συγνωμη λαθος!

φαγώθηκες κακούργα!!!!! :lol:

U6Vip2.png

ααααααααααααααααααααααα το παρακανες οποτε εισαι εσυ εδω με ξεσηκωνεις και θελω γλυκο ατιμη σταματαααααααααααααααααα!!!:mad::mad::tongue:

την νεα ταινια του ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ μακακιαααααααααααααααα!!!!

ειμαι φαγανη τι να κανω?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...