Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

να σας πω για κάποιο λόγο δεν μου την ανεβάζει (την φωτογραφία....) όποια θέλει ας μου στέιλει με πμ το email της να της την στείλω..

τιποτα δεν μπορεις να ανεβασεις πια εσυ μου φαινεται...να το προσεξεις!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η ψυχουλα μου το ξερει αν ειμαι ηρεμη και χαλαρη αλλα το προσπαθω τουλαχιστον με το μωρο να ειμαι ετσι.παντως ενιωσα πολυ περιφανη.μακαρι να καταφερω να ειμαι παντα ετσι με το παιδι.

και πολύ καλά κάνεις να αισθάνεσαι περήφανη!!!! δεν είναι τυχαίο που όταν έχω νεύρα για τον α ή β λόγο δεν πλησιάζω το παιδί παρά το αφήνω στον πατέρα της. όταν είμαι εγώ καλά είναι και εκείνη.

Τα παιδιά μας αισθάνονται.

U6Vip2.png

να σας πω για κάποιο λόγο δεν μου την ανεβάζει (την φωτογραφία....) όποια θέλει ας μου στέιλει με πμ το email της να της την στείλω..

καλα φατσοβιβλιο δεν εχεις?γιατι δεν τη βαζεις εκει?

και πολύ καλά κάνεις να αισθάνεσαι περήφανη!!!! δεν είναι τυχαίο που όταν έχω νεύρα για τον α ή β λόγο δεν πλησιάζω το παιδί παρά το αφήνω στον πατέρα της. όταν είμαι εγώ καλά είναι και εκείνη.

ετσι κανω κι εγω.τι τραβαμε ρε γμτ.

Διαφημίσεις

εσυ αθηνα μου για ποτε λες να κανεις την βαπτιση?

του χρονου περπατωντας θα παμε!!!!:rolleyes:

πού το ξέρεις???? αααα είσαι κακιά μαζί μου... :(

τί να κάνω.. θα το υποστώ κι αυτό...

ώρα τώρα να μου βγει και κανα όνομα... :lol: :lol:

τις ειδα τις ειδααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

ζηλεια ζηλειαααααααααααααα!!!:tongue::tongue::tongue:καλα και η μικρη φοβερη!!!

οχι καλε δεν ειναι κακια μαζι σου γιατι το λες αυτο??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τιποτα δεν μπορεις να ανεβασεις πια εσυ μου φαινεται...να το προσεξεις!!!

:shock::shock::shock::shock:εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κοπελιαααααα το παρακανες!!:tongue::tongue:

ωωωωωωωωωω ναι ολα τα καταλαβαινουν!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

να κανω μια ερωτηκση περικαλω???

Γλυκουλα δεν ξερω πως γεννησες οποτε ρωταω τις αλλες 2 και αμα εισαι και εσυ μια απο εμας απαντας!!!

Ρε κοριτσια σας ενοχλει η το μη σας αυτες τις μερες??

εμενα με εχει πεθανει στη φαγουρα νομιζω οτι θα την ανοιξω απο το πολυ ξυσιμο και μετραβαει παλι!!!:confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...