Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να κανω μια ερωτηκση περικαλω???

Γλυκουλα δεν ξερω πως γεννησες οποτε ρωταω τις αλλες 2 και αμα εισαι και εσυ μια απο εμας απαντας!!!

Ρε κοριτσια σας ενοχλει η το μη σας αυτες τις μερες??

εμενα με εχει πεθανει στη φαγουρα νομιζω οτι θα την ανοιξω απο το πολυ ξυσιμο και μετραβαει παλι!!!:confused:

και εγω καισαρικη εκανα....εμενα η τομη ηρεμησε μετα τον 7 και μηνα....οποτε ειναι λογικο να σε τραβαει οσο για την φαγουρα εχω ακομα και τωρα εγω δεν ξερω ποτε φευγει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ελπιδακι μου ωραια τα κανατε...μπραβο σας αντε με το καλο...

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ τα ειδες κι εσυ τελικα???:mad::mad:

τελικα ειδες που τα καταφερε και τα ανεβασε???:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

και εγω καισαρικη εκανα....εμενα η τομη ηρεμησε μετα τον 7 και μηνα....οποτε ειναι λογικο να σε τραβαει οσο για την φαγουρα εχω ακομα και τωρα εγω δεν ξερω ποτε φευγει...

ωραιααααααααααααααααα καλα θα παω για ΠΑΠ και θα τον ρωτησω να μου πει!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

να κανω μια ερωτηκση περικαλω???

Γλυκουλα δεν ξερω πως γεννησες οποτε ρωταω τις αλλες 2 και αμα εισαι και εσυ μια απο εμας απαντας!!!

Ρε κοριτσια σας ενοχλει η το μη σας αυτες τις μερες??

εμενα με εχει πεθανει στη φαγουρα νομιζω οτι θα την ανοιξω απο το πολυ ξυσιμο και μετραβαει παλι!!!:confused:

ναι πολυ!!! η θεία μου που έχει μεγάλη τομή στο πόδι από χειρουργείο μου έιπε οτι θα την αισθάνομαι την τομή μου

ελπιδακι μου ωραια τα κανατε...μπραβο σας αντε με το καλο...

στούμε!!!

που εισαστε ολες??πηγατε να δειτε τις φωτο???

αντε ελατε γιατι θα την κανω σε λιγο νυσταξα!!!

το καλό που σου θέλω εδώ να κάτσεις.. έχω υπερένταση σήμερα.

ναι, αλλά δωράκι δεν είχανε :wink:

U6Vip2.png

μετα απο πολλες προσπαθειες επιτελους τα καταφερε!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

και η κουμπάρα μου κορίτσια... εκείνη έβγαλε την περισσότερη δουλειά .. εγώ είχα και το παιδί, τάισε το παιδί, γκρινιάζει το παιδί, κοίμησε το παιδί, χέστηκε το παιδί.... 3 φορές τα κανε η αθεόφοβη σήμερα...

U6Vip2.png

ασχετο αλλα με το που εκατσα στο πσ πηρα μαζι μου και κατι ηλιοσπορους ετσι για να απασχολω τα χερια μου.ρε κοριτσια τι κολλημα ειναι αυτο?δεν μπορω να σταματησω.

και η κουμπάρα μου κορίτσια... εκείνη έβγαλε την περισσότερη δουλειά .. εγώ είχα και το παιδί, τάισε το παιδί, γκρινιάζει το παιδί, κοίμησε το παιδί, χέστηκε το παιδί.... 3 φορές τα κανε η αθεόφοβη σήμερα...

ααααααα τωρα μαλιστα!!!ετσι πες μας...ειπα και εγω οτι εσυ τα εκανες τοσο καλα και ομορφα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ειδα κι εγω.νια νια νια νιαααα!!!!αμα η γυναικα ειναι χρυσοχερα....

:D:D:D:D:D:D ειναι ειναι!!!ναι αλλα εγω ειχα και δωρακιιιιιιιιιιιιιιιιι οποτε δεν ζηλευω!!!:tongue::tongue:

μετα απο πολλες προσπαθειες επιτελους τα καταφερε!!!

σημασια εχει οτι τις ανεβασε δεν ανεβαινουν ολα γρηγορα!!!;)

ναι πολυ!!! η θεία μου που έχει μεγάλη τομή στο πόδι από χειρουργείο μου έιπε οτι θα την αισθάνομαι την τομή μου

στούμε!!!

το καλό που σου θέλω εδώ να κάτσεις.. έχω υπερένταση σήμερα.

ναι, αλλά δωράκι δεν είχανε :wink:

θα κατσω μεχρι να τελειωσει η μ...α που βλεπει ο αντρας μου!!!

ωραιαααααααααααα σουβενιρ απο τη γεννα!!!!!

καλα ειμαι και πολυ προνομιουχα λεμε!!!!:rolleyes::rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

παντος ειναι τελεια.σαν να τα εκανε επαγκελματιας.ενω εγω...1.20 απο το ζαχαροπλαστειο!!!!!ωραιοτατα παστακια σε κουτακι ντισνει που θα μου τα φερουν στην εκκλησια.στο τραπεζι θα ειμαστε μεταξυ μας 15 ατομα και θα κοωουμε κι εκει τουρτα αλλα την εχει αναλαβει ο πεθερος μου και ειναι εκπληξη.δεν μου λεει.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...